Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین میرزایی سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی در خصوص موضوع عدم اجازه دولت برای بررسی سیستمی حساب‌های بانکی که از سوی برخی نمایندگان مجلس و حقوقدانان مطرح شد، گفت: بررسی سیستمی اطلاعات بانکی با اجازه خود مردم است و قاعدتا افرادی که اجازه بررسی حساب‌های بانکی خود را نداده‌اند اطلاعات مالی و بانکی آن‌ها نیز بررسی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار اقتصادی-وی افزود: در این فرآیند خود افراد اجازه بررسی حساب‌های بانکی را می‌دهند؛ حتی گاهی امکان دارد که اجازه بازدید میدانی را هم بدهند مانند کاری که کمیته امداد، یا بعضا مددکاران سازمان بهزیستی انجام می‌دهند.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی بیان کرد: پس از اجازه فرد، مجموع واریز‌ها و برداشت‌های حساب‌های بانکی اعضای خانوار به صورت سیستمی بررسی و تحلیل می‌شود، اما دسترسی به اینکه افراد چه شماره حساب‌هایی را در کدام بانک‌ها دارند، وجود ندارد، بنابراین موضوع سرکشی به حساب‌ها کاملا منتفی است.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی ادامه داد: دولت امین و صاحب اسرار و داده‌های مردم است؛ دولت می‌تواند به اطلاعات هویتی، اطلاعات املاک و اموال و سایر اطلاعات پزشکی و درمانی دسترسی داشته باشد، اما بخش خصوصی و فرد اجازه دسترسی ندارد.

میرزایی خاطرنشان کرد: در قوانین مبارزه با پولشویی وقتی می‌خواهید حساب بانکی ایجاد کنید یا حتی از بانک کارت هدیه دریافت کنید در بسیاری از این فرآیندها، ملزم بودن خود به قوانین مبارزه با پولشویی را با ارائه اجازه دسترسی به حساب‌های بانکی اعلام می‌کنید.

سخنگوی ستاد شناسایی مشمولان کمک حمایت معیشتی ، تاکید کرد: اساسا اطلاعات بانکی، یکی از بهترین شاخص‌های وسع و توان مالی یک فرد، خانوار و بنگاه اقتصادی است که به عنوان مثال، برای دریافت وام انجام می‌شود، بنابراین سال‌هاست در کشور از اطلاعات بانکی برای اعتبارسنجی افراد استفاده می‌شود.

وی ادامه داد: قانون مبارزه با پولشویی، اجازه بررسی حساب‌های مالی افراد را با جزیی‌ترین موارد به سیستم بانکی می‌دهد؛ همچنین در برخی مواقع فرد در زمان، پرداخت مالیات یا گرفتن وام، گردش مالی ۳ یا ۶ ماهه را ممهور به مهر بانک تحویل می‌دهد و با این اجازه دسترسی، اعلام می‌کند که توان مالی دارد و می‌تواند تسهیلات بانک را پرداخت کند.

وی در پاسخ به این سئوال که چرا استحقاق مالی افراد را بر مبنای وضعیت شاخص‌های بانکی نظیر گردش حساب و تراکنش‌های برداشت می‌سنجند، تصریح کرد: اولا سنجش وسع مالی افراد بر اساس مجموعه‌ای از داده‌ها نظیر اطلاعات حقوق، درآمد، اصناف، خودرو، املاک، سفر‌های خارجی و ... انجام می‌شود و بررسی تکمیلی وسع افراد با استفاده از اطلاعات بانکی آن‌ها انجام می‌پذیرد. یکی از کار‌هایی که بانک‌ها برای سنجش و ارزیابی توان مالی و استحقاق افراد برای دریافت تسهیلات بانکی انجام می‌دهند، ارائه ریز تراکنش‌های بانکی گردش مالی ۳ یا ۶ ماهه ممهور به مهر بانک به بانک است؛ بنابراین یکی از بهترین ابزار‌ها برای بررسی وضعیت مالی افراد، استفاده از وضعیت شاخص‌های بانکی است.

میرزایی تاکید کرد: پس موضوع بررسی اطلاعات و شاخص‌های بانکی افراد موضوع تازه‌ای نبوده و سال‌هاست در کشور از اطلاعات بانکی برای اعتبارسنجی و سنجش استحقاق مالی افراد استفاده می‌شود.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: حساب های بانکی کمک حمایت معیشتی توان مالی درآمد شاخص مالیات نمایندگان مجلس حسین میرزایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد

به گزارش خبرنگار مهر، محسن حسین‌زاده امروز سه شنبه در جمع خبرنگاران اظهارکرد: واحد داوطلبان جمعیت هلال احمر درمیان، در سال ۱۴۰۲ با هم‌افزایی مشارکت‌های مردمی و همکاری‌های بین‌بخشی با مؤسسات و تشکل‌های مردم نهاد طرح‌های مختلفی را اجرا کرده است.

وی افزود: در این راستا تعداد هزار و ۴۶۱ بسته غذایی و معیشتی برای خانواده‌های کم بضاعت و کم برخوردار شهرستان تهیه و توزیع شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان درمیان بیان داشت: در اولین طرح توزیع و حمایت جمعیت هلال احمر شهرستان در سال ۱۴۰۳ نیز تعداد ۲۴۱ بسته معیشتی به ارزش یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال در بین خانواده‌های کم برخوردار شهرستان توسط خانه‌های هلال توزیع شد.

حسین‌زاده گفت: ارزش ریالی هر بسته غذایی، مبلغ ۸ میلیون ریال بوده که شامل کنسرو تن ماهی، کنسرولوبیا، شکر، عدس، قند، چایی، پودر لباس شویی است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم در ادامه روند اجرایی این‌گونه برنامه‌ها بتوانیم با مشارکت و کمک حامیان و خیرین شهرستان جامعه هدف بیشتری را تحت پوشش طرح‌های حمایتی جمعیت هلال احمر قرار دهیم.

کد خبر 6086287

دیگر خبرها

  • هنگام خرید از فروشندگان دور گرد مراقب کپی اطلاعات کارت بانکی خود باشید
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • با اصلاح اطلاعات حساب بانکی خود سود سهام عدالت را دریافت کنید
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان
  • توزیع ۳۵ هزار بسته معیشتی در مناطق سیل زده استان سیستان و بلوچستان توسط ستاد اجرایی فرمان امام
  • توزیع ۶۰ بسته‌ معیشتی در رشت
  • توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق سیل زده جنوب
  • توزیع بسته‌های معیشتی
  • توضیحات سخنگوی دولت درباره آخرین وضعیت واردات خودرو
  • ۲۴۱ بسته معیشتی هلال‌احمر بین نیازمندان شهرستان درمیان توزیع شد