Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-04-23@20:04:50 GMT

کشف راهی جدید برای کاهش «آسیب مغزی»

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۷۴۱۵

کشف راهی جدید برای کاهش «آسیب مغزی»

خبرگزاری میزان- براساس یک مطالعه بالینی، تزریق نانوذرات درون جریان خون، طی دو ساعت پس از آسیب دیدگی مغزی می‌تواند به میزان قابل توجهی تورم و آسیب‌های مغزی را کاهش دهد. تاریخ انتشار: 23:56 - 03 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۸۹۷۳۴

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، براساس یک مطالعه بالینی توسط دانشمندان چینی، تزریق نانوذرات درون جریان خون طی دو ساعت پس از آسیب دیدگی مغزی می‌تواند به میزان قابل توجهی تورم و آسیب‌های مغزی را کاهش دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این تحقیق به خوبی نشان داده شد، موش‌هایی که نانوذرات را پس از آسیب دیدگی مغزی دریافت کرده‌اند، تورم و نیمی از آسیب به بافت مغز را در مقایسه با افرادی که نانوذرات را دریافت نکردند، کاهش داده‌اند.

Sripadh Sharma، نویسنده اصلی این تحقیق گفت: ما پیش بینی کردیم که چنین اثری وجود خواهد داشت، اما تأثیر آن کاملاً شگفت آور است؛ نکته قابل توجه این است که تزریق نانوذرات در حیوانات بسیار خوب عمل کرد.

هنگامی که محققان اندکی پس از آسیب دیدگی، نانوذرات را به جریان خون تزریق می‌کنند، مونوسیت‌ها به این فکر می‌روند که نانوذرات به مواد خارجی حمله می‌کنند؛ آن‌ها ذرات را درگیر می‌کنند و برای دفع آن‌ها به طحال می‌ریزند و پس از آن مونوسیت‌های آسیب‌دیده دیگر وارد مغز نمی‌شوند.

این نانوذرات‌ها که مورد تأیید سازمان غذا و داروی ایالات متحده قرار گرفتند، در دمای اتاق تهیه شده‌اند و می‌توانند به راحتی در یک سرنگ بارگیری شوند و بلافاصله پس از آسیبدیدگی مغزی در فوریت‌های پزشکی یا در اورژانس تهیه شوند تا از آسیب ثانویه جلوگیری کنند.

 

بیشتر بخوانید: تشخیص خونریزی مغزی به کمک هوش مصنوعی

 

منبع: فارس

انتهای پیام/

خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: آسیب مغزی مغز انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۷۴۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان کرمانشاه راه‌اندازی مراکز مشاوره پلیس را گامی در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی دانست و گفت: معاونت اجتماعی انتظامی استان، اقدامات خوبی در راستای صلح و سازش در پرونده‌ها و مختومه‌کردن آن‌ها با بیش از ۲۱ هزار مشاوره به شهروندان انجام داده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، جلال پشوتن در جلسه دیدار با مدیرکل دفتر امور اجتماعی استانداری کرمانشاه در دفتر معاونت انتظامی استان اظهار کرد: تحقق اصل جامعه‌محوری در تأمین و حفظ امنیت عمومی مستلزم سیاست‌گذاری و تدوین راهبردها و اهدافی است که پلیس بتواند در سایه آن‌ها از ظرفیت‌ها و پشتیبانی مردمی بهره‌ی بیشتری بگیرد و بر اساس همین نگرش است که مراکز روان‌شناسی مشاوره و مددکاری معاونت اجتماعی فراجا شکل گرفت.

وی افزود: بررسی علمی تغییر و تحولات اجتماعی و تأثیر آن در امنیت عمومی، شناخت بسترها و زمینه‌های اجتماعی و فرهنگی آسیب‌ها و جرایم و گسترش ساز و کارهای پیشگیری اجتماعی از جمله مهم‌ترین اهداف معاونت اجتماعی پلیس است که مراکز مشاوره گامی مؤثر در دست‌یابی به آن‌ها است.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه تصریح کرد: مشاوره و مددکاری اجتماعی از جمله اقداماتی است که در سال‌های اخیر در دستور کار نیروی انتظامی قرار گرفته است که برای تقویت نگرش جامعه محوری پلیس به آن توجه بیشتری شد.

