Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش از ساماندهی و حضور بیشتر طلاب جوان در مدارس خبر داد و گفت: حوزه علمیه بازوی آموزش‌وپرورش در تربیت دینی و اعتقای دانش‌آموزان است. ۰۲ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷ اجتماعی فرهنگیان و مدارس نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ علیرضا حاجیان‌زاده با اشاره به ابعاد مختلف سند تحول بنیادین و اهداف مد نظر آن، بر  مشارکت همه دستگاه‌ها در تقویت ابعاد تربیتی دانش‌آموزان تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بحث تعلیم و تربیت موضوعی کاملاً تخصصی است که متولی مرکزی آن وزارت آموزش و پرورش است اما عناصر مختلف در تربیت مؤثر هستند که در رأس آن‌ها خانواده، به عنوان شروع‌کننده امر تربیت قرار دارد و سپس رسانه‌ها و سایر دستگاه‌های مختلف تبلیغی و فرهنگی که آثار و ارتباطاتشان در جای جای نظام حضور و تأثیر دارد، قرار می‌گیرند.

حاجیان زاده گفت: به منظور تحقق اهداف سند تحول بنیادین در وزارت آموزش و پرورش و بهره‌گیری از ظرفیت تمام دستگاه‌های تأثیر‌گذار از 14 سال قبل، ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش در سطح وزارت آموزش و پرورش تشکیل شد که منجر به استحکام روابط این دو نهاد و تحقق گام‌های موثر در حوزه‌های تربیتی دانش‌آموزان شد.

تفاهم‌نامه همکاری 5 ساله حوزه‌های علمیه و آموزش‌وپرورش

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش ادامه‌داد: با تأکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر لزوم تقویت هر چه بیشتر ارتباط حوزه و آموزش و پرورش، امروز شاهد ساختارمند‌شدن ارتباط این دو نهاد با انعقاد تفاهم‌نامه همکاری 5ساله به منظور اجرای 39 برنامه فرهنگی- تربیتی در سطح مدارس کشور هستیم.

وی تصریح‌کرد: در تدوین این تفاهم‌نامه و برنامه عمل 5 ساله، سعی شده است ابعاد مختلف استفاده از ظرفیت‌های حوزه علمیه و نیز نیازهای آموزش و پرورش لحاظ شود.

حوزه علمیه بازوی آموزش‌وپرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانش‌آموزان

مشاورعالی  وزیر آموزش و پرروش افزود: حوزه علمیه با برخورداری از ظرفیت بزرگ و کاملاً موثر و توانمند در بخش‌های پژوهشی و تبلیغی، می‌تواند بازوی توانمند آموزش و پرورش در تربیت دینی و اعتقادی دانش آموزان باشد.

حاجیان زاده تأکید‌کرد: آنچه امروز برای ما اولویت دارد چینش این ظرفیت‌ها در کنار هم به منظور تهیه یک نقشه راه در آموزش و پرورش است که ضمن حفظ استقلال نهاد آموزش و پرورش، پاسخگوی نیازهای آن در ابعاد تربیتی و دینی باشد.

تدوین بسته‌های آموزشی برای مسائل دختران دانش‌آموز

وی در ادامه با تأکید بر لزوم توجه به تفاوت‌های تربیتی دختران و پسران دانش‌آموز در مدارس گفت: به منظور بررسی ویژه مسائل دختران درسطوح مختلف کمیته‌هایی را تشکیل داده‌ایم تا با تدوین بسته‌های آموزشی و محتوای علمی پاسخگوی نیازهای این طیف مهم و تأثیر‌گذار در جامعه و آینده کشور باشیم.

اعلام شرایط خدمت وظیفه روحانیون در آموزش‌وپرورش/ امکان 12 ساعت تدریسمرکز تربیت مبلغ معلم ایجاد شد/طلاب در هشت رشته می‌توانند معلم شوند

حضور روحانیون در مدارس

حاجیان زاده  عنوان‌کرد: محور همه فعالیت‌های آموزش و پرورش تربیت دینی دانش‌آموزان است و  تحقق کامل این موضوع مستلزم حضور روحانیت معزز به عنوان یکی از ارکان تأثیر‌گذار در مدرسه است.

وی  با تأکید بر حضور پررنگ روحانیون در مدارس اظهار‌کرد: خوشبختانه موفق شدیم در ارتباط تعاملی بین حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش یک برنامه پنج ساله همکاری طراحی کنیم که بر اساس آن برنامه‌های فرهنگی و تربیتی متعدد به منظور تقویت ارکان تربیت دینی دانش‌آموزان در سطح مدارس اجرا کنیم.

دبیر ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش گفت: تبادل فکر با صاحب نظران حوزوی، تولید محتوا و تعامل روحانیون با منابع آموزشی، ساماندهی و حضور بیشتر طلاب جوان در جمع دانش‌آموزان، تربیت نیروی انسانی و راه اندازی مدارس علوم و معارف اسلامی، برخی از عرصه‌های برنامه 5 ساله ستاد همکاری‌های حوزه علمیه و آموزش و پرورش  است.

وی در پایان با اشاره به ماهیت و هدف تشکل‌های دانش‌آموزی در مدارس مطرح‌کرد: هر یک از تشکل‌های دانش‌آموزی که در مدارس فعالیت می‌کنند باید از نظر پوشش‌دهی و فعالیت‌هایی که با حضور دانش‌آموزان اجرا می‌کنند، مکمل یکدیگر باشند.

