Web Analytics Made Easy - Statcounter

«ساجد جاوید» در نشست سالانه مجمع جهانی اقتصاد معروف به نشست داووس در سوئیس گفت: مذاکرات برای توافق در زمینه تجارت آزاد میان انگلیس و آمریکا آغاز شده اما تمرکز اصلی دولت انگلیس برای دست‌یابی به توافق  تجاری با اتحادیه اروپاست.

هم زمان « استیو منوچین » وزیر خزانه‌داری آمریکا که برای شرکت در همین اجلاس به داووس سفر کرده، از اظهارنظر همتای انگلیسی خود ابراز ناخرسندی کرد و به کنایه گفت: از اینکه اتحادیه اروپا در اولویت تجاری انگلیس قرار دارد کمی ناخرسندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصور می‌کردیم که ما اول صف بودیم، چون توافق با اتحادیه اروپا نسبت به ما دشوارتر است.

 وزیر دارایی انگلیس خاطرنشان کرد: مذاکرات سازنده‌ای را درباره همکاری‌های تجاری با طرف‌های اروپایی داشته و دو طرف معتقدند که «رسیدن به توافق با توجه به زمان کوتاهی که باقی‌مانده قابل انجام است».

براساس برنامه اعلام شده، انگلیس ۳۱ ژانویه (۱۱ بهمن) اتحادیه اروپا را به طور رسمی ترک می‌کند و حدود دو ماه بعد مذاکرات رسمی درباره آینده همکاری‌های تجاری با طرف اروپایی آغاز می‌شود.

در این دوره که تا ۲۱ دسامبر(اول دیم‌ماه) ۲۰۲۰ می‌تواند ادامه یابد، انگلیس همچنان عضو بازار مشترک اتحادیه اروپا باقی خواهد ماند.
قرار است در این فاصله، معاهده‌های تجاری جدید با اتحادیه اروپا امضا شود. از سوی دیگر این قانون هرگونه طول دادن دوره گذار فراتر از پایان سال ۲۰۲۰ را ممنوع می‌کند.

انگلیس بر پایان دوره گذار تا پایان سال جاری میلادی اصرار می‌ورزد اما طرف اروپایی نسبت به شکست توافق تجاری با انگلیس تردید دارد.
رئیس کمیسیون اروپا هشدار داده امکان دست‌یابی به توافق جامع تجاری با انگلیس تا پایان مهلت تعیین شده «غیر ممکن» است.

« اورسولا فون درلاین » در سخنانی در مدرسه اقتصاد لندن گفت: بدون تمدید دوره گذار پس از سال ۲۰۲۰، نمی‌توان انتظار داشت که در رابطه با همه ابعاد شراکت جدید انگلیس و اتحادیه اروپا توافق حاصل شود.
وی افزود: اتحادیه اروپا همه تلاش خود را برای رسیدن به توافق به کار خواهد بست اما روابط دو طرف همانند گذشته نزدیک نخواهد بود.

با این حال، استفن بارکلی وزیر امور برگزیت تاکید دارد که دو طرف تا پایان سال جاری میلادی به توافق تجاری دست خواهند یافت.
به گفته او، این جدول زمان‌بندی از سوی دو طرف در بیانیه سیاسی برگزیت به توافق رسیده است.

البته اوضاع اقتصادی انگلیس در آستانه خروج از اتحادیه اروپا تعریف چندانی ندارد و مقام‌های بانک مرکزی احتمال می‌دهند که این کشور دچار رکود اقتصادی شود.
گزارش دفتر آمار ملی انگلیس که هفته گذشته منتشر شد نشان می‌دهد رشد اقتصادی این کشور در آستانه خروج از اتحادیه اروپا به پایین‌ترین میزان در نزدیک به هفت سال گذشته رسیده است.

