Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آشفته بازار سریال های شبکه نمایش خانگی ایران، سریال هایی نه چندان دل چسب در بورس پخش هستند. در حال حاضر از تاپ ترین و پر طرفدار ترین مجموعه های در حال پخش شبکه نمایش خانگی، می توان به سریال دل و دانلود سریال مانکن اشاره نمود.

مانکن نام فیلم یا یک ویژگی؟

مجموعه ی مانکن یک ملو درام دست چندم با کپی ناشیانه از روی سریال های ماهواره ای است که تنها با تمرکز و سوء استفاده از یکی از کمبود های فعلی جامعه، یعنی بحث احساسات و روابط عاطفی بین پسر و دختر سعی به جذب مخاطب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستان این فیلم پر از دیالوگ های بی معنی و ساده است که نمونه ی آن ها را در ساده ترین و عمومی ترین کلیپ های شبکه های مختلف اجتماعی می توان دید. رک و پوست کنده که بخواهیم درباره ی آن حرف بزنیم به واژه ای جز نا امید کننده نخواهیم رسید. ایده کلی داستان بدون تغییر و انجام عمل خاصی برای ایجاد خلاقیت در آن کپی شده است مانند یک مانکن! با این وجود به دلیل موردی که گفت توانسته مخاطبان زیادی را بین قشر نوجوان و جوان جامعه کسب کند و با فروش و استقبال نسبتاً خوبی مواجه شود.

 

درآمد فدای کیفیت

انتظار می رفت پس از انتشار سریال مانکن و موج انتقادات شدید اهل هنر نسبت به آن، سریال های بعدی تمرکز بیشتری بر کیفیت و محتوای خود کنند، اما سریال دل پا را از مانکن هم فراتر نهاد. وقتی که سریال دل را می نگریم مدام این حس به ما القا می شود که عوامل تنها می خواستند فیلمی بسازند تا کمی سرگرم شوند و از طرفی پولی هم کاسب شوند. مدام و مدام تبلیغات به شکل زننده و سخیفی در جای جای سکانس های فیلم جلوی چشم بییننده قرار می گیرند. این مجموعه به معنای حقیقی کلمه بی محتوا است. دیالوگ های کم و سطحی، موضوع پیش پا افتاده و عدم ارائه محتوای مناسب به بیننده تنها بخشی از ایرادات فیلم نامه ی این فیلم است. از مشکلات این سریال می توان به فیلم نامه ضعیف، دخالت بیش از حد اسپانسر ها در فیلم، استفاده ی افراطی از موسیقی و انتخاب اشتباه بازیگران اشاره کرد. جز حامد بهداد که توانسته با بازی خوبش شخصیت پردازی ضعیف کاراکتر آرش را پوشش دهد، بقیه ی بازیگران نتوانسته اند با نقش خود به خوبی ارتباط برقرار کنند و شاهد نقش آفرینی ضعیف در این سری از دانلود فیلم ایرانی از سوی آنان هستیم.

چرا خواب زده را باید دید

سریال خواب زده ساخته ی سروس مقدم و به تهیه کنندگی الهام غفوری محصول سال 1397 است. ژانر آن و موضوع آن دوباره تکرار و تکرار این روز های نمایش خانگی ایران است. همان چیزی که در ابتدای مقاله هم ذکر کردیم. داستانی عاشقانه! داستان این سری به این گونه است که هما و رها با دیدن یک خواب مشترک با یکدیگر آشنا می شوند و این شروع داستان عشقی این دو و ورودشان به زندگی هم است. امیدواریم این سریال بتواند حداقل انتظارات را بر آورده کند و شاهد یک شکست کیفیتی دیگر در شبکه نمایش خانگی نباشیم.

کور سوی امید با قورباغه

سریال قورباغه ساخته ی هومن سیدی است که اولین مجموعه تلویزیونی ساخته شده توسط او به حساب می آید. این اثر تنها از شش بازیگر بهره می برد و از این رو می توان این عنوان را یک مجموعه کم بازیگر و تعداد شخصیت های داستانی پایین معرفی کرد. اما برای انتخاب این بازیگران، به سراغ بهترین های این روز های سینمای ایران رفته شده. بازیگرانی نظیر نوید محمد زاده و سحر دولتشاهی که این روز ها جوایز زیاد داخلی و بین المللی را تصاحب کرده اند. در کنار این دو صابر ابر، خود هومن سیدی، نوید پور فرج و فرشته حسینی به ایفای نقش می پردازند. انتظار می رود با توجه به انتخاب چنین بازیگرانی شاهد سریالی جذاب و نزدیک تر به زندگی عامه مردم باشیم چیزی که در مجموعه های قبل مشاهده نکردیم که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

در نهایت آثاری مانند مانکن و دل نتوانستند از لحاظ کیفی انتظارات را بر آورده کنند، علی رغم استقبال نسبتا خوبی که از دانلود و مشاهده ی آنان شد. داستان های لاکچری و دور از واقعیت زندگی عامه مردم را نیز می توان به اشکالات آنان افزود. چیزی که فقط ظرفیت ها را برای جذب تبلیغات و افزایش درآمد عوامل فیلم افزایش می دهد. اما آیا واقعا توان نمایش خانگی ما همین قدر است یا با کم محبتی از سوی سازندگان مواجه ایم؟ پاسخ قطعی این است که صد در صد توان خیلی خیلی بیشتر از این ها است. برای مثال می توان به مجموعه ی موفق شهرزاد اشاره کرد که داستانی بسیار شیوا و جذاب داشت و از لحاظ کیفی بسیار قدرتمند بود و توانست نظر بسیاری از مردم را به خود جلب کند. شما می توانید تمام این سریال ها را در سایت لیان مووی دانلود بفرمایید. در حقیقت این مجموعه تلویزیونی شهرزاد بود که توانست توجه مردم را به شبکه نمایش خانگی جذب کند و نقطه ی عطفی در شبکه نمایش خانگی باشد. با این که قبل تر سریال های نسبتاً موفقی مانند قهوه تلخ هم به نمایش خانگی رسیده بودند ولی باید پذیرفت که نقطه ی عطف و جهش آن سریال شهرزاد بود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: مکانیسم ماشه اجلاس داووس علی دیواندری اکبر طبری حسن دیاب سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه دانلود سریال مانکن دانلود فیلم ایرانی مکانیسم ماشه اجلاس داووس علی دیواندری اکبر طبری حسن دیاب سیلاب سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۱۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه یک معدن پرماجرای طلا! | آمار عجیب محبوبیت نون خ

آفتاب‌‌نیوز :

مجموعه تلویزیونی «نون خ» که این روز‌ها فصل پنجم آن روی آنتن شبکه یک می‌رود، از جمله سریال‌های شاخص سازمان صداوسیماست که در اغلب فصول، با واکنش‌های مثبتی مواجه شده و مخاطب فراوانی جذب کرده است.

در حالی که تا پیش از «نون خ»، تنها مجموعه «پایتخت» به اندازه‌ای در میان مخاطبان و مدیران رسانه مقبولیت به دست آورده بود که به تولید پنج سری برسد، حالا سازندگان «نون خ» نیز این به دستاورد رسیده‌اند. گروه اصلی خالق این سریال را می‌توان شامل سعید آقاخانی کارگردان و بازیگر نقش اصلی، مهدی فرجی تهیه‌کننده و امیر وفایی نویسنده فیلمنامه دانست که البته با حضور چهره‌های فراوانی در پشت و جلوی دوربین، همراهی می‌شوند.

سعید آقاخانی بازیگر، نویسنده و کارگردان ۵۲ ساله سینما، تلویزیون و نمایش خانگی، خود اهل شهرستان بیجار در استان کردستان است که پیش از این اثر، حدود ۱۰ سریال را برای تلویزیون ساخته بود و پس از کارگردانی سری نخست، هنوز هیچ سریال دیگری در تلویزیون نساخته است. با این حال بسیاری مجموعه پنج فصلی «نون خ» را بهترین ساخته این فیلمساز کُرد می‌دانند.

آغاز یک برند در شبکه یک

مجموعه «نون خ» برای نخستین بار نوروز ۹۸ روی آنتن شبکه یک سیما رفت و قصه اهالی یک روستای کردنشین را با محوریت شخصی به نام «نورالدین خانزاده» که یکی از بزرگان و معتمدان روستا به شمار می‌رفت، روایت کرد. در فصل اول «نورالدین» که به شغل فرآوری تخمه آفتاب‌گردان اشتغال دارد، در دریافت عواید حاصل از فروش محصول تخمه کشاورزان روستا که در اختیارش قرار گرفته بود، دچار مشکل می‌شود و همین اتفاق، ماجرا‌هایی طنزآمیز را برای اهالی این روستا به وجود می‌آورد.

