Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فرهنگی: شهاب حسینی در روزهای اخیر با اظهارنظرهای جنجالی‌اش در شبکه‌های اجتماعی نام خود را بر سر زبان‌ها انداخته است. حسینی، پس از کناره‌گیری‌های همکارانش از جشنواره فیلم فجر، در یادداشتی توضیح داد که این حرکت را به نفع سینمای ایران نمی‌داند و در جشنواره سی‌وهشتم حضور خواهد داشت.



او عصر روز گذشته، نامه‌ای برای حسن روحانی نوشت و از رئیس جمهوری خواست تا فرصت نمایش «آشغال‌های دوست‌داشتنی اصل» در سینمای رسانه را فراهم کند و به این ترتیب به یکی از بازیگران قدیمی سینما امکان دیده شدن بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسینی که در تمام این سال‌ها در فعالیت‌های صنفی سینمایی حضور فعالی داشته است، با وجود غیبتش در ایران و فعالیت بین‌المللی‌اش همچنان نسبت به سینمای ایران مسئولانه برخورد می‌کند. او همین امسال سه فیلم «نبات» پگاه ارضی، «هزارتو» امیر حسین ترابی و «خانه پدری» کیانوش عیاری را در سینماها داشت. در همین ایام تبدیل به شمس «مست عشق» حسن فتحی شد و با «آن شب» کوروش آهاری در سی‌وهشتمین جشنواره فیلم فجر حضور دارد.
حسینی سال گذشته در سه فیلم اولی حضور داشت که هیچ‌کدامشان به جشنواره راه پیدا نکرد و بعد از یک سال غیبت امسال با «آن شب» که اولین فیلمش در امریکاست، به مهم‌ترین رویداد سینمایی ایران بازگشته است. جشنواره‌ای که در این دوره مصرانه بر حضور در آن تأکید دارد و از ظرفیت تبدیل شدن جشنواره به یادنامه‌ای برای از دست رفتگان دی‌ماه صحبت می‌کند. با این حال، نامه حسینی به رئیس جمهوری را می‌توان یکی از فعالیت‌های صنفی او به حساب آورد.
او در نامه‌ای به حسن روحانی درخواست کرده با رفع ممنوعیت حضور بازیگر پیشکسوت در سینمای ایران، دستور نمایش نسخه اصلی «آشغال‌های دوست داشتنی» با حضور این بازیگر در جشنواره فجر صادر شود. او پیش از این و همزمان با مشخص شدن بازی بهروز وثوقی در این فیلم، در نوشته‌ای دیگر خواستار رفع ممنوعیت حضور این بازیگر پیشکسوت به‌عنوان تنها خواسته فعالیت بیست ساله سینمایی‌اش از کلیت نظام سینمایی کشور شده بود. شهاب حسینی در «آشغال‌های دوست داشتنی» نقش یک چریک تلخ اندیش تندخو را بازی کرده است. بازیگر این فیلم در این نامه نوشته است: «طی انتخابات دو دوره ریاست جمهوری شما، بنده به‌طور غیررسمی و مستقل در زمره مدافعین حضور شما بر مسند ریاست‌جمهوری و به سهم خود از مبلغان شما بودم با این امید که طیف مخاطبینی که در میان مردم از مهرشان برخوردار بودم، به این تصمیم توجه کرده و به آن روی موافق نشان دهند. به لطف و مهر الهی شخصاً از کوچکترین مزایای این حرکت در دولت شما بهره‌مند نشدم.» اما او این نامه را به‌عنوان یک کوپن برای یک درخواست عنوان می‌کند و می‌نویسد: «بنده مایلم طی این نامه از آن استفاده کنم و از شما درخواستی دارم. رفع ممنوعیت حضور دوباره آقای بهروز وثوقی بر پرده سینمای ایران، با حضور ایشان در نسخه اصل فیلم «آشغال‌های دوست‌داشتنی» که این روزها با ساخته آقای محسن امیریوسفی در همین دوره جشنواره در دسترس است، موردی نیست که با پیگیری در سلسله مراتب اداری قابل انجام باشد. چرا که هر مدیریت باید جویای نظر مرتبه بالاتر از خود باشد و به تنهایی قادر به اتخاذ تصمیم در این خصوص نیست. لذا امید به آن دارم که با موافقت شخص حضرتعالی با اکران نسخه اصلی فیلم که در راستای گفت‌وگو و تعامل ملی است، برای اهالی رسانه و مطبوعات در جشنواره سی‌و‌هشتم این مهم در دولت شما به انجام رسد.»