نشریه گاردین نیز چندی پیش با مروری بر تحولات سیاسی و اقتصادی انگلیس گزارش داد که این کشور در مسیر تجربه ضعیف‌ترین رشد اقتصادی قابل پیش‌بینی پس از پایان جنگ جهان دوم و دوران رکود اقتصادی اروپا قرار دارد.
2023

برچسب‌ها اتحادیه اروپا برگزیت ایالات متحده آمریکا تجارت انگلستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اتحادیه اروپا برگزیت ایالات متحده آمریکا تجارت انگلستان اتحادیه اروپا برگزیت ایالات متحده آمریکا تجارت انگلستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتحادیه اروپا: قطعنامه‌های شورای امنیت لازم‌الاجرا هستند

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، «پیتر استانو» سخنگوی ارشد کمیسیون اروپا امروز سه شنبه در جریان نشست با خبرنگاران مستقر در بروکسل گفت: ما بر لزوم اجرای فوری قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل، توسط تمام طرف‌ها تاکید داریم.

وی با بیان اینکه قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل متحد با بیانیه شورای اروپا که هفته پیش در حمایت از آتش‌بس در غزه صادر شد، همسو است، تصریح کرد: قطعنامه‌های شورای امنیت قوانین بین‌المللی محسوب می‌شوند و اعضای سازمان ملل وظیفه دارند که طبق منشور ملل متحد، آن را رعایت کنند.

این مقام اروپایی تأکید کرد: ما بر پایه این قطعنامه، رنج مردم غزه و راه حل دو دولتی را پیگیری خواهیم کرد.

شورای امنیت سازمان ملل متحد دیروز دوشنبه پس از نزدیک به ۶ ماه از آغاز جنگ علیه غزه و شهادت ده‌ها هزار فلسطینی، قطعنامه‌ای را درباره حمایت از آتش‌بس فوری در این باریکه تصویب کرد.

در این قطعنامه از تمام طرف‌ها خواسته شده که به توقف فوری درگیری‌ها در ماه رمضان احترام بگذارند.

اظهارات استانو در حالی است که «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شده که قطعنامه اخیر لازم‌الاجرا نیست و اجرای آن در گرو مذاکره طرفین درگیری است.

اما در مجموع، قطعنامه روز گذشته به غیر از مقام‌های رژیم صهیونیستی با استقبال سایر کشور‌ها از جمله شخصیت‌ها و نهاد‌های اروپایی مواجه شده است.

«شارل میشل» رئیس شورای اروپا عصر دیروز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توئیتر سابق) نوشت: «من رای شورای امنیت سازمان ملل را که به وضوح خواستار آتش‌بس فوری در غزه است، تحسین می‌کنم.»

او با اشاره به بیانیه هفته گذشته شورای اروپا درباره لزوم توقف فوری جنگ در غزه، تصریح کرد: «اکنون ضروری است که این قطعنامه رعایت شود.»

گفتنی است که سران ۲۷ کشور اروپایی هفته پیش با صدور بیانیه‌ای مشترک، ضمن ابراز نگرانی نسبت به بحران انسانی در غزه، خواستار توقف فوری جنگ در این باریکه شدند.

در این بیانیه که یک نسخه آن در تارنمای اتحادیه اروپا منتشر شده، آمده است که شورای اروپا «از تلفات بی‌سابقه غیرنظامیان و شرایط انسانی آنها وحشت زده و خواستار توقف فوری درگیری‌ها است.»

این درحالی است که رژیم صهیونیستی طی نزدیک به ۶ ماه گذشته، کشتار گسترده‌ای را در غزه به راه انداخته است. این رژیم تمام گذرگاه‌های نوار غزه را بسته و در حال بمباران این منطقه است. بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۲ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۴ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حجم تبادل تجاری ایران و ترکمنستان در حال افزایش است/رئیس جمهور به عشق آباد سفر می‌کند
  • جنگ اوکراین اولویت های اروپایی ها را تغییر داده است
  • ماکرون پیمان مرکوسور را رد کرد
  • اروپا قواعد گمرکی علیه اوکراین را تشدید می‌کند
  • انفجار در کسری بودجه و بدهی عمومی فرانسه 
  • توافق تجاری افغانستان و پاکستان
  • رکورد اتحادیه اروپا را شکستیم
  • توافق وزرای اروپایی برای کاهش خشم کشاورزان
  • امکان انحلال اپراتور دولتی حمل و نقل ریلی آلمان به دلیل ضرر و زیان
  • اتحادیه اروپا: قطعنامه‌های شورای امنیت لازم‌الاجرا هستند