Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، رضا ملک زاده، روز پنج شنبه در نخستین اجلاس سراسری «انقلاب صنعتی چهارم در هزاره سوم» که در سالن همایش‌های اتاق بازرگانی برگزار شد، به اهمیت تحول در علم پزشکی اشاره کرد و افزود: برای بعضی از بیماری‌ها نیازی نیست که بیمار مورد معاینه و ویزیت قرار بگیرد، بلکه می‌توان با یک «اپ»، توصیه‌هایی به بیماران داشت تا بتوانند بیماری خود را کنترل کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با عنوان این مطلب که ۲۵ درصد ایرانی‌ها دچار ریفلاکس هستند، گفت: پزشکان برای این بیماران اغلب دستور آندوسکوپی می‌نویسند در حالی که ۹۰ درصد آنها نیاز به آندوسکوپی ندارند و با توصیه‌هایی که از طریق «اپ» می‌توان به این بیماران داشت، آنها می‌توانند بدون نیاز به معاینه و مراجعه به مطب، بیماری خود را کنترل کنند.

معاون تحقیقات و فناوری‌های وزارت بهداشت، با اعلام اینکه ۳۵ درصد ایرانی‌ها گرفتار کبد چرب هستند، ادامه داد: در حال حاضر برای کبد چرب، فقط وزن کم کردن و ورزش توصیه می‌شود که می‌توان همین نکات را از طریق «اپ» در اختیار این بیماران قرار داد و در این صورت خیلی از مراجعات به مطب‌ها کم می‌شود و صرفه جویی در هزینه‌های سلامت به وجود می‌آید.

ملک زاده که در آئین تجلیل از مدیران موفق ملی صحبت می‌کرد، به موضوع «ژن درمانی» اشاره کرد و گفت: ژن درمانی یک تحول در علم پزشکی است که می‌توان از طریق اصلاح ژن، خیلی از بیماری‌ها را کنترل کرد.

وی با اشاره به این موضوع که تعداد زیادی از بیماری‌ها جنبه ژنتیک دارند، افزود: با اصلاح ژن، مشکل بیمار برای همیشه حل می‌شود و دنیا امروز به سمت استفاده از کاربردهای ژن درمانی رفته است.

ملک زاده با اعلام اینکه در حال حاضر بر روی ۳۰۰ نوع معلولیت تحقیقات انجام می‌شود که بتوان از طریق ژن درمانی آنها را درمان کرد، گفت: با ژن درمانی می‌توان برای ۵۰ درصد سرطان‌ها که در حال حاضر معالجه نمی‌شوند، اقدامات درمانی انجام داد.

در این مراسم، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت، رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، رئیس سازمان ملی بهره وری ایران، فرماندار تهران، معاون امور مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، رئیس مرکز توسعه فناوری و صنایع پیشرفته وزارت صمت، در ارتباط با نقش مدیریت در توسعه و پیشرفت، سخنرانی کردند و در پایان، مدیران موفق ملی در حوزه ه های مختلف، معرفی و تجلیل شدند. مدیرعامل شرکت آوا پزشک، به عنوان یکی از چند مدیر موفق ملی، با اهدای تندیس، مورد تقدیر قرار گرفت.

کد خبر 4833342

منبع: مهر

کلیدواژه: رضا ملک زاده وزارت بهداشت ژن درمانی وزارت بهداشت سرطان سازمان غذا و دارو لبنیات دارو سازمان بیمه سلامت آفلاتوکسین تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی پوست درمان ناباروری سازمان نظام پزشکی سیگار خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۴۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور

بابک شکارچی معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی  که طب ایرانی میراث کشور ما است و در صورتی که درست به دنیا معرفی شود می‌تواند در کنار درمان، ارزآوری هم در کشور ما داشته باشد. 

وی در خصوص برگزاری اولین کنگره طب ایرانی در خرداد ماه توسط انجمن علمی طب سنتی گفت: برگزاری کنگره طب ایرانی دو جنبه دارد یکی برای خود مجموعه جامعه پزشکی و خدمات دهندگان سلامت کشور که شامل پزشک و پرستار و دندانپزشک و مدیکال می‌شود و قسمت دیگر مردم هستند که این خدمات را دریافت می‌کنند.
 

