Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش عصرایران، وب سایت " دیلی بیست" آمریکا با اشاره به این خبر نوشت: سناتورها " لیندسی گراهام" (جمهوریخواه) و "باب منندز" ( دموکرات) که هر دو از مخالفان برجام بوده و هستند، در حال مشورت و رایزنی برای آماده کردن یک طرح جدید برای مذاکره با ایران به منظور حصول به توافقی جدید با این کشور هستند.

بر اساس این گزارش: این دو سناتور تاکنون بارها با یکدیگر جلسه داشته‌اند تا نقشه راهی به منظور مذاکره با ایران برای حصول به توافقی جایگزین"برجام" تهیه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

"لیندسی گراهام" در مصاحبه هفته گذشته خود با "دیلی بیست" تلاش برای آماده کردن یک نقشه راه جدید برای مذاکره با ایران را تایید کرد و گفت: "من مدتی با سناتور منندز در این زمینه کار کرده ام.. ما به نقشه راه جدیدی نیاز داریم و من سعی کرده‌ام به فکر گزینه‌های دیگر باشم."

گراهام در ماه اوت سال 2019 نیز در مصاحبه‌ای با " دیلی بیست" گفت که او با مقامات ارشد دولت ترامپ در زمینه جایگزینی "برجام" با یک توافق جدید همکاری می‌کند. بخشی از این تلاش شامل زمینه‌سازی برای ایده‌های بازیگران خارجی از جمله مقامات خارجی بوده است. از آن زمان، گراهام با منندز طی چند نوبت در مورد چگونگی ایجاد یک ابتکار و اجماع جدید دوحزبی در کنگره به منظور یافتن یک رویکرد دیپلماتیک قابل اجرا با ایران، ملاقات داشته‌اند.

سناتورها "لیندسی گراهام" - سمت راست تصویر- و "باب منندز"

این دو سناتور در مورد تدوین یک برنامه عملی برای ارائه به سایر قانونگذاران و کاخ سفید صحبت کرده‌اند. به گفته منابع کنگره، دو طرف هنوز در مورد چگونگی آغاز روند مذاکره با ایران به توافق نرسیده‌اند. یک منبع مطلع در این باره به "دیلی بیست" گفت: منندز می‌خواست با گراهام همکاری کند زیرا سناتور جمهوریخواه کارولینای جنوبی در طول سال گذشته توانسته بود تا حدودی اعتماد ترامپ را در زمینه مسایل مربوط به ایران، جلب کند.

به گفته منابع کنگره، گراهام و منندز از زمان ترور سپهبد شهید قاسم سلیمانی و تشدید تنش‌ها بین ایران و ایالات متحده آمریکا، تلاش‌های دوجانبه خود را برای حصول یک چارچوب جدید برای مذاکره با ایران، تشدید کرده‌اند.

 پس از ترور سلیمانی دموکرات‌های کنگره از جمله منندز از دولت ترامپ به خاطر آنچه که عدم ارایه اطلاعات کافی درباره خطر قریب‌الوقوع سلیمانی برای منافع آمریکا که به ادعای کاخ سفید منجر به ترور او شد، انتقاد کرده‌اند.

منندز اخیرا در مصاحبه‌ای گفته است:" دولت (ترامپ) در جلسات توجیهی کنگره اظهار داشت که تهدید قریب‌الوقوع برای منافع آمریکا وجود داشته، اما تعریف مشخصی از آنچه آنها قریب‌الوقوع می‌دانند وجود ندارد."

 هر دو سناتور ارشد آمریکایی از مخالفان "برجام" بوده‌اند. منندز در جریان رای‌گیری سال 2015 سنای آمریکا برای تایید برجام رای مخالف داد.

