Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-25@18:50:30 GMT

شناسایی ۴۹۵ بیمار مبتلا به ام اس در بروجرد

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۲۸۱۰۰

شناسایی ۴۹۵ بیمار مبتلا به ام اس در بروجرد

فاطمه یاراحمدی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: بیش از نیمی از این بیماران زن و اغلب دارای تحصیلات دانشگاهی مستعد و با ظرفیت بالای علمی و هنری هستند .

وی با اشاره به مشکلات جسمی و روحی این بیماران برخی از  بیماران  ام اسی ویلچری  بوده و در مجموع این بیماران برای تامین دارو و هزینه های درمان از جمله  ام.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آر. آی با مشکلاتی مواجه هستند که نیازمند همکاری، هماهنگی و تعامل دستگاه های ذی ربط هستیم.

یاراحمدی تعداد  بیماران خاص این شهرستان را حدود پنج هزار تن عنوان کرد و افزود: برای حمایت از بخاص اقدامات فراوانی برای جلب مشارکت خیرین صورت گرفته و انتظار می رود با حمایت خیرین و دستگاههای مرتبط  بستر اشتغال برای این قشر از بیماران که درصدی بالایی از آن ها را بانوان تشکیل می دهند فراهم کنیم.

وی با اشاره به ارائه خدمات از سوی انجمن به  بیماران ام اس تصریح کرد: ارائه خدمات به طور ویژه و مستقیم به بیماران مبتلا به ام اس از سوی انجمن صورت می گیرد اما اغلب بیماران برای ادامه درمان باید مرتب به تهران سفر کنند که علاوه بر سختی سفر باید متحمل هزینه های فراوان شوند.

مسوول انجمن بیماران خاص بروجرد  ضمن ابراز ناراحتی از فلج و زمینگیر شدن این بیماران به علت نداشتن هزینه های درمان عنوان کرد: برخی داروهای این بیماران از جمله بیماران صرعی تحت پوشش بیمه قرار ندارد و اکثر این افراد عضو خانواده هایی بی بضاعت هستند.

وی افزایش امار بیماران خاص به ویژه بیماران ام اسی را نگران کننده دانست و گفت: در سال ۸۲ مجموع بیماران ام اس بروجرد ۸۰نفر بودند و اکنون به ۴۹۵تن رسیده است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 اشتغال ام آر آی خانواده دارو هزینه های درمان قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۱۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا زالی جراح مغز و اعصاب و استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره وضعیت کلی بیمار، گفت: بیمار خانم ۲۳ ساله است که به دلیل ابتلاء به «سندرم لی» و مشخصاً عوارضی مانند اختلالات حرکتی در اندام‌ها که با درمان‌های متعارف هم بهبود پیدا نکرده بود، به بیمارستان شهدای تجریش مراجعه کرد و بعد از بررسی کاندیدای جراحی شد.

وی با اشاره به بررسی وضعیت این بیمار توسط همکاران بخش اختلالات حرکتی بیمارستان شهدای تجریش، افزود: بعد از بررسی‌های تیم پزشکی تصمیم بر این شد که الکترود در بخش‌های عمقی مغز این بیمار کار گذاشته شود.

به گفته زالی، در این جراحی الکترود تحریک مغز در هسته‌های تالاموس قرار داده شد، با کمک این روش اختلالات و مشکلات مقاوم به دارو درمانی در این بیمار به میزان قابل توجهی کنترل می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره سندرم لی توضیحاتی داد و گفت: این سندرم نوع بیماری نادر ژنتیکی است که فرد از همان بدو تولد به آن مبتلا است، عمده مشکلات در این بیماران مربوط به بخش میتوکندری یعنی بخش کارخانه درون سلول مغز است.

وی افزود: انواع بیماری‌ها شامل اختلالات عصبی، کاهش شنوایی، مشکلاتی در قوای عقلانی و ضریب هوشی، اختلالات چشمی و مشکلات قلبی، عروقی و تنفسی از جمله عوارض مبتلایان به سندرم لی است.

زالی با اشاره به اینکه نخستین جراحی سندرم لی در کشور توسط متخصصان بیمارستان شهدای تجریش انجام شده است، اظهار کرد: خوشبختانه بیماری که تحت عمل جراحی درمان سندرم لی قرار گرفت، از طول عمر بالاتری در بین مبتلایان برخوردار است.

وی یادآور شد: اولین جراحی سندرم لی در دنیا توسط متخصصان جراحی اعصاب دانشگاه اکلاهما در ایالت اکلاهما آمریکا در بیماری ۱۸ ساله انجام شد.

کد خبر 6087433 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • خانم مبتلا به «سندرم لی» برای نخستین بار در کشور جراحی شد
  • شیوه ناپسند برخی از آزمایشگاه‌ها برای فرار از ورشکستگی!
  • هر ۸۴۰ تولد؛ یک نوزاد مبتلا به شکاف لب / بهترین زمان جراحی برای بیماران
  • حـذف کودکان مهاجر از سلامت
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • نقش عجیب جنسیت پزشک بر درمان بیماران
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!