Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری شامگاه چهارشنبه با حضور در چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان ضمن بازدید از غرفه ها و ناشران مختلف حاضر در نمایشگاه  فضای مجازی را به نوعی اتلاف وقت دانست و افزود: اغلب مطالبی که در فضای مجازی منتشر می شوند جعلیات و خلاف واقع هستند و هیچ گونه اعتبار و فایده ای ندارند.

وی همچنین با تاکید بر امر پژوهش و تحقیق اظهار داشت: مطالعه به تنهایی کافی نیست ، مردم باید وقت خود را برای تحقیق بگذارند و تلاش کنند به سمت تحقیق و پژوهش بروند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زعیم حوزه های علمیه خوزستان در ادامه بیان کرد: راه اندازی نمایشگاه های کتاب  موجی از علم، پژوهش و تحقیق در جامعه راه می اندازد.

وی با اشاره به استقبال مردم از نمایشگاه کتاب بیان کرد: هر ساله در نمایشگاه حضور پیدا می کنم  و معتقدم استقبال،   اجتماع مردم و خرید کتاب آنها بی نظیر است  که  این اتفاق نشان از علم دوستی و علم گرایی مردم دارد، مردم ما بسیار با استعداد هستند و از هوش بالایی برخوردارند لذا به مقامات عالی علمی هم می رسند.

آیت الله جزایری توضیح داد: روایات بسیاری در خصوص علم آمده است ، بدین معنی که قدرت اصلی در علم نهفته است  و قدرت در مال نیست.

تسلط اروپا بر دنیا ناشی از علم آنهاست

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تاکید بر ارتقا و کسب علم  توضیح داد: براساس اشاره مقام معظم رهبری بخشی از تسلطی که اروپا بر دنیا و به ویژه جهان سوم دارد مریوط به پیشرفت آنان در علم و تکنولوژی است.

زعیم حوزه های علمیه خوزستان ادامه داد: البته بخشی از علم اروپاییان مربوط به منابعی است که چندین قرن پیش از ایران به صورت غیرقانونی خارج کردند و در  حال حاضر بهترین منابع ما در موزه های خارج از جمله لوور فرانسه است.

وی گفت: در واقع استعمارگران از هر راهی برای توسعه سلطه شیطانی خودشان بهره می جویند اما اکنون مردم ما پس از قرن ها از خواب غفلت برخاسته اند و قصد جبران این عقب ماندگی را دارند.

زعیم حوزه های علمیه خوزستان  با تقدیر از  تلاشهای شرکت های دانش بنیان و جوانان محقق توضیح داد:  انتظار ما از جوانان محقق تلاش بیشتر است و یکی از راه های پیشرفت، تحقیق، پژوهش و مطالعه کتاب است.

وی یادآور شد: در حال حاضر در حال نوشتن کتابی در فقه استدلالی هستم که جایش در حوزه خالی است، این کتاب به زبان عربی است و "المنتخب فی الفقه الاستدلال" نام دارد که
منتخب و گزینش مباحث در فقه استدلالی است.

چهاردهمین نمایشگاه کتاب خوزستان در اهواز از ۳۰ دی تا پنجم بهمن‌ ۹۸ در دو نوبت صبح و عصر از ساعت ۹ تا ۱۲ و ۱۶ تا ۲۲ پذیرای دوستداران کتاب و کتاب‌خوانی است.

برچسب‌ها نمایشگاه کتاب کتاب اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: نمایشگاه کتاب کتاب اهواز نمایشگاه کتاب کتاب اهواز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۶۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • میانه ظرفیت ایجاد و احداث کتابخانه مرکزی را دارد
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ۸ اردیبهشت، آخرین مهلت ثبت‌نام حضور در بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران
  • ماموستا رستمی: فضای کتابخوانی در استان کردستان تقویت شود
  • کتاب «اُمّ علاء» نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • تدوین اولویت‌های مجلس دوازدهم براساس نظرات نخبگان و مردم
  • «شهر آفتاب» فضای مناسب برای برگزاری نمایشگاه کتاب را ندارد + فیلم
  • نمایشگاه کتاب امسال فضای بیشتری دارد