Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-19@14:16:15 GMT

دانشجویان فعال حوزه فرهنگی در یزد تشویق می‌شوند

تاریخ انتشار: ۲ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۵۶۰۵

دانشجویان فعال حوزه فرهنگی در یزد تشویق می‌شوند

گروه اجتماعی ــ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد گفت: دانشجویانی که در مباحث و محافل فرهنگی دانشگاه شرکت فعالانه دارند مورد تشویق قرار می‌گیرند.

به گزارش ایکنا از یزد، معصومه طباطبائی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد ۲ بهمن ماه در کارگاه آموزشی عفاف و حجاب در این دانشگاه ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده با اشاره به تشکیل شورای فرهنگی و کمیته‌های عفاف و حجاب در این دانشگاه اظهار کرد: خوشبختانه در استان یزد مشاوره‌های تخصصی اثرگذار انجام و بیشتر از تذکر و راهکارهای دیگر موثر واقع شده‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته ما نمی‌توانیم از دانشجو بخواهیم در جلسات یا کارهای فرهنگی دانشگاه شرکت کند و هیچ خدماتی به او ارائه ندهیم.

وی ادامه داد: باید به دانشجو برای حضور در جلسات فرهنگی خدماتی در نظر گرفت تا برای شرکت در این جلسات ترغیب داشته باشند و حتی انتظامات باید از نیروهای کارشناس تشکیل شده باشد تا بتوانند به صورت کارشناسی با دانشجو صحبت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد با اشاره به اینکه ما تشویق را به تنبیه ترجیح می‌دهیم گفت: دانشجویانی که در مباحث ومحافل فرهنگی دانشگاه شرکت می‌کنند مورد تشویق قرار می‌گیرند.

طباطبائی تصریح‌ کرد: در شبکه همیار دانشجو، با کمک بسیج طرح دوشنبه فرهنگی در ساعت ۱۰تا ۱۲ اجرا و برنامه‌هایی با دعوت از سخنرانان برگزار می‌شود و گاهی دانشجویان با حضور استاد در بحث‌های فرهنگی برنامه ریزی شده شرکت می‌کنند.

وی با اشاره به اجرای کرسی آزاداندیشی در هیئت اندیشه‌ورزی از تصویب برنامه‌هایی در حوزه فرهنگی خبر داد که به همت این هیئت در دانشگاه، کرسی‌‌های آزاداندیشی عفاف و حجاب برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری ایکنا ایکنا یزد دانشگاه آزاد یزد معصومه طباطبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۵۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد

به گزارش خبرنگار مهر، هجدهمین دوره مسابقات ربوکاپ در دانشگاه آزاد اسلام واحد علوم تحقیقات و به همت باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته ملی ربوکاپ ایران، به میزبانی واحد علوم و تحقیقات از امروز برگزار شد.

این مسابقه که تا ۳۱ فروردین ادامه دارد در کتابخانه دکتر حبیبی این واحد دانشگاهی علوم تحقیقات برگزار می‌شود و با حضور ۱۸۰۰ شرکت کننده در قالب ۳۱۶ تیم از سراسر دانشگاه ها و مدرسه های ایران و خارج از ایران آغاز به کار کرده است.

فربد رزازی، معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و از اعضای هیات مسؤولان مسابقات بین المللی ربوکاپ در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: این رقابت با ثبت نام ۴۰۰ تیم شروع شد و در نهایت ۳۱۶ تیم که حائز شرایط شرکت در این مسابقه بودند از داخل و خارج از کشور توسط داوران انتخاب شدند، شرکت کنندگان مسابقات بین المللی ربوکاپ با مربیان و همراهانشان به بیش ۳ هزار نفر می رسند، همچنین ۳۰۰ نفر کادر اجرایی از طرف دانشگاه آزاد و باشگاه پژوهشگران جوان ونخبگان در حال خدمت به شرکت کنندگان و بازدیدکنندگان این مسابقات بین المللی هستند.

رزازی افزود: هدف ما این است که بتوانیم یک قدم در جهت اعتلای فناوری کشور با کمک جوانان و نوجوانان ایرانی عزیزمان برداریم. مسابقات ربوکاپ فقط جلوه فناورانه و مهندسی ندارد بلکه یک مسیر تیم سازی و استعداد یابی در حوزه مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر و مهندسی مکانیک محسوب می شود.

وی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: ما در روش های آموزش های کلاسیک در کشور چند نقطه ضعف اساسی داریم که این مسابقات رباتیک می تواند این ضعف ها را جبران کند، یکی از مشکلات اساسی ما این است که اطلاعاتی که دانشجویان ما سر کلاس درس می توانند به دست بیاورند باید به مهارت توانایی تبدیل بشود که این موضوع و این دغدغه به طور جدی در اهداف مسابقات ربوکاپ دنبال می شود.

رزازی افزود: مسأله ای که از هر موضوع دیگر مهم تر است انگیزه دانشجویان است دانشجویان ما خیلی وقت ها از محتوای درس و فضای دانشگاه خسته می شوند و فکر می کنند که این کلاس ها و درس ها قرار نیست جایی به کار آن ها بیاید که با این نوع از مسابقات و رغابت ها این انگیزه ایجاد می شود و علمی که سر کلاس های درس به دست می آورند را در این نوع از رقابت ها استفاده می کنند.

وی ادامه داد: اختتامیه این مسابقه با حضور مسؤولین بنیاد نخبگان و وزارت علوم و دانشگاه آزاد اسلامی در روز سی و یکم اردیبهشت ماه برگزار می شود و برگزیدگان این مسابقه از امتیازات بنیاد نخبگان و از جوایز نقدی برخوردار می شوند.

کد خبر 6081209

دیگر خبرها

  • دانشجویان رسالت بزرگی در احیای حرکت‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها دارند
  • تربیت علمی و فرهنگی دانشجویان به بهترین شکل انجام پذیرد
  • حوزه فرهنگ نیازمند طراحی‌های کاربردی برای مقابله با شرایط انحرافی دشمن است
  • بودجه آموزش عالی برای همه دانشجویان؛ آری یا خیر؟
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • اشتغال دانشجویان در واحدهای بزرگ تولیدی بر مبنای توانایی/ پایان‌نامه‌ها را کاربردی کردیم
  • هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران آغاز به کار کرد
  • دانشگاه آزاد یزد ۳۰۰ دانشجوی بورسیه در صنعت کاشی دارد
  • تولید پاک کننده های فاقد مواد سمی، به همت دانشجویان قمی
  • شرکت دانشجویان نُخبه اصفهان در طرح مهارت‌پرور رفعت