Web Analytics Made Easy - Statcounter

عادل نوفر  از فردیس،  با بیان اینکه درآمدهای مالیاتی شهرستان با روند روبه رشدی مواجه است؛ گفت: میزان  درآمدهای مالیاتی در سال ۹۷ نسبت به سال پیش از آن، ۱۵ درصد رشد داشته و در سال ۹۸ با توجه به شرایط اقتصادی و با هدف حمایت از تولید، افزایش مالیات برای صنوف و واحد های تولیدی نداشتیم؛ اما  طبق برآوردهای انجام شده از ابتدای امسال تا کنون، درآمدهای مالیاتی پیش بینی شده در شهرستان، محقق شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مهم‌ترین اقدام اداره امور مالیاتی شهرستان فردیس در سال جاری را بخشودگی ۱۰۰ درصدی و بدون قید و شرط جرایم مالیاتی دانست و افزود: بخشودگی ۱۰۰ درصدی جرائم مالیاتی تا پایان آبانماه  اجرا شده و با اندکی کاهش تا پایان سال ادامه دارد.

رئیس اداره امور مالیاتی شهرستان فردیس تصریح کرد: مؤدیان محترم می توانند در صورت تسویه حساب تا پیش  از پایان  سالجاری، از  ۹۵ درصد بخشودگی جرائم بهره مند شوند. 

وی در ادامه با بیان اینکه سهم ارزش افزوده به صورت سرانه جمعیتی توزیع می شود؛ گفت: با توجه به حجم جمعیت شهرستان فردیس، بیشترین درآمد عوارض ارزش افزوده به این شهرستان اختصاص یافته است و تا کنون نیز ۱۰۰ درصد سهم شهرداری فردیس پرداخت شده که طبق قانون باید در امور عمرانی هزینه شود. نوفر افزایش ۱۵ درصدی مشارکت شهروندان در تسلیم اظهار نامه مالیاتی صنوف در سال ۹۸ نسبت به سال گذشته را نشان دهنده رغبت مردم و رشد فرهنگ پرداخت مالیات در جامعه دانست و از استقبال چشمگیر شهروندان در پراخت مالیات معوقه به ویژه از مهرماه امسال تا کنون، تقدیر کرد.

وی با اشاره به شرایط بازار تجاری ویژه فردیس، گفت: بیش از ۲۵ هزار فقره پرونده صنفی در شهرستان  وجود دارد که  حدود ۲۰ هزار واحد آن فعالند. تعداد پرونده های املاک و مستقلات نیز بیش از ۱۰ هزار فقره پرونده است که همکاری اتحادیه ها و اتاق اصناف شهرستان با اداره مالیات در شناسایی و معرفی صنوف فاقد پروانه کسب و در راستای اجرای طرح جامع مالیاتی، قابل تقدیر است.

رئیس اداره مالیات فردیس همچنین ادامه داد:  با توجه به حجم پرونده ها، کمبود نیرو  و فضای مناسب در اداره امور مالیاتی فردیس، در جهت تکریم ارباب رجوع تلاش می کنیم بهترین خدمات به مودیان مالیاتی ارائه شود.

وی در خصوص وضعیت ساختمان جدید اداره امور مالیاتی شهرستان فردیس، گفت: در سال گذشته با صرف ۵ میلیارد تومان اعتبار ملی، ساختمانی نیمه کاره برای اداره مالیات شهرستان  خریداری شد و امسال برای تکمیل آن ۲ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته و عملیات اجرایی آن تا کنون بیش از ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. 

نوفر میزان اعتبار لازم برای تکمیل و تجهیز ساختمان اداره مالیات شهرستان را ۴میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: ابتدا قرار بود موقتا  ۲ طبقه از این ساختمان تکمیل و اداره به مکان جدید انتقال یابد اما با توجه به درخواست مردم و صاحبان مشاغل مبنی بر تجمیع تمامی منابع مالیاتی شهرستان، تلاش می کنیم این ساختمان در نیمه اول سال ۹۹ به بهره برداری برسد.

وی ادامه داد: در حال حاضر پرونده واحدهای تولیدی مربوط اشخاص حقیقی در شهرستان  و پرونده اشخاص حقوقی در کرج رسیدگی می شود. پرونده مالیاتی مجموعه های بزرگی چون مپنا به صورت کشوری و در تهران رسیدگی می شود اما فردیس نیز از بخش مالیات بر ارزش افزوده این مراکز بی نصیب نمی ماند و به حساب واریز می شود.