به نوشته "دیلی بیست" اگرچه مواضع گراهام و منندز درباره ایران تاحدی متفاوت بوده است، اما به نظر می‌رسد هر دو قانونگذار در یک نکته با هم توافق دارند: استراتژی دولت ترامپ در قبال ایران فاقد کارایی لازم بوده است.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۴۰۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم

«ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با خودداری از اظهارنظر درباره کانال‌های ارتباطی میان واشنگتن – تهران گفت: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم.

 «ودانت پاتل» معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا روز سه شنبه به وقت محلی در نشستی خبری در پاسخ به پرسشی درباره برخی گزارش‌ها درباره احیای مذاکرات رفع تحریم‌ها و مذاکرات مستقیم میان تهران – واشنگتن گفت: «من در مورد راه‌های ارتباط خود با ایران اظهار نظر نمی‌کنم، اما باید بگویم ما در حال مذاکره مستقیم با ایران در نیویورک یا هر جای دیگری در مورد برجام نیستیم.»

پیش از این، یک منبع آگاه در گفتگو با ایرنا درباره برخی ادعا‌ها درخصوص مذاکرات مستقیم نمایندگان ایران و آمریکا گفت: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست و تبادل پیام‌ها صرفا در چهارچوب تعریف شده در جریان می‌باشد.

وی تاکید کرد: مذاکرات رفع تحریم با کشور‌های عضو برجام توسط علی باقری کنی به عنوان مذاکره کننده ارشد هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران دنبال می‌شود.

«ناصر کنعانی» سخنگوی وزارت امور خارجه ایران نیز سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ درخصوص وضعیت مذاکرات رفع تحریم‌ها گفت: جمهوری اسلامی ایران برای تأمین حقوق ملت، به ویژه در موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه ملت ایران همواره از همه ظرفیت‌های دیپلماتیک خود استفاده کرده است.

او تصریح کرد: کسی که زیر میز دیپلماسی زد، نه جمهوری اسلامی ایران، بلکه آمریکا بود. شرکای آمریکا در توافق برجام هم نتوانستند به تعهدات خود عمل کنند و خلاء خروج غیر قانونی آمریکا از توافق برجام را جبران کنند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران گفت: لذا جمهوری اسلامی ایران مطابق خط مشی حکیمانه‌ای که مقام معظم رهبری تبیین و امر فرمودند، در مسیر بی اثر سازی تحریم‌ها حرکت کرده و در این مسیر توفیق‌های زیادی به دست آورده است.

کنعانی ادامه داد: موضوع رفع تحریم‌های ظالمانه در حاشیه نشست‌های بین‌المللی و در دیدار با طرف‌هایی که در موضوع برجام و مذاکرات رفع تحریم‌های ظالمانه می‌توانند ایفای نقش کنند یا نقش تعریف شده و سازمانی دارند مطرح می‌شود، دیدگاه‌ها شنیده می‌شود و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران ارائه می‌گردد.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل ایران

دیگر خبرها

  • بازداشت صدها نفر از حامیان فلسطین در نیویورک
  • انتقاد سناتور سندرز در سنای آمریکا علیه کمک مالی به تل آویو
  • جمهوری‌خواهان اعزام پلیس برای سرکوب دانشجویان را خواستار شدند
  • آمریکا: مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم
  • آمریکا : مذاکره مستقیم برجامی با ایران نداریم؛ نه در نیویورک و نه در هیچ کجای دیگر / درباره روش‌های ارتباطمان با ایران نظری نمی‌دهیم
  • واکنش رسمی آمریکا در خصوص مذکرات احیای برجام | مذاکره مستقیم در حال انجام است؟
  • آمریکا: در حال مذاکره مستقیم با ایران درباره برجام نیستیم
  • آمریکا و اوکراین مذاکره درباره توافق همکاری امنیتی را آغاز کردند
  • جزئیات مذاکره گل محمدی و تراکتور/ یحیی چطور پای میز مذاکره نشست؟!
  • ناتو: طرحی برای اعزام نیرو به اوکراین نداریم، اما مشاور نظامی در کی‌یف داریم