وی با اشاره به اهداف کلان راه‌اندازی مراکز مشاوره ادامه داد: این مراکز با هدف ایجاد رابطه نزدیک، صمیمی و اعتمادآمیز بین پلیس با مردم و شناسایی ریشه‌ها و زمینه‌های رفتارهای ناهنجار و بزهکاری‌ها تشکیل شد.

پشوتن تلاش برای از بین بردن بسترهای بروز معضلات اجتماعی و پیشگیری از آن‌ها، آگاه‌سازی جامعه به منظور افزایش توانایی‌های مقابله‌ای و ایجاد فرهنگ مشاوره در بحران‌های زندگی را از دیگر اهداف تشکیل مراکز مشاوره برشمرد.

وی اضافه کرد: امروز انواع خدمات مشاوره‌ای نظیر مشاوره روان‌شناختی، انتظامی، مددکاری اجتماعی، روان‌سنجی و… در مراکز مشاوره پلیس به عموم مردم ارائه می‌شود.

این مقام انتظامی در خصوص مشاوره‌های حوزه‌های روان‌شناختی نیز گفت: مشاوره فردی، گروهی، خانوادگی، تحصیلی، شغلی و ازدواج، مهارت‌های مدیریت استرس، روابط بین فردی، تفکر نقاد، حل مسئله، مقابله با خلق منفی، مدیریت زمان، مدیریت خشم، ارتباط مؤثر، خودآگاهی و همدلی از جمله آن‌ها است.

وی ارائه خدمات روان‌سنجی فردی از قبیل تست هوش، شخصیت، استعداد و پیشرفت تحصیلی را از دیگر خدمات ارائه شده در مراکز روان‌شناسی عنوان کرد.

پشوتن یادآوری کرد: بنا به بررسی‌های مراکز علمی فراجا درصد قابل توجهی از پرونده‌های موجود در کلانتری‌ها مربوط به اختلافات خانوادگی است که عمدتاً از طریق پیشگیری اجتماعی و مشاوره و مددکاری قابل حل است.

وی مطرح کرد: مددکاران وظیفه دارند که افرادی که توسط دوائر قضائی کلانتری‌ها به آن‌ها ارجاع داده می‌شوند را کمک کرده و ضمن ارائه خدمات مشاوره‌ای نسبت به رفع مشکل میان آن‌ها اقدام کنند.

معاون اجتماعی انتظامی استان کرمانشاه همچنین از ارائه ۲۱ هزار مورد خدمات مشاوره‌ای طی سال گذشته توسط مراکز مشاوره و کلانتری‌های پلیس کرمانشاه به اقشار مختلف مردم خبر داد و گفت: در راستای آگاه‌سازی بیشتر مردم نیز ۳۰ نمایشگاه آسیب‌های اجتماعی برپا شد.

وی در پایان تعامل با سازمان‌ها و نهادهای مرتبط از جمله آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها، کمیته امداد و بهزیستی و برگزاری نشست‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی مطابق با نیازهای آموزشی کارشناسان و مشاوره و مددکاری اجتماعی و جذب پلیس‌های افتخاری در رشته‌های روانشناسی، مشاوره و مددکاری اجتماعی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی را از دیگر اقدامات معاونت اجتماعی عنوان کرد.

کد خبر 746752

دیگر خبرها

  • برگزاری جلسه شورای پدافند غیرعامل 
  • کاهش آسیب‌ های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاهش آسیب‌های اجتماعی با ترویج معارف قرآنی
  • کاسه صبر بارسلونا لبریز شد: دی یونگ را با ۷۰ میلیون یورو می‌فروشیم
  • دغدغه بی ثباتی قیمت‌ها به ایستگاه سوئیس رسید
  • چابک سازی سازمان غذا و دارو؛ هیچ کوتاهی قابل اغماض نیست
  • وزیر کار: بخش قابل‌توجهی از «فقر شدید» کشور کاسته شده است
  • مشاوره به جای مجادله، گام مهم انتظامی استان کرمانشاه برای کاهش آسیب‌های اجتماعی
  • سائیدگی لگن و مفصل ران چیست
  • نسل جدیدی از نانوذرات نقره به تولید صنعتی رسید