Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر خلیلیان روز پنجشنبه در جمع مدیران دستگاه‌های اجرایی استان قزوین، اظهار داشت: این موارد انحرافی بر رسم برادری با نامه نگاری به دستگاه‌های اجرایی اعلام شد که البته به منزله معرفی مدیر و ذیحساب به دادستانی دیوان محاسبات کشور نیست.

وی افزود: این نامه نگاری‌ها در مرحله اول برای آن است که یک دستگاه اجرایی در جریان این انحرافات و هشدارها باشد و به آنها به نحو شایسته پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیلیان با اشاره به میزان انحرافات دستگاه‌های اجرایی استان، اضافه کرد: در حوزه درآمدی ۱۲ درصد، حوزه پرسنلی ۲۵ درصد،  رعایت نکردن قانون مدیریت و به کارگیری نیروها ۱۵ درصد، تملک دارایی سرمایه‌ای حدود ۱۵ درصد و در حوزه احکام دایمی تبصره‌های بودجه رقم قابل توجهی انحراف را سال گذشته احصا کردیم.

 وی افزود: اگر ذره‌ای از بیت المال دستخوش تغییر قرار گیرد همه مسئوول هستیم و باید در دنیا و آخرت پاسخگو باشیم.

این مسوول گفت: در استان قزوین ۱۱۴ دستگاه اجرایی که از بودجه دولتی استفاده می‌کنند در دستور کار نظارت دیوان محاسبات قرار دارند.

وی اضافه کرد: از این دستگاه‌ها ۳۲ مورد دستگاه اجرایی، چهار دانشگاه، ۶ شرکت دولتی، ۲۵ شهرداری، هفت نهاد عمومی غیردولتی و ۴۴ دستگاه تنخواه بگیر مورد رسیدگی دیوان محاسبات قرار دارند.

این مسوول با بیان اینکه دیوان محاسبات نباید شجاعت و جسارت را از دستگاه‌ها بگیرد، گفت:این سخن کاملا درست است و ما به هیچ وجه چنین رویکردی را در دیوان نداریم ولی باید میان شجاعت و جسارت با خطا و انحراف تمیز قایل شد.

خلیلیان گفت:باید به گونه ای اقدام کنیم که منابع محدود کشور در مسیر درست آن به مصرف برسد و جلوی هرگونه انحراف و تخلف از آن گرفته شود.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 تملک دارایی دستگاه های اجرایی دستگاه های اجرایی استان دیوان محاسبات شهرداری قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۲۸۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است

عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبود‌های زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلا در حوزه زیرساخت جبران شود.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی بوده و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی با بیان اینکه در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر می‌توانند بر ماموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند گفت: ماموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

به گفته این مسئول، تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که همه دستگاه‌های متولی نیز باید برای مقابله و پیشگیری از آنها به‌روز شوند تا بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی با مشکل روبرو شود، کل کار زیر سوال می‌رود، با اینحال هم کنون در این حوزه پنج کمیته شورای مقابله با مواد مخدر شکل گرفته که همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند.

وی اضافه کرد: هماهنگی خوبی بین دستگاه قضایی، امنیتی و اجتماعی در استان قزوین وجود دارد و باید از این فرصت برای استفاده از ریشه کن شدن اعتیاد و مواد مخدر بهره برد.

کاظمی به تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات فرهنگی و آموزشی را باید جدی‌تر پیگیری کرد و از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • سهم حدود ۱۴ درصدی وزارت بهداشت از بودجه دولت/ بودجه کدام دانشگاهها جهش داشت؟
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • ۳.۵ درصد از رشد اقتصادی ایلام مربوط به بهره وری است
  • حرکت بر اساس راهبردها، مسیر رشد بانوان را فراهم می‌کند
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • سرپرست جدید دیوان محاسبات کهگیلویه و بویراحمد منصوب شد
  • گزارش جامع رابطه مالی نفت و دولت در اختیار تصمیم‌گیران اقتصادی قرار گرفت
  • رصد اقدامات دستگاه‌های اجرایی در حوزه امنیت غذایی