Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-19@21:37:25 GMT

مشارکت مردم می‌تواند حاشیه شهر را نجات دهد

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۲۳۲۵

مشارکت مردم می‌تواند حاشیه شهر را نجات دهد

ایسنا/خراسان رضوی معاون توسعه محلی سازمان بازآفرینی فضاهای شهری گفت: اگر قرار است حاشیه شهر را از وضعیت فعلی خارج کنیم، لازم است با مشارکت مردم این موضوع را رفع کنیم.

حمیدرضا باقری، امروز 2 بهمن‌ماه، در بازدید از دفاتر توسعه محله سازمان بازآفرینی و حاشیه شهر مشهد عنوان کرد: یکی از موضوعات مهمی که مدنظر مدیران استانی و کشوری بوده و مردم و شهروندان به آن اشاره داشته‌اند و در برهه‌های زمانی مختلف، مطرح بوده، این است که به چه شکل باید با حاشیه شهر برخورد کرد تا بیشترین بازخورد را داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تجربه‌ای که در دنیا مطرح شده و موفق عمل کرده است، تجربه مشارکت با مردم است، اگر قرار است حاشیه شهر را از وضعیت فعلی خارج کنیم، لازم است با مشارکت مردم این موضوع را رفع کنیم و سیاست‌گذاران به این نتیجه رسیده‌اند و سازوکاری برای مشارکت پیش‌بینی کرده‌اند.

معاون توسعه محلی سازمان بازآفرینی فضاهای شهری با اشاره به اینکه «سازمان‌های محلی و عمومی تجارب منفی و نیمه‌منفی داشته‌اند»، اظهار کرد: این سازمان‌ها به این نتیجه رسیده‌اند که با مشارکت مردم کار را انجام دهند.

باقری با بیان اینکه «راه‌اندازی دفاتر در این محلات، متخصصان شهری را در کنار مردم محلی قرار داده است»، خاطرنشان کرد: این امر باعث شده تا مردم توان‌مند شوند و در بلندمرت مطالبه‌گر شوند و  تغییراتی محلی که دارای حداقل استاندارد برای سکونت باشد بوجود آید و از لحاظ اجتماعی و اقتصادی مردم توانمند شوند.

وی تصریح کرد: به استناد تجربه‌های دیگر کشورها، سازمانی به نام سازمان بازآفرینی فضاهای شهری در شهر مشهد شکل گرفت و این سازمان مکلف شد تا گروه‌ها و دفاتر متخصصان را با اولیت‌هایی راه‌اندازی کند. این دفاتر باید از چهار متخصص برخوردار باشند؛ متخصص شهرسازی، اجتماعی، اقتصادی و حقوقی که مدیر دفتر هم دارند.

معاون توسعه محلی سازمان بازآفرینی فضاهای شهری با بیان اینکه «این تیم با شرح خدمات مشخصی که تعریف شده، قرار است در کنار مردم محله قرار گیرند و مسائل را کارشناسی کنند»، عنوان کرد: در نهایت این دفاتر باید به سند توسعه محله برسند. سندی باید تدوین کنند به عنوان سند توسعه محله که در آن مشخص شود با همکاری مردم و سایر دستگاه‌ها چه اقداماتی باید انجام شود تا از این وضعیت خارج شوند و چند پله وضعیتشان بهتر شود.

باقری با بیان اینکه «حساس‌سازی و مطالبه‌گری از دستگاه‌ها مسئله دیگری است»، اظهار کرد: در حال حاضر دفاتر بازآفرینی باید بتوانند با دستگاه‌های موثر در حوزه بازآفرینی مشارکت داشته باشند و در تدوین سند ملزمیم با دستگاه‌ها ارتباط داشته‌باشیم تا اگر سندی تصویب شد، قابلیت اجرایی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۲۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری تبریز از احیای بافت قدیمی میدان ساعت با اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، ناصر اسماعیل‌زاده صبح امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ با اشاره به بهره‌مندی از توان فنی مجموعه شهرداری تبریز، اظهار کرد: هدف از اجرای این پروژه باز آفرینی فضای خالی ضلع شمالی میدان ساعت است.

وی افزود: مجتمع خدماتی تجاری میدان ساعت با معماری تاریخی تبریز قدیم، در دو طبقه و با مساحت ۵۰۰۰ مترمربع به همراه یک محوطه برای تسهیل تردد شهروندان به ایستگاه مترو در نظر گرفته شده است و با پیش‌بینی اعتباری بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان احداث می‌شود.

مدیرعامل سازمان عمران و بازآفرینی شهری شهرداری تبریز خاطرنشان کرد: مجتمع خدماتی، گردشگری، تجاری میدان ساعت با همکاری سازمان عمران و بازآفرینی شهرداری کلان‌شهر تبریز و سازمان حمل‌ونقل ریلی و با هماهنگی سازمان میراث فرهنگی اجرا می‌شود.

اسماعیل‌زاده اضافه کرد: این پروژه در راستای اجرای سیاست بازآفرینی شهری و با رویکرد احیای بافت فرهنگی و تاریخی مرکز شهر تبریز اجرایی می‌شود.

کد خبر 745714

دیگر خبرها

  • راهکارهای توسعه کیفی بخش تعاون در اقتصاد ایران چیست؟
  • رئیس جمهور: ساز و کارهای مشارکت مردم برای تحقق شعار سال فراهم شود / توسعه یافتگی همگام با نظام انقلابی
  • آغاز جشنواره آفرینو برای ارایه ابتکارهای دانش آموزان
  • بازآفرینی ۵۰۰۰ مترمربع از میدان ساعت تبریز
  • اجرای ۳۰ پروژه بازآفرینی شهری در شهرکرد
  • محدودیت‌ها و حرایم بهداشتی مانعی برای مشارکت مردم در صنعت دام‌داری و توسعه بخش کشاورزی
  • اردو‌های دانش آموزی باید در اولویت فعالیت‌های مدارس باشد 
  • رویکرد دولت سیزدهم توسعه بخش تعاون است/ تحقق شعار سال با رونق تعاونی‌ها
  • ۳۰۰ هزار هکتار از توسعه سامانه‌های نوین آبیاری با مشارکت مردم انجام شد
  • تدوین برنامه مشارکت مردم در صندوق توسعه کشاورزی