46

کد خبر 1344930

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۳۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش تعطیلی پنجشنبه‌ها به زنجان رسید!

جلسه شورای گفت‌وگوی دولت با بخش خصوصی با حضور مسئولان استانی و جمعی از تولیدکنندگان استان زنجان در سالن جلسات اتاق بازرگانی برگزار شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، جلسه شورای گفت‌وگوی دولت با بخش خصوص شامگاه سه‌شنبه با حضور مسئولان استانی و جمعی از تولیدکنندگان استان زنجان در سالن جلسات اتاق بازرگانی برگزار شد.

این جلسه که با حواشی و چالش‌های جدی مواجه بود به قدری جلسه طول کشید که صدای استاندار زنجان را درآورد و اعلام کرد با این وضعیت باید تا فردا صبح در جلسه باشیم.

نخستین موضوع این بود که همه تولیدکنندگان استان زنجان با لایحه مجلس در خصوص تعطیلی روز پنجشنبه ناراضی بودند چرا که معتقد بودند در این صورت فقط سه روز در هفته با دنیا ارتباط دارند و از مسئولان استانی و نمایندگان مجلس استان درخواست داشتند مخالفت خود را با این موضوع اعلام کنند.

موضوع بعدی گلایه‌های بیش از حد تولیدکنندگان از اداره‌کل امور مالیاتی بود که در این زمینه مشکلات خود را بیان کردند.

نکته قابل توجه موضوع اینجا بود با اینکه مدیرکل امور مالیاتی استان به همراه دو معاون خود در این جلسه حضور داشت ولی پاسخ‌های این سه نفر، تولیدکنندگان را راضی نکرد و استاندار زنجان به معاون امور اقتصادی خود دستور داد جلسه دیگری را برای بررسی بیشتر ظرف دو هفته آینده برگزار کنند.

صمد یوسفی‌اصل رئیس اتاق بازرگانی استان زنجان معتقد بود  که در صورت تعطیلی پنجشنبه و جمعه، و همینطور تعطیل بودن شنبه و یکشنبه در دنیا، فقط 3 روز ارتباط با سایر کشورها باقی می‌ماند که این موضوع ضررهای زیادی به تولیدکنندگان و صادرکنندگان وارد می‌‌کند.

در ادامه جلسه یکی از مشکلاتی که تولیدکنندگان استان زنجان به خصوص معدن‌داران به آن اعتراض داشتند، موضوع مالیات بود که از مسئولان استانی درخواست داشتند در این زمینه آن‌ها را مساعدت کنند.

نخست باقر محمدی معدن‌دار زنجانی که در حوزه سنگ فعالیت می‌کند، گلایه‌های خود را مطرح کرد.

وی معتقد بود که اداره‌کل مالیاتی استان‌های دیگر از جمله اصفهان، حامی معدن‌داران خود هستند ولی در زنجان بالعکس، با قوانین خاص خودشان ، مالیات‌های سنگینی اخذ می‌کنند.

وی گفت: چرا باید وقتی نقل و انتقال معادن صورت می‌گیرد، کارشناس مالیاتی به آن مالیات تخصیص دهد. این در حالی است که فقط پروانه از یک شخص یا یک شرکت به شرکت دیگر می‌خواهد منتقل شود و نباید شامل مالیات شود.

باقر محمدی عنوان کرد: از سوی دیگر، اداره‌کل مالیاتی از بنده مالیات بر ارزش افزوده اخذ می‌کند در حالی که در استان‌های دیگر معاف هستند. وقتی سنگ‌فروشان از مالیات بر ارزش افزوده معاف هستند چرا باید بنده به عنوان واحد فرآوری سنگ مالیات دهم؟

در ادامه یکی دیگر از بهره‌برداران معدنی استان زنجان در خصوص وضعیت مالیات گلایه داشت و اعلام کرد: 10 سال پیش یک پروانه فعالیت معدن صادر شده است و امروز مسئولان صمت و امور مالیاتی توجهی ندارند که امروز بهره‌برداری از این معدن به اندازه 10 سال گذشته نیست و مالیات را بر اساس همان پروانه صادر شده 10 سال گذشته دریافت می‌کنند.