حاجیان‌زاده یادآور شد: تلاش کردیم در برنامه‌های ستاد همکاری‌های حوزه‌های علمیه و آموزش و پرورش از تمام ظرفیت تشکل‌های دانش‌آموزی به منظور ایجاد وفاق  همدلی در ارکان مختلف این تشکل‌ها استفاده کنیم.

انتهای پیام/

R1014132/P/S2,22/CT12 واژه های کاربردی مرتبط وزارت آموزش و پرورش دانش‌آموزان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان وزارت آموزش و پرورش حوزه علمیه دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۱۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این افراد معلم می‌شوند

رضا مراد صحرایی در کمیسیون تخصصی توسعه آموزش عمومی قرآن کشور اظهار کرد: براساس مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، جذب نخبگان بدون آزمون در دانشگاه فرهنگیان انجام خواهد شد و این به معنای استخدام رسمی است.

وی افزود: دانشگاه فرهنگیان برای مهر ۱۴۰۳ از میان نخبگان قرآنی یعنی حافظان و قاریان قرآن که مقام دارند، دانشجو معلم استخدام می‌کند.

صحرایی گفت: نخبگان در حوزه‌های ورزشی و هنری هم می‌توانند بدون کنکور وارد دانشگاه فرهنگیان شوند.

وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: در برنامه تربیت اوان کودکی که سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک آن را مصوب کرده است، موضوع تربیت قرآنی یکی از برنامه‌های جدی است.

وی با اشاره به اینکه معاونت پرورشی و فرهنگی با مسئولیت معاونت حقوقی وزارت آموزش و پرورش، سازوکار بهره‌مندی مؤسسات قرآن از فضای مدارس کشور برای برگزاری کلاس‌های قرآن را پیدا کنند، گفت: اگر این سازوکار وجود دارد، روش اجرای آن طی یک هفته اعلام شود و اگر وجود ندارد، در مدت یک هفته ساز و کار آن مشخص شود.

صحرایی با اشاره به اینکه پول‌های قرآنی کشور باید در آموزش و پرورش هزینه شود نه در جا‌های دیگر افزود: همواره قربانی عدم توجه از سوی دستگاه‌هایی بودیم که نمی‌دانند تحول باید از آموزش و پرورش ایجاد شود، هم‌اکنون در کشور مشکل کمبود پول وجود ندارد، مسئله این است که نمی‌دانیم پول در کجا هزینه شود.

وی ادامه داد: طرح تاسیس مدارس غیردولتی قرآنی ظرف یک ماه ارائه شود و برای سال تحصیلی جدید حتی با درصدی از مدارس موجود، این کار اجرا شود. هم اکنون برخی مدارس غیردولتی در حال اجرای این کار هستند و به دلیل قرآن پایه بودن، خانواده‌ها هزینه پرداخت می‌کنند تا فرزندشان اینگونه تربیت شود.

طرح اتقان را به رتبه‌بندی مرتبط کنید

وزیر آموزش و پرورش درباره طرح اتقان بیان کرد: این طرح ارتقای توانمندی قرآنی معلمان دوره ابتدایی است و باید آن را به رتبه‌بندی معلمان مرتبط کنیم و معلمی که دوره اتقان را طی نکرده است، از رتبه‌بندی محروم شود. معلمان بدون سواد قرآنی وارد آموزش و پرورش نمی‌شوند، اما ممکن است در گذر زمان به دلیل اینکه با قرآن مانوس نبودند، آن را فراموش کنند و باید در دوره‌های ضمن خدمت به آموزش قرآن توجه کرد.

صحرایی ادامه داد: برای تسری طرح اتقان به دوره متوسطه دوم بیاندیشید همچنین دوره‌های تأمین مدرسان قرآن برگزار شود؛ نیم میلیون نفر از معلمان باید در طرح مسطورا شرکت کنند که تا کنون حدود ۴۵۰ هزار نفر در این طرح شرکت کرده‌اند.

وی تاکید کرد: مؤسسات مختلف از جمله مؤسسات قرآن نباید در کنار مدارس قد علم کنند بلکه مدرسه را تقویت کنند، نباید به مدرسه آسیب بزنیم و نگذاریم آموزش و پرورش نحیف شود

منبع: تسنیم

tags # معلم سایر اخبار (تصاویر) عجیب‌ترین موجودات دریایی جهان؛ از شیطان دریایی تا ماهی خون‌آشام! حقایقی عجیب درباره اژد‌های کومودو؛ از بچه‌داری بدون جفت‌گیری تا شنیدن بوی خون از ۴ کیلومتری! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟!

دیگر خبرها

  • مدارس پنجشنبه و جمعه آخر هفته‌ها به خانواده‌ها اختصاص می‌یابد؟
  • نام نویسی دانش آموزان برای تحصیل در حوزه‌های علمیه هرمزگان
  • مدرسه باید دالان زندگی برای دانش‌آموز باشد / سیاست توسعه متوازن در دستور کار آموزش و پرورش
  • این افراد معلم می‌شوند
  • روایان پیشرفت در مدارس آذربایجان شرقی راه اندازی شود
  • اجرای آموزش «حداقل یک رشته ورزشی برای هر دانش آموز» در مدارس
  • بیش از ۵۰ درصد از دانش آموزان شیر دریافت می‌کنند
  • مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان کشور صادر شد
  • تربیت معلم مهمترین گام در مسیر تقویت تربیت دینی در مدارس است
  • معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش: مجوز راه‌اندازی مدارس سمپاد عشایری در سه استان صادر شد