Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس سیاسی جام نیـوز به نقل از آسوشیتدپرس، وزارت امنیت داخلی دولت امریکا در مقررات جدیدی که در روزنامه رسمی «فدرال رجیستر» منتشر شد، اعلام کرد: ایرانی‌ها و خانواده‌هایشان دیگر واجد شرایط برای درخواست یا تمدیدهای روادیدهای موسوم به E-۱ و E-۲ نیستند. این محدودیت از روز پنجشنبه به اجرا در می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این نوع روادیدها به «بازرگانان» و «سرمایه‌گذاران کلان» خارجی در شرکت‌های آمریکایی امکان می‌دهد که در ایالات متحده کار و زندگی کنند.

اداره «خدمات شهروندی و مهاجرت ایالات متحده آمریکا» که زیرمجموعه وزارت امنیت داخلی است، اعلام کرد این محدودیت‌های جدید در راستای خروج آمریکا از «معاهده مودت، روابط اقتصادی و حقوق کنسولی بین دول متحده آمریکا و ایران» است.

«عهدنامه مودت و روابط اقتصادی و حقوق کنسولی بین دول متحده آمریکا و ایران» در ۲۳ مرداد ۱۳۵۴ هجری شمسی (۱۵ اوت ۱۳۵۵ میلادی) میان نمایندگان دو کشور امضا شد و در جلسه سه ‌شنبه بیست و هشتم اسفند ماه ۱۳۳۵ به تصویب مجلس شورای ملی رسید.

اداره خدمات شهروندی و مهاجرت آمریکا همچنین افزود، ایرانی‌هایی که بر اساس این نوع روادیدها در ایالات متحده هستند، لازم است که پس از منقضی شدن اعتبار رواید آنها، این کشور را ترک کنند.

بنا بر اعلام این اداره، این مقررات جدید، ایرانی‌ها را از درخواست برای صدور یا تمدید سایر روادیدهایی که واجد شرایط آنها هستند، منع نمی‌کند.

به نوشته آسوشیتدپرس، شمار ایرانی‌هایی که روادیدهای نوع E-۱ و E-۲ استفاده می‌کنند، مشخص نیست اما به نظر می‌رسد که تعداد آنها کم باشد. سالانه بیش از ۱۰ میلیون روادید غیرمهاجرتی از سوی آمریکا صادر می‌شود که تنها ۴۸ هزار مورد آنها از نوع E است.

دولت دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا پیشتر نیز با اتخاذ سیاست‌های ضدمهاجرتی، صدور روادید برای شهروندان ایران، لیبی، کره شمالی، سومالی، سوریه و یمن و نیز مقام‌های ونزوئلا و خویشاوندان آنها را ممنوع کرده بود.

این دولت اعلام کرده که می‌خواهد ۷ کشور دیگر شامل بلاروس، اریتره، قزاقستان، میانمار، نیجریه، سودان و تانزانیا را به فهرست ممنوعیت سفر به آمریکا اضافه کند.
این در حالی است که در روزهای اخیر خبر بازداشت یک دانشجوی ایرانی در فرودگاه بوستون، جلوگیری از ورود وی به خاک آمریکا و در نهایت اخراج او اعتراض‌های گسترده‌ای را علیه سیاست‌های دولت ترامپ در پی داشته است.

ماجرا زمانی افشا شد که رسانه های غربی عصر دوشنبه (۳۰دی) از اعتراض دسته جمعی دانشجویان در فرودگاه لوگان بوستون به اخراج یکی از همکلاسی‌های خود خبر دادند.

وکلای این دانشجوی ۲۴ ساله ایرانی تاکید کردند که به آنها اجازه دسترسی به موکلشان داده نشده و این دانشجو با وجود داشتن روادید بدون ارائه جزئیات از سوی مقامات اخراج شده است.

پیش از این نیز در مهرماه امسال اعلام شد آمریکا از ورود ۱۲ دانشجوی ایرانی به آمریکا جلوگیری کرده است در حالی که همه آنها روادید نیز داشته‌اند.

در آن هنگام، روزنامه آمریکایی نیویورک تایمز نوشت: دستکم ۱۲ دانشجوی ایرانی که قرار بود برنامه‌های تحصیلات تکمیلی خود را در رشته‌های مهندسی و علوم کامپیوتر در سال تحصیلی جدید آغار کنند، روادید آنان به طور ناگهانی لغو و از پرواز آنها به آمریکا ممانعت شده است.

 

ایرنا

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: بازرگانان روادید آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد

به گزارش فارس به نقل از رویترز، مجلس سنای ایالات متحده اواخر روز سه شنبه به لایحه‌ای رأی داد که بر اساس آن مالک چینی این شرکت، بایت دنس، باید دارایی‌های برنامه ویدیوی کوتاه محبوب را ظرف حدود 9 ماه واگذار کند، در غیر این صورت با ممنوعیت مواجه خواهد شد.

این اقدام که روز شنبه توسط مجلس نمایندگان آمریکا تصویب شد، ناشی از نگرانی‌ها در مورد دسترسی چین به داده‌های آمریکایی‌ها است.اکنون این لایحه به موافقت رئیس جمهور آمریکا نیاز دارد و بایدن قبلا گفته است که آن را امضا خواهد کرد.

سناتور مارکو روبیو، جمهوری خواه ارشد کمیته اطلاعاتی، گفت: سال‌ها به چین اجازه داده‌ایم یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌ها در آمریکا را کنترل کند.»

تیک‌تاک که می‌گوید داده‌های کاربران ایالات متحده را با دولت چین به اشتراک نمی‌گذارد و نخواهدگذاشت، استدلال کرده که این قانون ممنوعیتی است که حقوق آزادی بیان کاربران ایالات متحده را نقض می‌کند.

تیک‌تاک روز شنبه به کارکنان خود گفت: ما به مبارزه ادامه خواهیم داد، زیرا این قانون نقض آشکار حقوق 170 میلیون آمریکایی عضو تیک‌تاک تحت قانون متمم اول است. مجلس سنا با 79 رای موافق در مقابل 18 رای مخالف به این طرح رای مثبت داد.

دیگر خبرها

  • واکنش کرملین به انتقال کمک‌های چند میلیارد دلاری آمریکا به اوکراین
  • کنعانی ادعا‌های بی‌اساس دولت آمریکا علیه اشخاص و شرکت‌های ایرانی را محکوم کرد
  • کنعانی: آمریکا در سیاست‌های مداخله جویانه بازنگری کند
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • «تتر» جایگزین دلار می شود؟
  • سنای آمریکا لایحه ممنوعیت تیک‌تاک را تصویب کرد
  • تحریم های جدید ضد ایرانی دولت بایدن
  • آخرین اخبار حج تمتع ۱۴۰۳ / روند صدور روادید زائران آغاز شد
  • صدور روادید زائران حج تمتع آغاز شده است
  • پشت پرده کمک آمریکا به اسرائیل