Web Analytics Made Easy - Statcounter

نخست وزیر پاکستان با یادآوری تلاش‌های این کشور برای رفع تنش‌های آمریکا و عربستان با ایران، به جلسه روز گذشته خود با دونالد ترامپ اشاره کرد و گفت: هرگونه درگیری با ایران برای پاکستان و منطقه فاجعه‌بار خواهد بود.

به گزارش ایرنا؛ «عمران‌خان» شامگاه چهارشنبه به وقت محلی طی سخنرانی در پنجاهمین مجمع جهانی اقتصاد در داووس، به تشریح تبعات منفی جنگ آمریکا در افغانستان بر منطقه و پاکستان، تشدید تروریسم، افراط‌گرایی، فرآیند صلح افغانستان، تنش‌ها با هند، تحولات اخیر در خاورمیانه و نگرانی پاکستان نسبت به حوادث اخیر در منطقه، پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از رایزنی پاکستان با مقام‌های بلندپایه جمهوری اسلامی ایران، عربستان و آمریکا با هدف تنش‌زدایی در منطقه سخن گفت و افزود: نباید هیچ‌گونه درگیری میان ایران و آمریکا و متحدان این کشور رخ دهد در غیر این صورت عواقب بسیار سنگینی به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر پاکستان به دیدار رسمی روز گذشته خود با رییس جمهوری آمریکا در حاشیه اجلاس داووس اشاره کرد و اظهار داشت: به ترامپ گفتم که درگیری با ایران فاجعه‌بار خواهد بود و احساس می‌کنم که رییس جمهوری آمریکا نیز به این منطق رسیده باشد که جنگ جز نابودی نتیجه دیگری نخواهد داشت.

عمران‌خان تصریح کرد: در کشورمان دعا می‌کنیم که هیچ گونه جنگی در منطقه رخ ندهد، پاکستان دیگر به هیچ درگیری و جنگی نخواهد پیوست و فقط به دنبال مشارکت در صلح است.

وی ادامه داد: جنگ در منطقه منجر به افزایش قیمت نفت شده و پس از آن میزان فقر در جهان بالا می‌رود و فقط خدا می‌داند که این وضعیت احتمالی تا کجا ادامه خواهد یافت.

عمران‌خان به تلاش‌های پاکستان برای بهبود معیشت مردم کشورش، جذب سرمایه‌گذاری خارجی، توسعه گردشگری و مبارزه با تغییرات اقلیمی اشاره کرد و بیان کرد: از یک طرف چین را داریم که از سریع‌ترین رشد اقتصادی در جهان برخوردار است و از طرف دیگر ایران، که درصدد تحکیم مناسبات تجاری میان دو کشور هستیم.

نخست وزیر پاکستان تاکید کرد: امیدواریم مسائل فعلی حل شود تا بتوانیم همکاری‌های خود را با جمهوری اسلامی ایران گسترش دهیم زیرا توسعه مناسبات تجاری باعث بهره‌مندی دو کشور از ظرفیت‌های یکدیگر خواهد شد.

عمران‌خان به روابط پاکستان با هند و افغانستان اشاره کرد و گفت: روابط مناسبی با هند نداریم و در بحث افغانستان نیز به تلاش‌های خود برای پیشبرد فرآیند صلح ادامه‌ خواهیم داد.

لینک کوتاه: asriran.com/002yl3

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: نخست وزیر پاکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، احمد عبدالعزیز متخصص مصری و جراحی استخوان که برای مداوای مجروحان در نوار حضور دارد، تاکید کرد که رسانه‌ها نمی‌توانند فجایعی را که در غزه رخ می‌دهد، منعکس کنند. در این منطقه هیچ ابزاری برای کنار زدن انبوه آوارهای ساختمانی وجود ندارد و این آوارها به مقبره‌های خانوادگی تبدیل شده که خانواده ها در زیر آن مدفون شده اند.

وی در این گفت‌وگو تصریح کرد که همه به هر نحوی که شده باید برای توقف جنگ تلاش کنند و کمک های پزشکی متناسب با حجم فاجعه بهداشتی در این منطقه مهیا کنند.