شکارچی بر این باور است که از این آشفته بازاری که وجود دارد تنها سوداگرانی سود می‌برند که به اسم طب ایرانی، طب سنتی و اسامی عجیب و غریب خودشان را معرفی می‌کنند. در واقع این افراد هم نام طب سنتی را زیر سوال می‌برند و هم به شدت به سلامت مردم لطمه وارد می‌کنند. 

وی توضیح داد: ما باید برای شناساندن طب ایرانی به مردم دو کار را انجام دهیم که برگزاری چنین کنگره‌هایی می‌تواند یکی از این کار‌ها باشد چرا که خود جامعه پزشکی کشور با این طب بیشتر آشنا می‌شود این فقط نباید مختص به خود متخصصان طب ایرانی باشد بلکه باید در تمام کنگره‌هایی که در طول سال برگزار می‌شود یک پنل به طب ایرانی اختصاص پیدا کند تا این نوع طب به جامعه پزشکی بیشتر معرفی شود.

متخصص گوارش، متخصص خون و متخصص ریه و متخصص پوست و رشته‌های داخلی باید بدانند که این رشته که در حال حاضر در دانشگاه به صورت آکادمیک تدریس می‌شود و PHD تربیت می‌کند چگونه است. نکته اینجا است که خیلی از نقطه مطلوب برای معرفی طب ایرانی فاصله داریم و در واقع متخصصان این رشته این وظیفه را بر دوش دارند که این رشته را معرفی کنند. 

معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور ادامه می‌دهد: ما در سازمان نظام پزشکی در تلاش هستیم که همگرایی در این خصوص ایجاد کنیم تا این موضوع را شرح دهیم که طب ایرانی چه توانمندی‌هایی دارد و تا کجا می‌تواند پیش برود کجا می‌تواند در درمان بیماری به کار گرفته شود و کجا نمیتوان از ان استفاده کرد و یک جا‌هایی هست که مردم استقبال می‌کنند که به سمت طب ایرانی بیایند وظیفه ما آگاه کردن اینها است.

وی ادامه داد: اما بعد سومی هم داریم و آن اینکه در همه دنیا گروهی از مردم تمایل به استفاده از محصولاتی به نام ارگانیک دارند و اتفاقا در بیشتر فروشگاه‌ها این محصولات قیمت بالاتری هم دارد در واقع مصرف محصولات ارگانیک مختص طب ایرانی ما است و می‌توان به این وسیله توریسم درمانی به کشورمان بیاوریم البته فاصله زیادی با این ایده داریم چرا که زیر ساخت‌های آن هنوز انطور که باید در کشور ما مهیا نیست، اما می‌تواند به این موضوع توجه داشت که این موضوع مختص ماست یعنی اگر بخواهیم روی بحث توریست کار کنیم نمی‌توانیم به پای کشور‌هایی مانند فرانسه و ترکیه که بر روی زیر ساخت‌های گردشگری کار کرده اند برسیم، اما نکته اینجا است که ما طب ایرانی را داریم که مختص خود ما است و در صورتی که درست بر روی ان کار کنیم و مدیا تهیه کنیم و آن را در اختیار مردم در همه دنیا قرار دهیم می‌توانیم در جذب توریست موفق باشیم. 

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جشنواره تحقیقات برتر پیوند سلول‌های بنیادی خونساز برگزار می‌شود
  • چهارمین جشنواره تحقیقات برتر برگزار می‌شود
  • بازدید منتخبان مردم قم در مجلس از مرکز تحقیقات اسلامی نور
  • طب ایرانی می تواند زمینه توریسم درمانی به کشور باشد
  • شناسایی بیش از ۲۲هزار بیمار دیابتی در نیشابور
  • استطاعت ۹۸ درصد زائران حج تمتع امسال مشخص شد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • افزایش ۳۰ درصدی خدمات روانپزشکی بیمارستان ابن سینا
  • ۳۱ پروژه تحقیقاتی در مرکز پردیس آموزش و تحقیقات کشاورزی بروجرد در حال اجرا است
  • اغازواکسیناسیون پنوموکوک (سینه پهلو)در مجموعۀ زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه