Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دادگستری استان زنجان گفت: امسال توانستیم چهار واحد صنعتی تعطیل شده به مدت طولانی را به چرخه تولید برگردانیم که در این واحدها 500 نفر مشغول به کار شدند.

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان، حجت‌الاسلام اسماعیل نیارکی امروز در جلسه دیدار با نخبگان برای اعتلای قوه قضاییه شهادت حضرت فاطمه(س) اشاره و اظهار کرد: حضرت صدیقه کبری سلام‌الله علیها الگوی برجسته و شاخصی برای زنان و مردان در همه تاریخ بوده و زندگی حضرت زهرا(س) الگویی برای ما در مبارزه با ظلم و ایستادگی در مقابل ظالم است و کوتاه نیامدن در این حوزه می‌تواند برای ما سرمشق خوبی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رئیس کل دادگستری استان زنجان با اشاره به اینکه مفاهیم خوبی را در گام اول و دوم به ویژه در رهنمود‌ها و بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری دریافت کردیم، افزود: رهبر انقلاب در نماز جمعه اخیر رهنمود‌ها و بیانات راهگشایی را برای ملت ایران و مسلمانان جهان بیان کردند.
وی به ایجاد روابط تنگا‌تنگ حاکمیت با مردم تاکید کرد و افزود: حاکمیت در صدر اسلام و هم در عصر ائمه معصومین(ع) سابقه دارد و در این نوع حاکمیت ارتباط گیری با مردم مورد تاکید قرار گرفته، چرا که این نوع ارتباط گیری به خیر حاکمیت است.
صادقی نیارکی ارتباط حاکمیت با مردم را پایه مردم سالاری دینی عنوان کرد و افزود: قوه قضائیه هم با همین هدف به ویژه در طرح تحول ارتباط با مردم و جلب رضایت مردم را مورد توجه قرار داده است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان به موضوع اعتماد سازی مردم و به ویژه ارتباط گیری با نخبگان تاکید کرد و افزود: در ارتباط با مردم چند برنامه داریم که یکی از این برنامه‌ها طرح هر مسجد یک حقو‌قدان بوده که یکی از مظاهر ارتباط گیری با مردم است.
وی با اشاره به اینکه برنامه‌های دیدار چهره به چهره با مردم و حضور در بین مردم استان خروجی خوبی داشته است، افزود: در دادگستری زنجان در قالب دیدار مردمی در 10 ماه گذشته از سال‌جاری بیش از 3 هزار 500 ملاقات چهره‌ به‌ چهره مردمی برگزار شده است.
صادقی نیارکی دیدار با نخبگان را استفاده از فرصت‌های موجود دانست و افزود: ما نیازمند حرکت رو به جلو هستیم و اساس تحول نیز همین است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه با حرکت رو به جلو تحول ایجاد می‌شود، عنوان کرد: شنیدن نظرات و حرف‌های نخبگان ارزشمند بوده و باید ما مسوولان برای نخبگان وقت بگذاریم چرا که حرف‌های نخبگان بسیار ارزشمند است.
وی با تاکید براینکه باید به توصیه‌های گام دوم عمل کنیم افزود: عدالت جزو توصیه چهارم این گام است و این بحث از انتظار مردم بوده و باید این انتظار مردم را بتوانیم خوب پاسخ دهیم و اگر نتوانیم انتظارات مردم را برآورده کنیم در رسیدن به اهداف متعالی جا خواهیم ماند.
رئیس دادگستری استان زنجان با تاکید براینکه از پیشنهادات نخبگان در حوزه دادگستری استقبال می‌کنیم، افزود: وظیفه و تکلیف داریم به پیشنهادات نخبگان توجه کرده و جایگاه عدلیه را ارتقا دهیم.
صادقی نیارکی با بیان اینکه خروجی کار یعنی اجرای صحیح عدالت که از اولویت‌های مهم قوه قضائیه است، افزود: امروز قوه قضائیه در سایر امورات مختلف اعم از تولید و صنعت ورود کرده و سازمان بنام ستاد اقتصادی را تشکیل داده و ستاد اقتصاد مقاومتی قوه قضائیه نیز کاملا فعال است.
رئیس کل دادگستری استان زنجان خاطر نشان کرد: با صنعتگران استان دیدارهای متعددی  در طول سال داشتیم و ماحصل این جلسات امسال توانستیم چهار واحد صنعتی تعطیل شده به مدت طولانی را به چرخه تولید برگردانیم که در این واحدها 500 نفر مشغول به کار شدند.
وی عنوان کرد: در هر ماه از 6 واحد صنعتی بازدید می‌کنیم و مشکلات آنها را از نزدیک بررسی کرده و حل و فصل می‌کنیم.
وی با اشاره به اینکه دادگستری در حقوق عامه ورود پررنگی داشته است، افزود: در حوزه تحول، قوه قضائیه اراده عمل کردن را پیش گرفته است.
صادقی نیارکی در ادامه به جنایت آمریکا در به شهادت رساندن سردار سپهبد سلیمانی اشاره کرد و افزود: این شهید بزرگوار ارتباط نزدیکی با مردم داشتند و در نهایت به آن درجه رفیع شهادت رسیدند و رفتار و شخصیت‌های این شهید بزرگوار برای ما الگوی کاملی بوده و باید رفتار و کردار این شهید را سرمشق خود قرار دهیم.
رئیس کل دادگستری استان زنجان در مورد ایجاد موسسات داوری در استان بیان کرد: ما در گذشته هیچ موسسه‌ای در استان نداشتیم اما در حال حاضر 26 موسسه ثبت شده و چهار موسسه هم در سیر مراحل قانونی است که به چرخه فعالیت وارد شود.
وی با بیان اینکه از 377 پرونده‌ای که توسط موسسات داوری شده بررسی شده تنها به یک پرونده اعتراض شده است، افزود: همه پرونده‌ها به سازش خاتمه پیدا کردند.
صادقی نیارکی به موضوع طولانی شدن زمان رسیدگی و اجرای حکم نیز اشاره و بیان کرد: اطاله دادرسی و طولانی شدن یکی از چالش‌های ما بود و از تاکیدات همیشگی رئیس قوه قضائیه است که امروز توانستیم زمان رسیدگی را 17 درصد کاهش دهیم ولی به نقطه مطلوب نرسیدیم و هنوز در این بخش جای کار وجود دارد.