عبدالعزیز یکی از اولین پزشکانی است که مطب خود در مصر را بست و به صورت داوطلبانه برای درمان مجروحان به غزه سفر کرد.

وی از حجم گسترده تخریب و ویرانی در مناطق مختلف غزه خبر داده و می‌افزاید که به سختی می‌توان خانه‌ای را پیدا کرد که برای سکونت مناسب باشد، دها هزار نفر از مردم در تجمع‌هایی که لایق انسان نیست، حضور دارند و خانواده‌های زیادی هستند که تنها با پتو برای خود حریم خصوصی ایجاد می کنند و سایه بانی جز آسمان ندارند. آنها آب آشامیدنی و سرویس بهداشتی و هیچ وسیله معیشتی ندارند و غذای منظمی دریافت نمی کنند. حجم فاجعه در غزه مافوق تصور است.

این پزشک مصری خاطرنشان کرد که مردم غزه هیچ پناهگاهی ندارند و این وضعیت رقت بار ادامه پیدا خواهد کرد، چرا که هیچ مکان مناسبی برای ساخت و ساز وجود ندارد و آوارهای ساختمانی و ویرانه‌های ناشی از حملات اسراییلی ها باید برچیده شود تا امکان ساخت و ساز وجود داشته باشد.

اوضاع بهداشتی در غزه

عبدالعزیز به ارائه چشم اندازی از اوضاع بهداشتی در نوار غزه پرداخته و می‌گوید که تیم‌های پزشکی از کمبود شدید لوازم رنج می برند. تعداد آنها نیز به علت شهادت یا بازداشت شدن بسیار کم است، ولی در عین حال با وجود خستگی مفرط با قدرت به کار خود ادامه می‌دهند. تعداد مجروحان در غزه بالغ بر ۷۰ هزار نفر هستند که بیشتر آنها مبتلا به شکستگی استخوان یا زخم‌های عمیق هستند یا رگ‌ها و شریان‌های بدن آنها قطع شده است.

وی ادامه می‌دهد که طبعا بیماری‌های طبیعی نیز در نتیجه ازدحام جمعیت گسترش پیدا می‌کند و در بسیاری از موارد پزشکان مجبور به قطع عضو می‌شوند و صحنه‌های بسیار دردناکی در بیمارستان‌ها ایجاد می شود.

پایداری افسانه‌ای مردم غزه

این پزشک مصری در عین حال ایستادگی مردم غزه را ستوده و تاکید کرد که هیچکس نمی تواند اراده و صبر و شکر آنها را در هم بشکند. آنها با وجود تمامی این مشکلات اصرار دارند که در سرزمین خود باقی بمانند.

دکتر احمد عبدالعزیز با اولین کادر پزشکی بعد از جنگ غزه وارد این منطقه شده و الان ۱۹۵ روز است که در شمال غزه حضور دارد. او می گوید: در آن زمان ۷۵ سال سن داشتم و به اینجا آمدم، چرا که به باقیمانده عمرم نیازی ندارم.

کد خبر 6085417

دیگر خبرها

  • سفر موفق رئیس جمهور ایران به اسلام آباد یک «تحول بزرگ» است
  • پاکستان: سفر ابراهیم رئیسی موفقیت‌آمیز بود/مخالفت‌های خارجی اهمیتی ندارد
  • خوش‌بینی پاکستان درباره تکمیل خط‌ لوله گاز با ایران به‌رغم هشدار آمریکا
  • رئیس جمهور با استقبال نخست وزیر سریلانکا وارد این کشور شد
  • نتایج نمایندگان ایران در روز نخست اسکواش قطر جونیور
  • نتایج روز نخست مسابقات اسکواش قطر جونیور
  • نتایج روز نخست ملی پوشان ایران در مسابقات اسکواش قطر جونیور
  • پیش‌بینی نخست‌وزیر مجارستان: جنگ اوکراین می‌تواند تا پایان ۲۰۲۵ پایان یابد
  • روایت متخصص مصری از اوضاع فاجعه بار غزه
  • پولیتیکو: ۳ دولت اخیر آمریکا در مقابل ایران ناکام شدند