Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از معروف‌ترین خبرگزاری‌ها در سراسر جهان خبرگزاری بلومبرگ است که در ایالت متحده آمریکا مستقر است.

بلومبرگ نیوز در آغاز در سال ۱۹۹۰ توسط مایکل بلومبرگ و متیو وینکلر برای منتشر کردن خبر‌های مالی تأسیس شد. در سال ۲۰۱۰ این رسانه بیش از ۲۳۰۰ ویراستار و خبرنگار در سطح جهان داشته است.

براساس آخرین گزارشات تعداد کارکنان این خبرگزاری در سال ۲۰۱۹ به ۲۰ هزار نفر رسید و در آمد آن در سال ۲۰۱۹ نزدیک به ۱۰ میلیارد دلار بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی دیگر از معروف‌ترین خبرگزاری‌های سراسر دنیا خبرگزاری گاردین است.

گاردین یک روزنامهٔ بریتانیایی است که از سال ۱۸۲۱ میلادی منتشر می‌شود. این روزنامه ابتدا در شهر منچستر منتشر و منچستر گاردین نامیده می‌شده‌است، اما از سال ۱۹۵۹ عنوانش به گاردین تغییر یافت و در سال ۱۹۶۴ نیز دفتر مرکزیش به لندن منتقل شد.

تعداد کارکنان این خبرگزاری ۱۱ هزار نفر است و درآمد آن ۸.۸ میلیارد دلار است.

پس از خبرگزاری بلومبرگ باید از خبرگزاری رویترز نام برد؛ رویترز یک خبرگزاری بین‌المللی بریتانیایی و زیرمجموعهٔ شرکت تامسون رویترز است. دفتر مرکزی رویترز در لندن قرار دارد و اخبار سراسر دنیا را پوشش می‌دهد.

این شرکت در سال ۱۸۵۱ زمانی که بارون جولیوس دو رویتر شروع به ارسال خبر‌های بازار سهام بین لندن و پاریس کرد بنیان نهاده شد.

تعداد کارکنان این خبرگزاری ۲۵ هزار و ۸۰۰ نفر است و درآمد آن ۵.۵۰ میلیارد دلار بوده است.

اسوشیتد پرس یکی دیگر از غول‌های صنعت رسانه است که یک آژانس خبرگزاری آمریکایی است و در سال ۱۸۴۶ توسط سردبیران ۶ روزنامه برای کاهش هزینه‌های ارسال اخبار جنگ مکزیک تأسیس شد.

تعداد کارکنان این خبرگزاری ۳ هزار و ۲۰۰ نفر است و درآمد آن ۵۶۸ میلیون دلار بوده است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خبرگزاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۲۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب بیانیه منسوب به کتائب حزب‌الله عراق

پس از آنکه رویترز به نقل از کتائب حزب‌الله عراق مدعی ازسرگیری حملات این گروه مقاومت علیه پایگاه‌های نظامی آمریکایی شد،رسانه‌های نزدیک به محور مقاومت با رصد بیانیه‌های منتشر شده، این خبر را تکذیب کردند

به گزارش مشرق، «کتائب حزب‌الله عراق هیچ بیانیه جدیدی منتشر نکرده است». این را خبرنگار شبکه المیادین لبنان پس از انتشار خبر ازسرگیری حملات این گروه مقاومتی علیه مواضع آمریکایی‌ها گزارش داد.

پس از آنکه خبرگزاری رویترز مدعی از سرگیری حملات کتائب حزب‌الله عراق به دلیل عدم پیشرفت در موضوع خروج نیروهای اشغالگر آمریکایی از این کشور در جریان سفر نخست‌وزیر محمد شیاع السودانی به واشنگتن شد، رسانه‌های نزدیک به محور مقاومت صحت این خبر را زیر سوال بردند.

کانال تلگرامی صابرین نیوز نیز نوشت، طی ۴۸ ساعت گذشته کتائب حزب الله عراق نه بیانیه‌ای صادر کرده نه سخنگویش موضعی گرفته است.

آنچه در این خصوص منسوب به حزب الله عراق منتشر شده، صحیح نیست. رونوشت به رویترز، اسکای نیوز و الجزیره.

این در حالی است که در پی حمله‌ای جدید به مقر غیرقانونی نیروهای آمریکایی در شمال سوریه، رویترز و پس از آن چند رسانه دیگر به نقل از آن، ادعا کردند، کتائب حزب الله عراق، حملات به نیروهای آمریکایی را از سر می‌گیرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • فشار آلمان بر آمریکا برای ارسال پاتریوت به اوکراین
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • بلومبرگ: تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران روی کاغذ می‌ماند
  • قیمت نفت اندکی بالا رفت
  • مازنی:برخوردهای خشن در خیابان‌ها با زنان براساس کدام منبع رخ می‌دهد؟ /قیمت دلار چند برابر سال ۱۴۰۰ شده اما صدایی از دولتمردان در نمی آید
  • رویترز: حمله به نیروهای آمریکایی در عراق و سوریه
  • پلیس انگلیس دو نفر را متهم به جاسوسی برای چین کرد
  • بلومبرگ: نیروهای اوکراینی به نقطه شکست می‌رسند
  • تکذیب بیانیه منسوب به کتائب حزب‌الله عراق
  • صعود انفجاری بورس ، سقوط دلار | وقت خرید کدام سهم است؟