در آن زمان طبق اعلام روابط عمومی سازمان صداوسیما، «نون خ» در نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات این سازمان در رقابت با «زوج یا فرد» شبکه سه و «بر سر دوراهی» شبکه دو صدرنشین شد، ولی رقم میزان بیننده این سریال به انتشار نرسید.

زلزله و کرونا در سری دوم

یک سال بعد، خالقان «نون خ» انار را جایگزین تخمه آفتاب‌گردان کردند و در این اثر که برای اولین بار در فاصله نوروز و رمضان ۹۹ پخش شد، «نورالدین» و شرکا در حالی که با کاشت و فروش انار، کسب‌وکار به راه انداخته‌اند، دچار زلزله می‌شوند و به اجبار به چادر نقل مکان می‌کنند.

این سری از مجموعه، در عین نمایش پدیده زمین‌لرزه در قصه، از پدیده دیگری به نام ویروس کرونا تأثیر گرفت و در حالی که گفته می‌شد برای حدود ۳۰ قسمت برنامه‌ریزی شده است، در اثر شیوع کرونا و قطع تولید مجموعه‌های نمایشی، به نوعی نیمه‌کاره به پایان رسید تا با وعده سازندگان، ماجرا در فصل سوم ادامه یابد.

«نون خ ۲» مطابق آمار منتشرشده از نتایج نظرسنجی مرکز تحقیقات صداوسیما، ۵۶ درصد بیننده جذب کرد و یکی از سریال‌های پربیننده سال لقب گرفت.

اتفاق مهمی که در سری دوم «نون خ» افتاد، تصویربرداری تقریبا کل سریال در لوکیشن روستایی بود؛ برخلاف فصل اول که بخش قابل توجهی از آن در تهران می‌گذشت. این امر را بسیاری از عوامل جذابیت بیشتر این اثر می‌دانند که در فصول بعد هم ادامه یافت.

قصه یک معدن پرماجرای طلا

«نون خ ۳» که برای اولین بار در نوروز ۱۴۰۰ به آنتن رسید، قصه اهالی روستا را در حالی روایت می‌کند که یک معدن طلا در نزدیکی روستا پیدا شده و برخی از شخصیت‌ها، تلاش می‌کنند تا با استخراج طلا از آن، به ثروت دست یابند.

«نون خ ۳» یکی از موفق‌ترین سریال‌های نوروزی صداوسیما طی سالیان بود و طبق اعلام رییس مرکز تحقیقات سازمان صداوسیما، با جذب ۸۲.۱ درصد مخاطب، رکورد سریال‌های نوروزی سیما را شکست.

«نون خ» که به طور کلی اثری کم‌حاشیه به شمار می‌رود، در این فصل به علت پخش ترانه‌ای که از موسیقی مشهور ترکیه‌ای الهام گرفته بود، خبرساز شد و واکنش اهالی موسیقی را برانگیخت. این امر در حالی است که از فصل نخست، همواره یکی از نقاط جذابیت این سریال، موسیقی‌های تیتراژ آن بود.

افت نسبی در «نون خ ۴»

مجموعه «نون خ» در فصل چهارم که برای نخستین بار نوروز ۱۴۰۲ به پخش رسید، از شخصیت‌های ده بالا رونمایی کرد. قصه این سری از سریال، به حمله گرگ‌ها به روستای محل زندگی «نورالدین خانزاده» می‌پردازد و در آن، ماجرا‌های حضور شکارچی از ده بالا و «جاناتان» گاو متعلق به شخصیت «سلمان» رخ می‌دهد.

این فصل از سریال به اندازه سری‌های گذشته با واکنش‌های مثبتی مواجه نشد و بسیاری آن را ضعیف‌ترین فصل «نون خ» می‌دانند. با این حال، «نون خ ۴» بنا بر اعلام روابط عمومی سازمان صداوسیما، با کسب ۸۳.۵ درصد مخاطب در نظرسنجی مرکز تحقیقات، از «آتش و باد» شبکه سه پیشی گرفت و پربیننده‌ترین سریال نوروز ۱۴۰۲ شد.

