Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس: پس از بررسی صلاحیت داوطلبان انتخابات در شورای نگهبان در مورد اقلیت‌های دینی مشخص شد، هشت نفر برای کسب پنج کرسی در مجلس رقابت خواهند کرد که جزئیات در این باره و اینکه چه کسانی به عنوان کاندیدای اقلیت‌های دینی مختلف در کشور در انتخابات مجلس حضور خواهند داشت بدین شرح است:

در این دوره از نام‌نویسی برای انتخابات، سیامک مره‌صدق، یوناتن بت‌کلیا و ژرژیک آبرامیان نمایندگان کلیمیان، مسیحیان آشوری و کلدانی و مسیحیان ارمنی جنوب ایران از عرصه انتخابات کناره‌گیری کردند و چهره‌های جدیدی به جای آنان وارد عرصه شدند و فقط کارن خانلری نماینده مسیحیان ارمنی شمال ایران و اسفندیار اختیاری نماینده زرتشتیان مجدد در انتخابات مجلس ثبت‌نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از ثبت‌نام و بررسی صلاحیت داوطلبان در شورای نگهبان در مورد داوطلبین اقلیت‌های دینی علاوه بر تأیید صلاحیت تعدادی از آنان عده‌ای صلاحیتشان رد و عده‌ای نیز صلاحیتشان برای این منظور احراز نشد.

بر اساس اعلام نتایج بررسی صلاحیت‌ها از میان داوطلبین نمایندگی اقلیت‌های دینی در کشور از میان ۵ داوطلب برای نمایندگی مسیحیان ارمنی شمال صلاحیت سه نفر برای کاندیداتوری انتخابات مجلس یازدهم تأیید شده است.

همچنین در مورد کلیمیان کشور، این گروه از اقلیت‌های دینی با رقابت دو نامزد در انتخابات مشارکت خواهند داشت و زرتشتیان مسیحیان ارمنی جنوب و مسیحیان آشوری و کلدانی هر کدام یک کاندیدا در انتخابات پیش رو خواهند داشت.

بر این اساس کارن خانلری، آلبرت بوغسیان و سوان سرایی برای کسب کرسی نمایندگی مسیحیان ارمنی شمال ایران در مجلس یازدهم با هم رقابت خواهند کرد.

در مورد کلیمیان ایران نیز هموطنان کلیمی ما نماینده خود را از میان دو نامزد (همایون سامیه نجف‌آبادی و سلیمان صفا) انتخاب خواهند کرد.

زرتشتیان نیز با یک کاندیدا (اسفندیار اختیاری) در انتخابات مجلس یازدهم مشارکت می‌کنند. البته لازم به ذکر است که علاوه بر اسفندیار اختیاری یکی دیگر از هموطنان زرتشتی برای نمایندگی مجلس داوطلب شده بود که در ادامه، انصراف داد.

علاوه بر زرتشتیان، مسیحیان آشوری و کلدانی و نیز مسیحیان ارمنی جنوب ایران نیز هر کدام با یک کاندیدا در انتخابات حاضر خواهند شد که روبرت بیگلریان کاندیدای مسیحیان ارمنی جنوب و جمیس انویه تکیه کاندیدای مسیحیان آشوری و کلدانی در انتخابات مجلس یازدهم خواهند بود.

یادآور می‌شود اقلیت‌های دینی که در کشور که در قانون اساسی به رسمیت شناخته شده‌اند دارای ۵ کرسی در مجلس هستند (کلیمیان یک کرسی، زرتشتیان یک کرسی، مسیحیان آشوری و کلدانی یک کرسی، مسیحیان ارمنی شمال یک کرسی و مسیحیان ارمنی جنوب یک کرسی) که تعداد نمایندگان اقلیت‌های دینی موضوعی است که در متن قانون اساسی صراحتا به آن اشاره شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: انتخابات مجلس تأیید صلاحیت اقلیت های دینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۳۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟

به گزارش  پارس نیوز ،  دولت و مجلس در طرحی به دنبال تغییر زمان بازگشایی مدارس هستند و بر این اساس ممکن است زمان آغاز سال تحصیلی از ۱۰ شهریور باشد.

 تغییر تقویم آموزشی مدارس در دستور کار دولت و مجلس قرار دارد.

این طرح با پیشنهاد 26 نماینده تدوین شده و در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس مصوب شده است و هم اکنون در نوبت بررسی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی قرار دارد.

طبق گفته‌های مهدی یزدان‌پناه؛ معاون حقوقی و مجلس سازمان اداری و استخدامی قرار است با توجه به شرایط اقلیمی و البته مجوز مجلس، تقویم آموزشی مدارس در اختیار دولت قرار بگیرد بر این اساس برای استان‌های سردسیر همچون آذربایجان غربی و شرقی، کردستان و زنجان آغاز سال تحصیلی از 10 شهریور و برای مناطق گرمسیر کشور از 10 مهر باشد.

به اذعان کارشناسان یکی از نگرانی‌ها این است که طبق این طرح، تقویم آموزشی در تمام مناطق کشور دستخوش تغییر شود و در استان‌هایی همچون تهران، البرز، مازندران و ... سال تحصیلی از 10 شهریور آغاز شود، این موضوع دهه 70 هم تجربه شد که با موفقیت همراه نبود و در نهایت با ورود مجلس، آغاز سال تحصیلی از اول مهر به عنوان قانون مصوب شد.

 

بر اساس این گزارش، موسی‌الرضا کفاش؛ معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش درباره این طرح گفته است: طرحی که نمایندگان مجلس ارائه کردند و در شورای‌عالی آموزش و پرورش بررسی و تأیید شد، چندین بند دارد که در یک بند به زمان آغاز و پایان سال تحصیلی اشاره می‌کند همچنین اختیاراتی به شورای‌عالی آموزش و پرورش استان‌ها، مناطق آموزش و پرورش و مدارس برای تصمیم‌گیری درباره شناور شدن آغاز و پایان سال تحصیلی، برنامه هفتگی و تعطیلات فصلی ارائه می‌کند.

امسال مدارس از شهریور باز می‌شوند؟

وی در پاسخ به این پرسش که «آیا در 1403 زمان آغاز سال تحصیلی از شهریورماه است؟» افزود: این طرح فعلاً در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس تصویب شده است و باید در صحن علنی مجلس نیز تصویب شود بنابراین فعلاً نمی‌توانیم بگویم که زمان بازگشایی مدارس تغییر کرده است.

منبع : عرشه آنلاین

 

دیگر خبرها

  • ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس آغاز شد
  • آغاز ضبط مناظره‌های تلویزیونی در صدا و سیمای مرکز فارس
  • مربیان باید موضوعات را با ارزش‌های دینی تبیین و تشریح کنند
  • تایید صلاحیت ۶ کاندیدای ریاست فدراسیون ورزش‌های رزمی
  • مردم با شرکت در انتخابات دور دوم مجلس به تکلیف دینی و سیاسی خود عمل کنند/ احزاب لیست مشترک بدهند
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • «فراجا» در موضوع حجاب میان اهمال و قانون‌گریزی تفاوت قایل است
  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • طرح جدید آموزش و پرورش ؛ کدام مدارس از 10 شهریور باز می شوند ؟
  • تأثیرگذاری فراکسیون اقلیت خیلی سخت است