Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گفت: با ورود سامانه بارشی به کشور راهداران از امشب در ۱۴ استان در آماده‌باش کامل و مشغول نمک‌پاشی و برف‌روبی هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، با اعلام سازمان هواشناسی سامانه بارشی که وارد کشور شده است، از هم‌اکنون و با شدت بیشتر از امشب در بسیاری از استان‌های کشور موجب بارش برف خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به خبرنگار فارس گفت: با توجه به اطلاعیه هواشناسی مبنی بر ورود جبهه بارشی همراه با کولاک و برف و برودت هوا به کشور تلاش کردیم از دو روز گذشته اطلاعیه به استان‌های درگیر ارسال کنیم و تاکید شود که از نظر شن، نمک، تجهیزات راهداری، گازوئیل و... راهدارخانه‌ها حتما تجهیز شوند.

رودباری افزود: در ۹۴۰ پایگاه راهداری زمستانی ادوات و راهداران در آماده‌باش کامل هستند.

وی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود با ورود این سامانه بارشی از سمت شمال غرب، آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، زنجان، قزوین و چند استان دیگر درگیر بارش برف شود.

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای تاکید کرد: پیش‌بینی ما این است که ۱۴ استان درگیر بارش برف شوند، همچنین کولاک در برخی از محورها پیش‌بینی شده است، ضمن اینکه در دو استان بوشهر و خوزستان هم بارش باران داریم.

رودباری افزود: راهدارخانه‌ها در این ۱۴ استان تجهیز کامل شده‌اند ضمن اینکه راهدارها هم مشغول نمک‌پاشی و برف‌روبی در محورهای این استان‌ها هستند، کما اینکه عملیات برف‌روبی همچنان ادامه دارد و تا پایان بارش برف ادامه می‌یابد.

وی اضافه کرد: ۱۰ هزار دستگاه انواع ماشین‌الات راهداری در این ۹۴۰ راهدارخانه و جاده‌های کشور مستقر شده‌اند و ۱۲ هزار و ۳۰۰ نیروی راهدار آماده‌باش هستند.

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: همچنین مرکز مدیریت راه‌ها در ستاد و همه مراکز مدیریت راه‌های استان درگیر برف و باران در آماده‌باش هستند و رصد جاده‌ها و نظارت بر عملیات راهداری از طریق ۸۰۰ دستگاه دوربین نظارت تصویری انجام می‌شود.

رودباری ادامه داد: مردم می‌توانند از طریق تلفن گویای ۱۴۱ گزارشات خود را در باره جاده‌ها ارسال کنند تا در صورت لزوم ادوات اعزام شود. همچنین همکاران ما در مراکز مدیریت راه‌ها مستقر هستند و مردم می‌توانند آخرین وضعیت جاده‌ها را از طریق تلفن گویای ۱۴۱ و سایت سازمان راهداری دریافت کنند.

مدیرکل ماشین‌آلات و مدیریت بحران سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای در این گفتگو با فارس تاکید کرد: مردم از تردد غیرضروری در جاده‌های کشور بپرهیزند و در صورت عدم لزوم حداقل تا دو روز آینده در جاده‌ها خصوصا جاده‌های کوهستانی تردد نداشته باشند و اگر ضرورتی وجود دارد حتما تجهیزات زمستانی کامل و زنجیر چرخ در خودرو داشته باشند و از سلامت خودروی خود و سیستم گرمایشی آن مطمئن باشند، ضمن آنکه دقت کنند مخزن سوخت خودروی آنها در سفرها تکمیل باشد./

پایان پیام/50

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما مسجد طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مسجد مساجد وزارت راه و شهرسازی وزارت راه راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۴۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان

سخنگو و معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور از آماده‌باش مدیریت بحران برای بارندگی‌های شدید در ۵ استان خبر داد و توصیه‌ها و هشدارهایی را نیز به مردم ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، وی با بیان اینکه ابلاغ آماده‌باش کامل به دستگاه‌های امدادی، انتظامی و خدماتی در سراسر این پنج استان انجام شده است، گفت: تاکید کردیم که جلسات ستاد‌های پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران در سطح استان و شهرستان‌ها به طور منظم برگزار و گزارش آن به سازمان مدیریت بحران کشور داده شود. تمامی فرمانداران و بخشداران نیز باید نسبت به انجام بازدید میدانی از کلیه مناطق پرخطر اقدام کرده و تمهیدات لازم را در خصوص ایمن‌سازی کانون‌های بحرانی از طریق برنامه‌ریزی و تقسیم کار بین اعضای ستاد‌های مدیریت بحران اتخاذ کنند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با تاکید بر اینکه باید صدور هشدار و اطلاع رسانی به مردم در مناطق مختلف از طریق صداوسیما، فضای مجازی، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها، ائمه جماعت و... انجام شود، گفت: ابلاغ کردیم تاحرکت کلیه شناور‌ها متوقف و تخلیه شهروندان، صیادان، مسافران و عشایر ساکن در بستر رودخانه ها، نوار‌های ساحلی، حاشیه مسیل‌ها، سکونت‌گاه‌های ناایمن و تفرجگاه‌های در معرض خطر سیلاب انجام شود.

