Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از تربت حیدریه، محمدرضا قرایی در این خصوص اظهار کرد: وظیفه خیرین، پیشکسوتان و یاوران فرهنگ یاری رساندن به مجموعه آموزش و پرورش است و فرصتی جهت احیای ارزش‌ها و کرامت انسانی فراهم می‌کنند.

وی با بیان اینکه وجود جامعه خیرین مدرسه‌ساز از افتخارات آموزش و پرورش شهرستان است، گفت:یکی از راه‌های همگانی کردن فرهنگ، شرکت در امور خیر در خصوص رفع نیازهای مدرسه‌ها و مدرسه‌سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قرایی بیان کرد: مدرسه‌سازی از اعمال خداپسندانه است زیرا مدرسه مکان تعلیم و تربیت، آموزش علم و دانش و پژوهش و جایگاه مطالعه و تأمل علمی و محل آموختن مهارت‌های زندگی است.

وی گفت: وجود خیرین، پیشکسوتان و یاوران فرهنگ در یاری رساندن به مجموعه آموزش و پرورش را فرصتی جهت احیای ارزش ها و کرامت انسانی می دانیم و وجود جامعه خیرین مدرسه ساز از افتخارات آموزش و پرورش شهرستان قلمداد می شود.

یکی از راه های همگانی کردن فرهنگ شرکت در امور خیر در خصوص رفع نیازهای مدرسه ها و مدرسه سازی تقدیر از اقدامات سخاوتمندانه و ایثار گرانه ی خیّرین است .

 علمدران افزود: آنچه ملاک و پایه توسعه کشور محسوب می شود علم و دانش است و مدرسه سازی از اعمال خدا پسندانه است که مکان تعلیم و تربیت ، آموزش علم و دانش و پژوهش و جایگاه مطالعه و تأمل علمی و محل آموختن مهارت های زندگی را برای دانش آموزان را مهیا می کند.

وی تصریح کرد: در طول سال‌های اخیر، خیران، مشارکت زیادی داشتند و نسبت به چند سال گذشته رشد فوق‌العاده‌ای داشتند که این یک موهبت الهی است که نصیب فرزندان این مرز و بوم شده است.

مدیر عامل جدید مجمع خیرین مدرسه ساز خاطرنشان کرد: مسئولان باید خاستگاه اصلی جامعه را در مدارس آموزش دهند و خواستار توجه ویژه استاندار و فرمانداران و سایر دستگاه‌ها به آموزش و پرورش شوند.

وی اظهار کرد: باید ظرفیت‌های موجود در شهرستان را شناسایی کنیم و با تبیین و تدوین برنامه مناسب، نسبت به استفاده بهینه از این ظرفیت‌ها اقدام کنیم.

علمداران گفت: از ابتدای‌ سال‌ ۱۳۷۵‌ تا‌کنون ‌‌‌‌‌با حمایت‌ خیرین‌‌ اقدام‌ به‌ احداث ۴۵‌ مورد فضای‌ آموزشی، ۲ باب خوابگاه، ۳ سالن‌ ورزشی، ۲۹ نمازخانه، ۱ باب کتابخانه، سه چشمه سرویس‌ بهداشتی، ۲‌ سالن‌ چند منظوره ، یک مورد محوطه‌سازی اجرا شده و همچنین‌۱۳‌ پروژه‌‌ درحال‌ اجرا‌ است و علاوه‌ بر این‌‌‌‌ چند واحد مسکونی‌‌ و زمین‌ توسط‌ خیرین‌ گرانقدر‌ به‌ آموزش‌ و پرورش‌ شهرستان‌ اهدا ‌شده است .

گفتنی است تفاهم نامه ساخت نمازخانه(سالن چند منظوره) با برادران خوجگی(فرزندان خیر ارجمند حاجیه خانم هادوی) به مبلغ یک میلیارد ریال با آموزش و پرورش تربت حیدریه منعقد شده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش آموزش و پرورش شهرستان جامعه زمین مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۶۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه

      به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،   مدیر صنعت، معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: هم اکنون بیش از ۱۳ هزار واحد صنفی در شهرستان تربت حیدریه فعال هستند.   محمدرضا ملکی روز سه‌شنبه افزود: امید است بتوان در آینده‌ای نزدیک واحدهای تجاری برای فعالیت تخصصی اصناف ایجاد کرد که دارای دسترسی آسانی هم برای مردم باشند.   وی ادامه داد: اجاره نشینی اصناف موجب می‌شود هر ساله هزینه‌ها افزایش یابد و این فعالان با مشکل در پرداخت هزینه اجاره بها رو به رو می‌شوند.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: انتقال واحدهای کارگاهی هم به شهرک های صنفی یا مجتمع های صنفی نیازی است که باید به آن پاسخ داد.   ملکی افزود: اگر بتوان مجتمع ها و شهرک های صنفی دارای دسترسی آسان هم برای این منظور ایجاد کرد اقدام بزرگی در راستای کمک به بهبود خدمات و محیط شهری انجام گرفته که مردم آثار آن را در مبلمان شهری و ساماندهی فعالان این حوزه مشاهده خواهند کرد.   وی ادامه داد: یکی دیگر از نیازهای شهرستان تربت حیدریه ایجاد سایت یا مجموعه نمایشگاهی دائمی است که این می‌تواند برای ساکنان ۱۲ شهرستان اطراف تربت حیدریه نیز مفید باشد.   مدیر صنعت معدن و تجارت تربت حیدریه گفت: افزون بر ۱۳ هزار واحد صنفی فعال این شهرستان براساس نوع فعالیت شان شامل توزیعی، خدماتی، فنی و خدمات فنی تقسیم بندی می شوند که در قالب ۴۲ اتحادیه صنفی و یک اتاق اصناف مشغول به فعالیت هستند.   ملکی افزود: ۲۳ انتخابات صنفی هم طی سال گذشته برگزار شد و تلاش می‌شود در سال جاری هم هفت انتخابات برگزار شود.   مرکز شهرستان ۲۲۴ هزار نفری تربت‌حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.

دیگر خبرها

  • کانون حل بسیاری از آسیب‌ها و مشکلات جامعه، آموزش و پرورش است
  • احداث مدارس خیر ساز نسبت به مدارس دولتی از سرعت عمل بیشتری برخوردار است
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی بیماری‌های کرم ابریشم ویژه نوغانداران بخش بایگ شهرستان تربت حیدریه
  • افزوده شدن۶ کلاس درس به فضا‌های آموزشی شهرستان خواف
  • اجاره نشین بودن ۶۰ درصد واحدهای صنفی تربت حیدریه
  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • برخورد با عوامل خاطی در مدرسه شهرستان دلگان
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال