Web Analytics Made Easy - Statcounter

در ادامه سلسله نشست های هم اندیشی معاونت سیاسی وزارت کشور با احزاب و جریان های سیاسی کشور، نشست هم اندیشی با نمایندگان جبهه های حزبی در راستای بررسی زمینه های مشارکت افزایی در انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و میاندوره ای انتخابات مجلس خبرگان برگزار شد.

به گزارش ایسنا، چهارمین نشست از سلسله نشست های هم اندیشی معاونت سیاسی وزارت کشور با موضوع مشارکت افزایی در انتخابات، با حضور دکتر جمال عرف معاون سیاسی وزیر و رییس ستاد انتخابات کشور، حمید ملانوری مدیرکل سیاسی وزارت کشور و نمایندگان جبهه های حزبی مورد تأیید کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب و گروه‌های سیاسی برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست، رییس ستاد انتخابات کشور با اشاره به حساسیت شرایط کنونی، اهمیت مشارکت بالا در انتخابات دوم اسفندماه ۱۳۹۸ و ضرورت همفکری در موضوع مشارکت با احزاب و جبهه های حزبی، تأکید کرد: باید حداکثر انگیزه و دغدغه احزاب، دستگاه ها و مردم، معطوف به ایجاد و تعمیق درک مشترک نسبت به شرایط کنونی و چالش ها و مسائل کشور باشد و انتخابات پیش رو که نتیجه آن بی تردید پیامی متفاوت و بین المللی خواهد داشت، فرصت ویژه ای برای رسیدن به این درک مشترک است. وی افزود: در این شرایط، وظیفه همه ماست که به جای دمیدن در تنور اختلاف ها و بحران ها، تلاش کنیم تا جامعه به سوی آرامش حرکت کند.

معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به این که به هر حال، در شرایط فعلی در فضای سیاسی- انتخاباتی کشور، برخی احزاب و جریان ها احساس می کنند در گردونه انتخابات، جایگاه مناسب و شایسته ای ندارند و وظیفه همه دستگاه ها و نهادهای مرتبط با امر انتخابات این است که با درک شرایط، زمینه های مناسب را برای افزایش رقابت انتخاباتی و تحقق مشارکت حداکثری فراهم کنند؛ اظهار داشت: معاونت سیاسی، سلسله نشست های صمیمانه هم اندیشی با احزاب و جبهه های حزبی را تدارک دیده است که پس از سه نشست هم اندیشی با نمایندگان فراکسیون های اصلاح طلبان، اصولگرایان و مستقلین خانه احزاب، اکنون نشست هم اندیشی با نمایندگان جبهه های حزبی برگزار شده تا به همفکری درباره راهکارهای مشارکت افزایی بپردازیم؛ چنان که دغدغه اصیل و اصلی مقام معظم رهبری نیز همواره تحقق مشارکت حداکثری در انتخابات بوده است.

در این نشست، که به میزبانی معاونت سیاسی وزارت کشور و با حضور نمایندگان جبهه های حزبی مورد تأیید کمیسیون ماده ۱۰ قانون احزاب و گروه‌های سیاسی برگزار شد، شخصیت های ذیل به نمایندگی از جبهه های حزبی حضور داشتند: مهدی چمران (جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی)، حسین کمالی (جبهه هماهنگی اصلاحات)، عبدالحسین روح‌الامینی نجف‌آبادی (جبهه ایستادگی ایران اسلامی)، قدرت‌علی حشمتیان و  علی فائزی (جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران)، اکبر مرتضوی کیاسری و سیّد ابوالقاسم رئوفیان (جبهه تحول‌گرایان ایران اسلامی)، شهاب الدین صدر (جبهه پیشرفت، رفاه و عدالت) ، داود محمدی (جبهه اصلاح‌طلبان ایران اسلامی) و قدیمی (به نمایندگی از جبهه ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی).