وی گفت: پروسه تغییر پروانه فعالیت به قدری زیاد است که از این کار منصرف می‌شویم. از این سو هم مسئولان صمت و امور مالیاتی به این موضوع توجهی ندارند. نکته جالب موضوع اینجاست حالا اگر میزان بهره‌برداری از معدن از عدد ثبت شده در پروانه فعالیت بیشتر باشد، کارشناسان این دو اداره با دقت آن را بررسی می‌کنند و مالیات را اخذ می‌کنند ولی حالا که پایین است اعتقادی به بررسی بیشتر ندارند و طبق پروانه دریافت می‌کنند.

در ادامه فیروز شکوری مدیرکل امور مالیاتی استان زنجان و مهدی محمدی معاون اداره‌کل امور مالیاتی استان پاسخ‌هایی را مطرح کردند که مسئولان استان را در این زمینه متقاعد نکردند.

محسن افشارچی استاندار زنجان و بهروز عباسی دادستان مرکز زنجان به موضوعات فوق ورود کردند و  به اداره‌کل امور مالیاتی استان دستور دادند که هرچه سریعتر این پرونده‌ها را با دقت بیشتری بررسی کنند. حتی پاسخ‌های مدیرکل و معاون امور مالیاتی به قدری با یکدیگر تفاوت داشت که دادستان زنجان به صراحت اعلام کرد که پاسخ‌های مدیرکل امور مالیاتی با معاون امور مالیاتی متفاوت است!

جلسه به قدری چالشی شد که صمد یوسفی‌اصل رئیس اتاق بازرگانی با کنایه به مدیرکل امور مالیاتی گفت: حضرت علی(ع) به مالک اشتر در نامه‌ای گفتند ای مالک؛ در کار خراج (مالیات) نیکو نظر کن، به گونه‌ای که به صلاح خراجگزاران باشد. متأسفانه تولیدکنندگان در استان زنجان از وضعیت مالیات ناراضی هستند و اگر بخواهیم برای مشکلات هر کدامشان جلساتی برگزار کنیم، فرصتی برای دیگر کارهایمان نمی‌ماند.

در پایان مراسم محسن افشارچی استاندار زنجان با ابراز رضایت از برگزاری همچنین جلسه‌ای گفت: جلسه خوبی بود و باید دغدغه‌ تولیدکنندگان را شنید چرا که علاج مشکلات اقتصادی کشور، تولید است و رهبری و مسئولان دولت به این موضوع تأکید دارند.

وی گفت: امروز درآمد دولت‌های دنیا بر روی مالیات می‌چرخد و متأسفانه در کشورمان دیر به سمت نهادینه کردن مالیات رفتیم. باید همانند سایر دولت‌ها، بیشتر درآمد کشور از مالیات باشد و از وابستگی به نفت خارج شویم.

استاندار زنجان تصریح کرد: البته معتقد هستم که برای نهادینه کردن فرهنگ مالیاتی در کشور، باید فرآیند دریافت آن دقیق‌تر باشد و نباید به ناحق از کسی مالیات گرفته شود.

وی در پایان صحبت‌های خود را با طرح کردن یک سؤال از مدیرکل امور مالیاتی استان به پایان رساند و افزود: سخت‌گیری‌های شما از تولیدکنندگان زنجان و اخذ مالیات از آنان، چقدر به نفع زنجان تمام می‌شود؟ این سخت‌گیری‌های شما باید یک خیری برای استان داشته باشد تا تولیدکنندگان از دادن مالیات یک رضایت خوبی داشته باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵۰ میلیارد تومان تنها جریمه خانه‌های لوکس و خالی طی ۱۱ ماه گذشته 
  • دولت سیزدهم گام‌های مثبتی در زمینه مالیات برداشته است
  • پرداخت ۶۴۴ میلیارد تومان عوارض مالیاتی در خراسان جنوبی
  • بخشودگی جرائم مالیاتی برای تکمیل کنندگان اظهارنامه‌های پیش فرض
  • مردمی سازی در مالیات سرعت گرفت
  • اظهارنامه پیش فرض؛گامی تازه در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • مهلت اصلاح و تکمیل اظهارنامه پیش فرض مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد
  • تهیه اظهارنامه پیش فرض، گامی مهم در جهت هوشمندسازی نظام مالیاتی
  • شرط بخشودگی مالیاتی اعلام شد
  • چالش تعطیلی پنجشنبه‌ها به زنجان رسید!