Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه تلویزیونی "اسکای نیوز" ماس افزود: آلمان تلاش خواهد کرد تمام طرف‌هایی  راکه خواستار حل وفصل سیاسی بحران لیبی هستند، متحد کند.

الجزایر امروز (پنجشنبه ) میزبان نشست وزیران امور خارجه آلمان ، مالی،  مصر، سودان، چاد، نیجریه، و تونس با عنوان نشست کشورهای همسایه لیبی است.

 این درحالی است که رسانه‌های وابسته به دولت وفاق ملی لیبی که در غرب این کشور مستقر هستند، اعلام کردند که اندکی پس از پایان کنفرانس برلین، نیروهای ارتش شرق این کشور به فرماندهی «خلیفه حفتر» به طرابلس پایتخت حمله کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت وفاق ملی لیبی چهارشنبه شب اعلام کرد که در نشست الجزایر درباره لیبی به دلیل آن که دولت شرق لیبی در آن دعوت شده است،شرکت نمی‌کند.

«محمد الطاهر سیاله» وزیر امور خارجه دولت وفاق ملی لیبی افزود: دعوت از وزیر خارجه دولت موازی برای حضور در نشست الجزایر مغایر با قطعنامه های شورای امنیت است.

خبرگزاری رسمی الجزایر روز دوشنبه گزارش داد که «عبدالمجید تبونه» رییس جمهوری این کشور پس از شکست نشست های صلح لیبی در مسکو و برلین، پیشنهاد داده، سومین کنفرانس صلح در الجزیره برگزار شود.

کنفرانس صلح لیبی در برلین یکشنبه گذشته با حضور ۱۲ کشور و ۴ نهاد بین المللی و منطقه‌ای برگزار و مهم‌ترین موضوع در بیانیه پایانی این کنفرانس، لزوم تعهد به توافق‌ آتش‌بس در لیبی اعلام شد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد پیش از برگزاری نشست بین المللی برلین اعلام کرده بود که این نشست به ۶ محور اساسی شامل پایان دادن به درگیری‌ها و آتش بس دایمی، ممنوعیت استفاده از سلاح، اصلاح سیستم امنیتی، بازگشت به روند سیاسی، اصلاحات اقتصادی و احترام به قوانین حقوق بشر می‌پردازد.

لیبی از سال ۲۰۱۱ میلادی در پی خیزش مردمی و حمله نظامی نیروهای ناتو با هدف برکناری قذافی حاکم وقت این کشور، تنش‌های سیاسی و درگیری‌های نظامی بسیاری را شاهد بود.

این کشور در نهایت به دو بخش شرقی و غربی تقسیم شد. در بخش غربی با مرکزیت طرابلس دولتی موسوم به دولت وفاق ملی به ریاست «فایز السراج» بر سر کار آمده که مورد تأیید و حمایت سازمان ملل متحد است و در بخش شرقی و جنوب نیز خلیفه حفتر ژنرال بازنشسته ارتش کنترل امور را در دست گرفته است.

امارات متحده عربی، عربستان، مصر، فرانسه و روسیه از ارتش حفتر و دولت شرق لیبی حمایت می‌کنند؛ در حالی که ترکیه، قطر، الجزایر، ایتالیا، آمریکا و اتحادیه اروپا حامی دولت السراج در غرب لیبی هستند.

برچسب‌ها هایکو ماس الجزایر لیبی پروندهٔ خبری تلاش برای صلح در لیبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هایکو ماس الجزایر لیبی هایکو ماس الجزایر لیبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۳۲۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است

استفان پریزنر (Stefan Priesner) هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران­، در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، با قدردانی از دانشگاه صنعتی شریف برای برگزاری اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی گفت: انرژی یک موتور و عامل محرک برای دستگاه‌های مختلف است؛ بنابراین انرژی تجدیدپذیر هم فوق‌العاده در رابطه با اقتصاد اهمیت دارد.

وی با اشاره به آلایندگی انرژی‌های فسیلی افزود: برای کاهش این مشکل و آلایندگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی در محیط زیست، باید از انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران با تأکید بر تفاهم کشور‌های عضو سازمان ملل برای کاهش آلایندگی و افزایش ۱.۵ درجه‌ای دمای کره زمین، بیان کرد: سازمان ملل متحدد به دولت‌های عضو این سازمان کمک می‌کند تا بتوانند آلاینده‌های کربنی را به حداقل برسانند.