در بخشی از نشست، مدعوین ضمن تشکر از اهتمام وزارت کشور برای برگزاری این سلسله نشست ها، خواهان تداوم آن و بهره گیری بیشتر از نظرات و همفکری احزاب در موضوعات مختلف شدند. اعضای جلسه هم چنین با اشاره به ارکان چهارگانه انتخابات (مشارکت، سلامت، رقابت و امنیت) اهتمام ویژه وزارت کشور و ستاد انتخابات کشور را نسبت به برگزاری انتخابات بر اساس ارکان فوق و دو اصل قانونمداری و بیطرفی خواستار شدند.

هم چنین نمایندگان جبهه های حزبی، علاوه بر تأکید راجع به نکاتی چون نقش مهم و تعیین کننده احزاب در افزایش مشارکت و ضرورت همدلی و همفکری احزاب و دولت برای تحقق مشارکت حداکثری، تلاش برای افزایش رقابت در عرصه انتخابات به ویژه با در نظر گرفتن شرایط کنونی کشور را راهبردی عملی و مؤثر برای مشارکت افزایی دانستند؛ چنان که بخش عمده ای از تحقق مشارکت، وابسته به تحقق رقابت است.

اعضای نشست هم چنین در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تأکید بر وظایف احزاب در عرصه انتخابات از جمله معرفی کاندیداها، ارائه برنامه، تزریق امید به آینده و جلوگیری از سیاه نمایی وضعیت جامعه، اظهار داشتند: احزاب با ایجاد فضای رقابتی سالم و بدون تهمت و افترا علیه رقبا، از عوامل اصلی تأمین امنیت روانی جامعه محسوب می شوند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور؛ در پایان این جلسه علاوه بر انتخاب حجت الاسلام اکبر مرتضوی کیاسری به عنوان مسؤول میز احزاب در ستاد انتخابات کشور، نکات ذیل به عنوان جمع بندی جلسه، مورد توافق جمعی اعضای نشست قرار گرفت: تأکید بر ضرورت و اولویت توجه به منافع ملی و امنیت ملی کشور؛ تلاش همه جانبه تمامی دستگاه های مرتبط برای رقابتی کردن انتخابات؛ حضور مؤثر و فعالانه احزاب در عرصه انتخابات با رویکرد مشارکت افزایی؛ ایجاد جو امید و آرامش در جامعه؛ تلاش برای قدرتمند کردن صندوق رأی و جایگاه مجلس؛ ایفای نقش نظارتی ویژه از سوی احزاب به ویژه در موضوعاتی مانند جلوگیری از طرح وعده های واگرایانه قومیتی یا مطالبات تقسیماتی تحریک آمیز یا ورود منابع مالی مشکوک به عرصه انتخابات.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: احزاب انتخابات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۶۲۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت ژورنال: حماس بنا دارد از قطر به یک کشور عربی دیگر نقل مکان کند

رسانه‌های آمریکایی به نقل از منابع آگاه فاش کردند که رهبری سیاسی جنبش حماس قصد دارد از قطر به یک کشور عربی دیگر نقل مکان کند.

به گزارش ایلنا به نقل از وال استریت ژورنال، رهبری سیاسی جنبش حماس به دنبال خروج از محل سکونت فعلی خود در قطر است.

این روزنامه به نقل از مقامات عربی که نامشان فاش نشد، اشاره کرد که رهبری حماس در روز‌های اخیر با حداقل دو کشور منطقه از جمله سلطان‌نشین عمان ارتباط برقرار کرده است.

عمان به درخواست وال استریت ژورنال برای اظهارنظر در این زمینه پاسخی نداد.

دیگر خبرها

  • اختصاص ۱۳۲ شعبه سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • استارت انتخاباتی حجاریان!
  • رئیس‌جمهور: مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • مقامات آمریکایی به شکست فشار حداکثری علیه ایران اعتراف کردند
  • نشست جبهه مردمی ایران قوی با نامزد‌های دور دوم انتخابات برگزار شد
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • پنج اخطار برای یک مجلس
  • پس از تنبیه رژیم صهیونیستی حالا وقت احیای برجام است! / اصلاح‌طلبان برای دور دوم انتخابات چه برنامه‌ای دارند؟
  • وال استریت ژورنال: حماس بنا دارد از قطر به یک کشور عربی دیگر نقل مکان کند
  • آقای وزیر ایران مال همه ایرانیان است نه گروهی اندک از خواص!