Web Analytics Made Easy - Statcounter

سردار عطایی توجه به توصيه هاي پليس در كاهش سرقت را امري كليدي دانست و گفت: سهم جامعه در پیشگیری از وقوع سرقت مهم و چشمگیر است.

به گزارش خبرگزاری شبستان، سردار «حمید عطائی» پيشگيري از وقوع انواع سرقت، ايجاد نا امني براي مجرمان و سارقان و ارتقاء احساس امنيت مطلوب در سطح کشور را از جمله اولویت های ماموریتی پلیس پیشگیری دانست و گفت: مبارزه با سرقت و استرداد اموال مسروقه به مال باختگان زمينه تداوم امنيت پايدار و افزایش اعتماد عمومي به پليس را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

جانشین پلیس پیشگیری ناجا، فقر، بیکاری، اعتیاد، مهاجرت و حاشیه نشینی، اختلاف طبقاتی، بی توجهی و سهل انگاری در نگهداشت اموال را از جمله دلایل موثر در وقوع سرقت دانست و تاکید کرد: در این راستا همکاری و تعامل بیشتر مردم با پلیس در جهت کشف و پیشگیری از وقوع سرقت می تواند زمینه وقوع بسیاری از ناهنجاری‌ها را در جامعه از بین ببرد.

 

وی با اشاره به اينکه حذف زمينه هاي وقوع جرم و پيشگيري از سرقت تنها بر عهده پليس نيست، افزود: پلیس با ماموریت های متنوع و متعددی مواجه است به گونه ای که هرساله به ماموریت های این سازمان درصد قابل توجهی افزوده می شود به همین دلیل همیشه نیازمند همراهی مردم از طریق "توجه و عمل به توصیه های کاربردی پلیس" و "افزایش سطح دانش اجتماعی" مردم هستیم.

 

سردار عطائی تصریح کرد: نيروي انتظامي به عنوان اصلي ترين نهاد برقراري نظم وامنيت در جامعه، وظايف عديده‌اي را بر عهده دارد که در صدد هستیم علاوه بر همراه سازی مردم، اقدامات مداخله اي پليس در زمينه پيشگيري از جرم خصوصا سرقت را با بهره‌گیری از رويکرد هاي علمي و تجربي توسعه دهیم.

 

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: تشديد اقدامات فرهنگي، اجتماعي و طرح‌هاي انتظامي عامل مهمي در پيشگيري از سرقت و جرايم در جامعه است که اميدواريم با همکاري تمام نهادها و سازمان هاي مرتبط و مشارکت مردم به اين مهم دست يابيم.

 

سردار عطائی به نقش پیشگیرانه مردم و ارگان های دولتی در جلوگیری از وقوع جرایم خصوصا سرقت اشاره و تاکيد کرد: در راستاي پيشگيري از وقوع جرم، پليس هاي تخصصي، فرماندهان انتظامي و روساي کلانتري‌ها مي توانند همزمان با اقدامات انتظامي و تشديد فعاليت‌ها به آگاه‌سازي شهروندان در راستاي مراقبت از اموال و ترغیب به استفاده از سيستم هاي بازدارنده در اماکن خصوصي و عمومي گام های موثری در پیشگیری از وقوع جرایم بردارند.

 

وی در ادامه از هدفمند کردن واحد هاي گشتي در کوپ ها براساس ساعات پيک وقوع جرايم و اجراي طرح هاي پليسي برای تحت کنترل قرار دادن نقاط جرم خیز خبر داد و افزود: با شناسایی نقاط جرم خیز توسط کوپ و برنامه ریزی مناسب جهت پوشش بیشتر نقاط جرم خیز و سر کشی مداوم از هر نقطه می توان پیشگیری از جرایم را مدیریت نمود.

 

این مقام انتظامی گفت: همانگونه که مقاومت و مشارکت دلاورمردان در عرصه های دفاعی، کشور را در برابر تهاجم نظامي ساير کشورهاي متجاوز بيمه کرده است، وظیفه همگانی است تا در پیشگیری از بروز و ظهور جرایم مشارکت فعال داشته باشیم.

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد رویداد ملی فهما طرح ملی فهما کانون های فرهنگی هنری مساجد مسجد کانون های فرهنگی هنری مساجد فهما مساجد سردار سلیمانی مهاجرت و حاشیه نشینی سرقت در جامعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۲۸۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات

اصغر جهانگیر، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در جمع خبرنگاران گفت: ستاد‌های پیشگیری از جرایم انتخاباتی بلافاصله پس از برگزاری مرحله اول انتخابات، جلسه جدیدش را به ریاست دادستان کل کشور برگزار کرد و در آنجا مقرر شد همچنان مسایل پیشگیرانه برای جلوگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی در دستور کار همه نهاد‌های امنیتی، اجرایی و قضایی دنبال شود و تخلفات و جرایمی که قانونگذار عنوان کرده پیگیری شود تا قبل از مرحله دوم انتخابات این امکان وجود داشته باشد که اطلاع رسانی لازم صورت گیرد.

وی افزود: یک جلسه دیگر طی هفته آینده خواهیم داشت برای اینکه آخرین وضعیت پیشگیری از تخلفات و جرایم انتخاباتی را تا قبل از مرحله دوم جمع بندی کنیم و در مورد آن تصمیم گیری شود.

جهانگیر درباره پرونده‌های تخلفات انتخاباتی نیز گفت: یکسری پرونده‌ها به دادگاه ارسال شده و برای تعدادی از پرونده‌ها نیز کیفرخواست صادر شده و در حال رسیدگی است و جمع بندی و خروجیش در آینده اطلاع رسانی می‌شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در ادامه با اشاره به اینکه یکی از موضوعات اصلی ما در سال گذشته در شورای عالی پیشگیری از وقوع جرم که به ریاست قوه قضاییه برگزار شد، بحث پیشگیری از سرقت بود، گفت: در این زمینه، اقدامات خوبی انجام شده است و نتیجه آن این بود که برای اولین بار در اسفند سال گذشته با کاهش سرقت روبرو بودیم.

وی افزود: بحث مرخصی سارقین در ایام عید کلا منتفی شد و سخت گیری‌ها در این زمینه افزایش یافته است. در کارگروه‌های دادستانی نظارت بر فعالیت سارقین پس از آزادی مورد تایید قرار گرفت.

جهانگیر در پایان گفت: امیدواریم در سال جاری با پیگیری‌های دستگاه قضا و فراجا بتوانیم سرقت را تا حد قابل قبولی کاهش دهیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • دستگیری سارق خودرو در کمتر از ۲۴ ساعت
  • تاثیر فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • تاثیر فرهنگ فرهنگ ‌بر سلامت خانواده ‌
  • دادستانی از اقدامات شهرداری‌ها حمایت قضایی می‌کند
  • کاهش ۲ درصدی آمار طلاق در کردستان
  • کشف بیش از ۵۰۰ موبایل سرقتی در عملیات پلیس آگاهی پایتخت / کاهش آمار وقوع سرقت مسلحانه
  • صدور کیفرخواست برای تعدادی از متخلفان انتخابات
  • افزایش پایش تصویری مناطق جرم‌خیز اهواز
  • پیشگیری از وقوع سیل در ابرکوه
  • عوامل بحران‌آفرین معرفی شوند