انتهای پیام/73005/ق۴۰

منبع: فارس

کلیدواژه: زنجان قوه قضاییه قوه قضائیه نخبگان رئیس کل دادگستری استان زنجان صادقی نیارکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: گلایه برخی از واحد‌های تولیدی این است که وضع یک سری قوانین مانع از فعالیت و سرمایه گذاری آنان می‌گردد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو حجت الاسلام ابراهیم حمیدی به همراه دادستان مرکز استان کرمان در بازدید از کارخانه تولید روغن نباتی گلناز در جمع هیات مدیره و کارکنان کارخانه روغن نباتی گلناز در جریان مشکلات این واحد تولیدی قرار گرفت و اظهار داشت: با توجه به اینکه امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است دستگاه قضایی در سطح کشور و استان برنامه‌هایی را برای حمایت و تحقق شعار سال دارد و از سرمایه گذاری‌های مردم در بخش تولید حمایت خواهد کرد.

 وی گفت: سیستم قضایی استان کرمان گوش شنوایی برای شنیدن مشکلات واحد‌های تولیدی دارد و تا حد امکان به رفع موانع تولید کمک خواهد کرد.

او افزود: با توجه به شعار سال لازم است تا مسئولین و مردم در کنار یکدیگر به افزایش و جهش تولید کمک کنند و این موضوع یکی از اولویت‌های دادگستری استان کرمان در سال پیش رو خواهد بود.

وی تصریح کرد: در سال‌های پیش ظرفیت تولید این کارخانه بسیار بیشتر از اکنون بوده است و طبق گزارشات در دهه ۹۰ سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن تولیدی داشته است، اما بنا به مشکلاتی که برای این واحد تولیدی به وجود آمد، هم اکنون سالانه ۷۰ هزار تن تولید روغن دارد و امیدواریم که این کارخانه با کمک مسئولین بتواند در سال جاری بر مشکلات موجود فائق آید.