وی با بیان اینکه هماهنگی برای انسداد احتمالی محور‌های آسیب دیده از سیلاب، جاده‌های ناایمن و در معرض خطر در طول مدت بارش‌ها توسط فراجا و در راستای جلوگیری از تلفات جانی در سطح جاده‌ها نیز انجام شده است، گفت: استقرار کلیه ماشین آلات سنگین و تجهیزات مهندسی در کانون‌های در معرض خطر با هدف امدادرسانی فوری به آسیب دیدگان احتمالی نیز باید انجام شود و ما براین موضوع تاکید کردیم.

ظفری بر ضرورت آمادگی کلیه مکان‌های اسکان اضطراری تاکید کرد و گفت: لازم است که خانوار‌های در معرض خطر به این مراکز جابجا شده و روستا‌ها و محله‌های در معرض خطر سیل و آبگرفتگی به صورت کامل تخلیه شوند. بازدید میدانی و ارزیابی از وضعیت کلیه سدها، بند‌های خاکی و تقاطع‌های جاده‌ای و تعیین ناظر در هر منطقه برای رصد و تحلیل مستمر سازه‌های مذکور نیز الزامی است و مدیریت بحران بر آن تاکید کرده است.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیریت بحران کشور بیان اینکه لازم است برای ارتقاء پایداری و تاب‌آوری شبکه‌های آب، برق و گاز در برابر سیلاب و جلوگیری از وقوع هرگونه خسارت و قطعی در شبکه‌های مذکور در سراسر استان اقدام شود، گفت: تقویت و آمادگی تیم‌های تخصصی و تجهیزات امداد و نجات در سیلاب در مناطق مختلف توسط جمعیت هلال احمر و واحد‌های آتش نشانی در سراسر استان نیز باید مورد توجه باشد.

وی آموزش و اطلاع‌رسانی به کشاورزان برای مدیریت سیلاب در سطح مزارع و جلوگیری از هرگونه خسارات احتمالی به محصولات کشاورزی و دامداران، ارسال مستمر گزارش جامع اقدامات و آخرین وضعیت فعالیت سامانه بارشی در سطح استان به واحد هشدار سریع سازمان مدیریت بحران کشور و ... را نیز از دیگر تاکیدات سازمان مدیریت بحران کشور در ابلاغیه اخیر اعلام کرد.

هشدار‌های مدیریت بحران به مردم در مورد سیل و آبگرفتگی

ظفری در ادامه توصیه‌هایی را نیز به مردم و ساکنان مناطق متاثر از بارش‌ها ارائه کرد و گفت: اجتناب از سفر‌های غیر ضروری در بازه زمانی هشدار، عدم استقرار در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مناطقی که مستعد وقوع سیلاب، زمین لغزش و رانش هستند، توجه عشایر و دامداران به هشدار‌های صادره و عدم توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، مسیل‌ها و آبراه‌ها، عدم حضور کوهنوردان در کوهستان و صعود به ارتفاعات، عدم اعزام تور‌های تفرجی و گردشگری به مناطق کوهستانی و مستعد سیلاب از جمله توصیه‌هایی است که باید در این شرایط مورد توجه قرار بگیرد.

به گفته وی توجه به دستورات پلیس و دستگاه‌های عملیاتی از جمله راهداری، اورژانس، جمعیت هلال احمر و عدم تردد از مسیر‌های فرعی به دلیل انسداد جاده‌های اصلی، عدم استقرار در زیر درختان یا مکان‌هایی که احتمال سقوط اجسام در آن وجود دارد، عدم عبور از سازه‌های تقاطعی و پل‌های رودخانه‌های سیلابی، مدیریت زمان و مسیر در سفر‌ها با توجه به هشدار‌های صادره از دیگر توصیه‌هایی است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور اضافه کرد: باتوجه به رهاسازی آب سد‌ها و آب‌بندان‌ها، لازم است که ساکنان پایین دست از استقرار در مسیل‌ها خودداری کنند. همچنین از توجه به اخبار و شایعات پرهیز کنند.

دیگر خبرها

  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد تومانی سیل به راه‌ های کشور
  • خسارت ‌۱۵۰۰ میلیارد سیل به راه‌های کشور
  • تلاش راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در فروردین امسال
  • آماده باش ۴۸ تیم راهداری خراسان جنوبی برای سیلاب
  • ۴۸ اکیپ راهداری خراسان جنوبی برای سیلاب آماده باش هستند
  • آماده باش راهداران رودبار جنوب
  • خطر فرونشست زمین در شریان‌های حیاتی کشور بررسی شد
  • آماده‌باش مدیریت بحران در ۵ استان
  • آماده باش نیروهای راهداری هرمزگان پس از هشدار قرمز سازمان هواشناسی کشور
  • تلاش شبانه روزی راهداران در جهت کاهش سوانح رانندگی در نوروز