Web Analytics Made Easy - Statcounter

مربی بهداشت مجتمع سمای تویسرکان گفت: «سفیران سلامت باید پیام‌آوران فرهنگ پاکیزگی فردی و اجتماعی که از آموزه‌های مهم دین اسلام در جامعه است باشند تا سطح سلامت و پاکیزگی ارتقا یابد.»

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از تویسرکان، رزیتا شمشاد ظهر امروز در جلسه دانش‌آموزی سفیران سلامت دبیرستان دخترانه سمای تویسرکان  با بیان اهمیت ترویج فرهنگ سلامت و تندرستی بین دانش‌آموزان، اعضای خانواده و دیگر افراد جامعه، مهم‌ترین رسالت سفیران و یاوران سلامت را اشاعه و نشر این فرهنگ عنوان کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مربی بهداشت مجتمع سمای تویسرکان خود‌مراقبتی را از مهم‌ترین اصول فعالیت سفیران سلامت دانست.

شمشاد خاطرنشان کرد: «سفیران سلامت ابتدا خود باید به رعایت اصول بهداشت و پاکیزگی فردی و اجتماعی همت کرده و در ادامه دوستان و دیگر افراد را نیز به رعایت این اصول تشویق و ترغیب کنند.»

این مسئول یادآور شد: «سفیران سلامت می‌توانند در مسابقات فرهنگی، هنری، علمی و آموزشی این طرح در سطح کشور نیز شرکت کنند.»

به گزارش آنا، در پایان این مراسم سوگندنامه توسط یکی از سفیران  سلامت قرائت شد و مراسم با برگزاری مسابقه‌ کتبی از معلومات بهداشتی دانش‌آموزان و اهدای جایزه به سه نفر از برترین‌ها به پایان رسید.

انتهای پیام/4117/4062/

منبع: آنا

کلیدواژه: خود مراقبتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۲۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ همزمان با آغاز هفته سلامت و در اولین روز از هفته سلامت، زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی اراک به صدا درآمد.

از یکم تا هفتم اردیبهشت ۱۴۰۳ به عنوان هفته ملی سلامت نامگذاری شده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان مرکزی در مراسم نواختن زنگ سلامت در دبستان حاج کاظمی گفت: حدود ۶۲ هزار دانش آموز با عنوان همیاران سلامت آموزش دیدند که یک چهارم دانش آموزان استان مرکزی می‌شود.

مولوی افزود: اگر دانش آموزی سلامت جسمی داشته باشد، میتواند هم آموزش خوب ببیند و هم پرورش خوبی داشته باشد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اراک هم با بیان اهمیت سلامت در جامعه گفت: هرکشوری برای پیشرفت نیاز به نیروی جوان سالم دارد بنابراین باید از خانواده‌ها و آموزش و پرورش اقدام کرد، زیرا خانواده رکن مهمی است.

امانی افزود: برنامه‌های مختلفی در مدارس باهمکاری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش بهداشت جسمی، دهان و دندان و سایر موارد برگزار می‌شود که به عنوان سفیران و همیاران سلامت همکاری می‌کنند.

روغنی، معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان مرکزی هم با اشاره به شعار هفته سلامت با عنوان سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت گفت: دانش آموزان سفیران سلامت هستند که همراه با مراقبان سلامت آموزش‌های لازم در زمینه بهداشت فردی و اجتماعی، تحرک بدنی و سایر موارد را می‌بینند و به خانواده منتقل می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • مشارکت ۴۰۰۰ دانش‌آموز خراسان جنوبی در جشنواره سفیران سلامت
  • ۹ رتبه برتر جشنواره سفیران سلامت برای دانش‌آموزان خوزستانی
  • 44 هزار دانش آموز کردستانی سفیر سلامت
  • ۹۵ هزار نفر از دانش‌آموزان کرمانشاهی سفیر سلامت هستند
  • مراسم اختتامیه طرح سفیران سلامت در مهاباد
  • اجرای طرح سفیران سلامت در مدارس
  • نواختن زنگ سلامت در مدرسه حاج کاظمی