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۷۱۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین؛ کانون بحث دیپلماتیک در سفارت ایران در مسکو

مسائل فلسطین و منطقه در کانون بحث دیپلماتیک با حضور نماینده ویژه رییس‌جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و تعدادی از سفیران کشورهای اسلامی در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو بود.

به گزارش مشرق، مسائل فلسطین و منطقه در کانون بحث دیپلماتیک با حضور «میخائیل باگدانوف» نماینده ویژه رییس‌جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و تعدادی از سفیران کشورهای اسلامی در محل سفارت جمهوری اسلامی ایران در مسکو بود.

ضیافت افطار که شامگاه پنجشنبه به مناسبت روز جهانی قدس پیش‌رو برگزار شد، سفیران کشورهای فلسطین، لبنان، سوریه، عراق، الجزایر، سودان، ترکمنستان، بنگلادش، سرپرست سفارت افغانستان و معاون سفیر جمهوری آذربایجان حضور داشتند.

کاظم جلالی سفیر جمهوری اسلامی ایران در سخنانی در این آیین ضمن تبریک ماه مبارک رمضان، به تبیین اهمیت وحدت و همبستگی مسلمانان در تعالیم دینی پرداخت و افزود: ما امشب در اینجا در حالی جمع شده ایم که برادران و خواهران مسلمان فلسطینی ما در غزه، تحت شدیدترین جنایات وحشیانه رژیم اشغالگر و نژادپرست صهیونیستی و با حمایت واشنگتن و در سایه سکوت کشورهای غربی، از آشکارترین حقوق خود محروم و با نسل کشی مواجه هستند.

جلالی افزود: شاید اگر همه ما مسلمانان در انجام وظایف و تکالیف دینی دقت بیشتری داشتیم، موضوع فلسطین و ظلم مستمر رژیم صهیونیستی در حق مردم شریف و بی‌دفاع آن و تلاش برای پاکسازی قومی مردم فلسطین که تنها هدفشان زندگی آرام و امن در سرزمین آبا و اجدادی است، قریب به هشت دهه ادامه نمی یافت.

وی ادامه داد: از خداوند متعال مسألت می نماییم که مردم مظلوم فلسطین را از شر جنایات وحشیانه رژیم صهیونیستی رهایی بخشیده و ان شاالله بزودی شاهد آزادی قدس شریف، قبله اول مسلمانان از لوث صهیونیست ها باشیم.

دیگر خبرها

  • عکاسی پرتره از این حشره دوست داشتنی! (عکس)
  • فلسطین؛ کانون بحث دیپلماتیک در سفارت ایران در مسکو
  • نشست تبیین شعار سال با حضور مشاور رئیس جمهوری در مشهد
  • «آنیتا، گمشده در اخبار» در یک جشنواره خارجی اکران می‌شود
  • قطاری که از ایستگاه آموزش به جشنواره بازی‌آرا رسید
  • ویژه‌نامه نوروزی جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان
  • چرا کلوپ دوست‌داشتنی است: نامه‌ای برای ماندگار شدن
  • فیلم| ابراهیم رئیسی، دوست دارد چه کسی رئیس مجلس شود؟
  • (ویدیو) ابراهیم رئیسی، دوست دارد چه کسی رئیس مجلس شود؟
  • رئیس دفتر سیاسی حماس به تهران سفر می‌کند