وی با اشاره به نقش مهم دانشگاه صنعتی شریف برای دستیابی به این هدف،  اضافه کرد: می‌توانیم شبکه‌ای از دانشگاه‌های مختلف جهان با مشارکت دانشگاه صنعتی شریف ایجاد کنیم تا به هدف کاهش آلاینده‌ها برسیم.

­پریزنر ادامه داد: برای رسیدن به این هدف باید از فناوری‌های مربوط به انرژی‌های تجدیدپذیر استفاده کنیم.  کشور‌های توسعه یافته و در حال توسعه برای رسیدن به این هدف به ما کمک می‌کنند؛ کشور‌ها برای تحقق به این هدف باید در مسئله تأمین مالی به یکدیگر کمک کنند.

وی در پاسخ به این سؤال که سازمان ملل برای کمک به ایران در حوزه تأمین مالی طرح‌های توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر و کاهش آلایندگی، چه اقدامات مؤثری انجام داده؟،  اظهار کرد: سازمان ملل متحد تأیید می‌کند که تحریم‌های اعمال شده علیه کشور ایران، یکطرفه هستند و ما در سازمان ملل متحد به دنبال راه‌هایی هستیم که به ایران کمک کنیم؛ به ویژه در زمینه تأمین دارو و تجهیزات پزشکی که به راحتی وارد ایران شوند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران افزود: تأیید می‌کنیم که ایران تحریم‌ها بر سلامت و بهداشت انسان‌ها تأثیر سوء دارد و سعی می‌کنیم که اینها را به حداقل برسانیم.

وی تأکید کرد: فجایعی مثل طوفان‌های شن، سیلاب‌ها و چنین فجایع طبیعی، بر انسان‌ها تأثیرات سوء دارند و به عنوان سازمان ملل متحد تلاش می‌کنیم برای انجام رسالتمان، راه‌هایی را برای رهایی از این مشکل فراهم کنیم.

پریزنر در ادامه درباره همکاری با دانشگاه صنعت شریف تصریح کرد: در ابتدا هدفمان شناسایی مسائلی است که سازمان ملل می‌تواند برای ایران انجام دهد؛ قبل از برگزاری این رویداد بین‌المللی نیز نشست‌هایی را با افراد ذیربط داشتیم که حداقل از نظر فناوری و ارائه راه حل‌ها به شما کمک کنیم.

وی گفت: تأکید می‌کنم که اکنون به یک زمان خیلی بحرانی رسیده‌ایم و اگر نتوانیم جلوی گرمایش ۱.۵ درجه‌ای کره زمین را بگیریم، فجایای فوق‌العاده اقلیمی و انسانی ایجاد می‌شود. باید به میزان گرمایش قبل از دوران صنعتی شدن برسیم و محدودیت‌هایی را برای کشور‌های مختلف ایجاد کنیم تا میزان آلایندگی خود را به حداقل برسانند.

هماهنگ کننده مقیم سازمان ملل متحد در جمهوری اسلامی ایران در پایان اظهار کرد: مجددا تأیید می‌کنم که تحریم‌ها علیه ایران یکطرفه هستند و از سمت سازمان ملل متحد نیستند و این سازمان سعی می‌کند که حداقل، تأثیرات انسانی این تحریم‌ها را خنثی کند.

مراسم افتتاحیه اولین کنفرانس بین‌المللی تاب آوری و پایداری انرژی امروز پنجشنبه (۳۰ فروردین ۱۴۰۳) برگزار شد؛ این کنفرانس تا دوم اردیبهشت در تهران ادامه دارد.

دیگر خبرها

  • پرونده عضویت کامل فلسطین را بار دیگر به شورای امنیت ارائه خواهیم کرد
  • الجزایر: پرونده عضویت کامل فلسطین را بار دیگر به شورای امنیت ارائه خواهیم کرد
  • سازمان ملل متحد با تحریم‌های یکطرفه علیه ایران در حوزه انرژی مخالف است
  • هشدار خاخام‌های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران/ سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت/ درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم های جدید علیه تهران
  • هشدار خاخام های ارشد صهیونیستی درباره حمله به ایران/ سفر امیرعبداللهیان به نیویورک برای حضور در نشست شورای امنیت/ درخواست روسیه از شورای امنیت برای تحریم اسرائیل
  • مخالفت با تحریم‌های جدید علیه تهران  
  • مخالفت اتاق بازرگانی ایران و آلمان با تحریم‌های جدید علیه تهران
  • درخواست کمک رئیس رژیم صهیونیستی از آلمان و انگلیس
  • معرفی ژئوپارک جهانی طبس در نمایشگاه ITB برلین