سفر «نون خ» به جاده

سری پنجم این سریال از اواخر ماه رمضان ۱۴۰۳ با تفاوت‌های عمده و قابل توجهی نسبت به چهار فصل قبل، روی آنتن سیما رفته که از آن جمله می‌توان به غیبت تنی چند از هنرپیشه‌های سریال مانند سیدعلی صالحی و علی صادقی و حضور کمرنگ برخی دیگر از بازیگران مانند سیروس سپهری، نسرین مرادی و علی اخوان اشاره کرد که تاکنون در سری پنجم حضور نداشته‌اند و به نظر می‌رسد در قسمت‌های آینده، به این مجموعه اضافه خواهند شد. هدیه بازوند نیز که ایفاگر یکی از نقش‌های اصلی فصول قبل بود، تا میانه سریال در این اثر حضور نداشت.

«نون خ ۵» به خلاف فصل‌های گذشته که روایت قصه اهالی یک روستا در همان روستا به شمار می‌رفت، با کاهش شمار بازیگران اصلی، قصه شماری از اهالی این روستا را به مثابه یک خانواده نسبتا پرجمعیت، در سفر از غرب ایران به جنوب شرق کشور روایت می‌کند. آن‌ها برای شرکت در نمایشگاه صنایع دستی و همچنین دنبال کردن رد «خلیل خانزاده» (حمیدرضا آذرنگ) که یک پرنده قیمتی را قاچاق می‌کند، به استان‌های کرمان و سیستان و بلوچستان سفر می‌کنند.

با اضافه شدن عناصری، چون سفر و جاده و کاهش جدی شمار شخصیت‌ها، «نون خ» که از ابتدا به عنوان جایگزینی برای مجموعه «پایتخت» مطرح می‌شد، در این سری شباهت فراوانی به آن پیدا کرده است.

این فصل که به تازگی از نیمه پخش عبور کرده، بعد از سری چهارم که ۳۰ قسمت داشت، با حدود ۲۵ قسمت، دومین فصل طولانی این سریال به شمار می‌رود.

وقتی ۴۱ بزرگتر از ۸۳ شد!

«نون خ ۵» البته با یک حاشیه نیز مواجه شد. کاربران شبکه‌های اجتماعی و برخی از سیاسیون اهل استان کرمان، به تصویر یکی از شخصیت‌های سریال که در چند سکانس حضور دارد، معترض شدند و این شخصیت را که دچار اعتیاد بود، اهل کرمان دانستند. در مقابل مهدی فرجی تهیه‌کننده سریال در یادداشتی، توضیح داد که این شخصیت هم فاقد لهجه کرمانی است و هم پیش از رسیدن مینی‌بوس حامل شخصیت‌ها به استان کرمان، در قصه حاضر شده است.

اتفاق جذاب فصل پنجم «نون خ» را می‌توان ارائه تصویری بسیار زیبا و دوست‌داشتنی از قوم بلوچ دانست که پیش از این در آثار پرمخاطب سینما، تلویزیون و نمایش خانگی دیده نشده بود.

بر اساس اعلام محسن شاکری‌نژاد رییس مرکز تحقیقات صداوسیما در نشست خبری اخیر برای گزارش برنامه‌های نوروز و رمضان صداوسیما، این مجموعه ۴۱.۵ درصد مخاطب جذب کرده و جالب آن که بنا به تصریح او، این آمار از آمار فصل قبل ۱۰ درصد بالاتر است. این در حالی است که روابط عمومی سازمان صداوسیما، میزان بیننده فصل قبل را ۸۳.۵ درصد اعلام کرده بود!

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • بازیگران شبکه نمایش خانگی را ستاره‌باران کردند
  • انتقادها به «گناه فرشته» و ماجرای سخنان جنجالی یک مدیر!
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی توسط محققان کشور
  • بررسی تأثیرپذیری الکترومغناطیسی تقویت کننده‌های توان کاربردی در تجهیزات مخابراتی
  • می‌خواهند همان بلایی که سر تلویزیون آورند را، سر پلتفرم‌ها هم بیاورند/ آیینه شبکه نمایش خانگی را نشکنید
  • دستورالعمل ساترا برای تبلیغات بازرگانی در شبکه نمایش خانگی
  • رژه پیمان معادی، جواد عزتی و نوید محمدزاده در شبکه نمایش خانگی
  • قصه یک معدن پرماجرای طلا! | آمار عجیب محبوبیت نون خ
  • رونمایی از شبکه نفوذ
  • سریال‌های ایستاده در صف شبکه نمایش خانگی