Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم گفت: دوره‌های آموزشی ازدواج باید به صورت اختیاری برگزار شود و این دوره‌ها باید نتیجه بخش باشند.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، بیژن سلیمان پور در جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری با اشاره به دوره‌های آموزشی ازدواج اظهار کرد: این دوره‌ها باید به صورت اختیاری برگزار شود و این دوره‌ها باید نتیجه بخش باشند، نه اینکه صرفا به دنبال ارائه گزارش باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: دوری از دین آسیب‌های متفاوتی را به دنبال دارد، باید نگاه دین به جوان در جامعه، تبیین شود تا شاهد فاصله گرفتن از جوانان از دین نباشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم افزود: همه باید جوان را باور داشته باشیم و جوان را بپذیریم، اما در بسیاری از جاها به جای جوان باوری، جوان هراسی داریم، در حالی که درصد مهمی از جوانان، منشا خدمت و تولید بودند، دفاع مقدس را جوانان مدیریت کردند.

سلیمان پور با اشاره به سیره شهید سلیمانی اظهار کرد: این شهید هیچ بهانه ای را برای انجام ندادن یک کار مطرح نمی‌کرد، او یک قهرمان ملی و فراملی است، ولی در مقام انسانی، رئوف و مهربان نسبت به خانواده و اطرافیان بود، باید چنین الگوهایی را در دسترس جوانان بگذاریم.

وی ادامه داد: بسیاری از کارها در دستگاه‌های اجرایی خروجی ندارد، باید به دنبال این باشیم که کارهای دستگاه‌ها، خروجی مطلوب داشته باشند، نه این که اقدامات تنها برای نوشتن گزارش کار برای مدیران بالاتر باشد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری قم خاطرنشان کرد: باید به دنبال کارهایی در استان باشیم که زیبنده سیمای منور حکومت دینی باشد، کارها باید به صورت خالصانه انجام شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ازدواج جامعه دوره های آموزشی دین قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۷۶۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عبدالحسینی ظهر چهارشنبه در نشست ستاد ساماندهی امور جوانان شهرستان بویراحمد با موضوع ازدواج و تحکیم خانواده افزود: محرومیت‌های استان ما نسبت به کشور بیشتر است و سه هزار نفر از جوانان ما در صف پرداخت وام ازدواج هستند.

وی بیان داشت: به دلیل مرکزیت شهرستان بویراحمد، بخش قابل‌توجهی از جمعیت، جوان استان و موضوعات مبتلا به جوانان در این شهرستان است اما در تقسیم و تخصیص بودجه و اعتبارات به این امر توجه نمی‌شود.

عبدالحسینی تصریح کرد: ۱۹ خرداد ماه شروع هفته ازدواج است و بهانه‌ای برای اینکه تمرکز بهتری بر روی فرآیند ازدواج داشته باشیم.

وی افزود: ما در حوزه جوانان شش موضوع اصلی ازدواج، اشتغال، هویت دینی و ملی، نشاط اجتماعی، مسائل اجتماعی و مسکن را داریم.

عبدالحسینی اظهار داشت: یکی از مهمترین مسائل در حال حاضر مسئله ازدواج جوانان است که با پرداخت تسهیلات، مشکلات در این راستا کمتر می‌شود اما بعضی از بانک‌های ما در پرداخت تسهیلات ازدواج کم کاری می‌کنند در صورتی که بودجه برای این امر بودجه مشخصی است.

کد خبر 6087725

دیگر خبرها

  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • ضرورت استفاده از الگو‌های موفق افزایش ازدواج و کاهش طلاق
  • اهمیت خانواده و ازدواج برای نسل جوان تببین شود
  • ۳۰۰۰ جوان کهگیلویه و بویراحمد در انتظار وام ازدواج
  • ۳۰۰۰جوان کهگیلویه و بویراحمدی در صف پرداخت وام ازدواج هستند
  • الزامات و برنامه زمانبندی تشکیل مرکز ملی داده‌های زیارت بررسی شد
  • ما باید به دنبال پرورش نخبگان معمولی باشیم
  • برگزاری دوره آموزشی برای ۴۰۰ نفر از مربیان و داوران دادرس
  • برگزاری مراسم ازدواج ۱۰۰ زوج جوان در شهرستان قشم
  • سخت‌نگیر! بیا وسط