*لزوم ارائه تسهیلات مناسب 

حجت الاسلام حمیدی اظهار داشت: از آنجایی که واحد‌های تولیدی قدیمی‌تر دارای ابزارآلات و ماشین آلات قدیمی‌تر هستند نیاز به حمایت‌های مالی دولت دارند تا با دریافت تسهیلات بتوانند ماشین آلات کارخانه خود را به روز کنند و توان رقابت با رقبای جدید خود در بازار را داشته باشند.

 وی افزود: این کارخانه در سه شیفت کاری کار می‌کند و ۴۳۰ نفر مشغول به کار هستند و لازم است دولت تسهیلات مناسب در اختیار این کارخانه قرار دهد.

*صنایع بزرگ لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که لازم است صنایع داخل استان از همدیگر حمایت کنند افزود: بایستی برای رونق وضعیت اقتصادی استان صنایع بزرگ در کرمان لوازم مصرفی خود را از داخل استان تهیه کنند.

حجت الاسلام حمیدی با اشاره به این موضوع که مسئله اشتغال و تولید اهمیت بسیاری دارد گفت: امروز مسئله مهم کشور ما، مسئله اقتصادی است و برای رفع مشکلات اقتصادی باید توجه ویژه‌ای به واحد‌های تولیدی در کشور انجام شود.

او ادامه داد: استان کرمان ظرفیت‌های تولیدی زیادی در بخش‌های صنعت، معادن و کشاورزی دارد و اگر از حداکثر ظرفیت‌ها استفاده شود، بخش زیادی از مشکلات اقتصادی استان و حتی کشور رفع خواهد شد.

وی افزود: متاسفانه با وجود نیروی انسانی، امکانات و منابع بسیار در استان از تمام ظرفیت‌های موجود بهره گیری مناسب نشده است.

حمیدی از حل مشکلات واحد‌های تولیدی زیادی در سال گذشته در قالب ستاد اقتصاد مقاومتی استان خبر داد و گفت: هر واحد تولیدی در استان که در راستای تولید خود با موانعی مواجهه باشد دادگستری استان این امادگی را دارد تا از آن واحد صنعتی حمایت‌های حقوقی و قضایی کند.

رئیس کل دادگستری استان کرمان با بیان این مطلب که کارخانه روغن گلناز با مشکل حمل و نقل و ارسال کالا‌های تولیدی خود به سایر استان‌ها مواجهه است، گفت: در جلسه آتی ستاد اقتصاد مقاومتی مشکلات و موانع پیش روی کارخانه گلناز مطرح می‌شود و برای حل مشکلات موجود با کمک دیگر نهاد‌های مسئول چاره اندیشی خواهد شد.

وی افزود: هر مشکلی که واحد‌های تولیدی در استان دارند دستگاه قضایی این امادگی را دارد که با تمام تلاش مسائل را حل و فصل کند.

گفتنی است در این بازدید و نشست مدیر عامل و اعضای هیات مدیره کارخانه و جمعی از کارگران نیز به بیان خواسته ها، مشکلات و چالش‌های واحد تولیدی خود پرداختند.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات کارخانه روغن نباتی گلناز با حضور مسئولین قضایی استان کرمان/گوش شنوا برای حل مشكل واحدهای توليدی
  • بازگشت بیش از ۲۵۰ همت از سرمایه‌های مردمی با احیای واحد‌های تولیدی
  • بازگشت ۷ واحد راکد در تربت حیدریه به چرخه تولید
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • وضع برخی از قوانین، موجب سنگ اندازی در تولید می‌شود
  • فردا ؛ جشن بازگشت به تولید ۲۰۰ واحد صنعتی در سمنان
  • حمایت از واحدهای تولیدی استان کرمان
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • جشن احیای بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در استان سمنان
  • ۲۲ واحد صنعتی و معدنی در زنجان به چرخه تولید بازگشت