Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-28@18:07:21 GMT

آمریکا تا سه‌شنبه از معامله قرن رونمایی می‌کند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۳۷۸۳۴

آمریکا تا سه‌شنبه از معامله قرن رونمایی می‌کند

به گزارش خبرگزاری فرانس، «دونالد ترامپ» رییس جمهوری آمریکا که در هواپیما در جمعه خبرنگاران صحبت می‌کرد، اذعان کرد که احتمالا فلسطینیان در ابتدا واکنش منفی به این طرح داشته باشند.

او مدعی شد: این طرحی عالی است. طرحی است که واقعا جواب خواهد داد.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است سه‌شنبه هفته آینده به همراه بنی گانتز رهبر حزب آبی‌سفید این رژیم در کاخ سفید با ترامپ دیدار کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که گمانه‌زنی‌های مختلفی درباره زمان رونمایی از معامله قرن مطرح بود، ترامپ گفته است که پیش از دیدار با نتانیاهو آن را منتشر خواهد کرد.

گمانه‌زنی‌ها درباره محتوای معامله قرن

روزنامه «تایمز اسرائیل» پنجشنبه‌شب در مقاله‌ای به گمانه‌زنی‌ها و گزارش‌ها پیرامون جزئیات طرح موسوم به «معامله قرن» پرداخت که گفته می‌شود هفته آینده با حضور بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و بنی گانتز رهبر حزب آبی‌سفید این رژیم در کاخ سفید رونمایی خواهد شد.

به نوشته این روزنامه، تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که این طرح «حاکمیت کامل» این رژیم بر سراسر شهر قدس و الحاق همه شهرک‌های یهودی‌نشین در کرانه باختری را به رسمیت می‌شناسد.

براین اساس، طرح معامله قرن همچنین حقی را برای بازگشت آوارگان فلسطینی به سرزمینشان قایل نیست و تنها به بازگشت شمار ناچیزی از فلسطینیان اکتفا کرده است.

این گزارش، معامله قرن را "سخاوتمندانه‌ترین پیشنهادی" دانسته است که تاکنون از سوی آمریکا به رژیم صهیونیستی ارایه شده و حقوق چندانی را برای فلسطینیان در نظر نگرفته است.

حق وجود کشور فلسطین نیز تحت شرایط بسیار سختی به رسمیت شناخته شده که از پیش مشخص است رهبران فلسطینی هرگز تن به چنین شرایطی نخواهند داد.

شبکه 12 رژیم صهیونیستی نیز در گزارشی گفت که تشکیلات خودگردان فلسطین از جزئیات معامله قرن خبر ندارد و این طرح در رام‌الله «از پیش مرده» در نظر گرفته می‌شود.

این گزارش جزئیات معامله قرن را بدون نام برد از منبعی اینگونه توصیف کرد:

* به رسمیت شناختن حاکمیت اسرائیل بر بیش از 100 شهرک یهودی‌نشین کرانه باختری که همه آن‌ها به جز 15 شهرک از لحاظ سرزمینی به هم پیوسته هستند و حدود 400 هزار یهودی در آن‌ها زندگی می‌کنند؛

* حاکمیت اسرائیل بر سراسر شهر قدس از جمله بخش قدیمی این شهر و وجود تنها یک نمایندگی فلسطینی آنهم به صورت نمادین؛

* اگر اسرائیل این طرح را بپذیرد اما فلسطینیان آن را رد کنند، رژیم اسرائیل می‌تواند به صورت یکجانبه الحاق شهرک‌ها را آغاز کند؛

* فلسطینیان می‌توانند دولت مستقل داشته باشند اما شرطش این است که غزه خلع سلاح شود، حماس سلاح‌های خود را تحویل دهد، و فلسطینیان اسرائیل را به عنوان "کشور یهود به پایتختی اورشلیم (قدس)" به رسمیت بشناسند؛

* فلسطینی حق کنترل مرزها را ندارند؛

* دره جردن به طور کامل تحت کنترل اسرائیل خواهد بود؛

* حاکمیت اسرائیل بر سراسر سرزمین‌های منطقه ج در کرانه باختری (که تقریبا 30 درصد کرانه باختری را شامل می‌شود)؛

* پذیرش همه درخواست‌های امنیتی اسرائیل توسط فلسطینیان؛

* تبادل سرزمین محدود به این صورت که فلسطینینان در ازای دریافت مناطق کوچکی از صحرای نقب باید بخش‌های وسیعی از کرانه باختری را به اسرائیل واگذار کند؛

* پذیرش بازگشت بخش کوچکی از آوارگان فلسطینی بدون پرداخت هیچ غرامتی به آنان؛

شبکه 13 تلویزیون رژیم صهیونیستی جزئیات متفاوتی از طرح معامله قرن ارائه داده که شرایط معتدل‌تری در آن گنجانده شده است اما گفت که این جزئیات مربوط به طرح یک سال پیش است و مقام‌های آمریکایی در این مدت شرایط طرح را به نفع رژیم صهیونیستی تغییر داده‌اند.

این شبکه به نقل از یک مقام کاخ سفید گفت که این طرح صهیونیستی‌ترین پیشنهادی است که تاکنون آمریکا در موضوع سازش فلسطین و اسرائیل ارایه کرده است.

دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا پنجشنبه‌شب در پیامی توئیتری با اشاره به سفر نتانیاهو و گانتر در هفته آینده به واشنگتن، گزارش‌ها درباره جزئیات و زمان‌بندی معامله قرن را "گمانه‌زنی محض" توصیف کرد.

مقام‌های آمریکایی در چند روز گذشته در مجمع جهانی اقتصاد در داووس سوئیس مشغول مذاکره با مقام‌های کشورهای دیگر بوده‌اند.

برخی مقام‌های آمریکا از جمله مایک پنس معاون ترامپ پس از داووس برای شرکت در مراسم هفتاد و پنجمین سالگرد آزادی اسرای اردوگاه مرگ آشویتز در جریان جنگ جهانی دوم راهی فلسطین اشغالی شدند.

طرح معامله ننگین قرن که توسط دولت آمریکا ارائه شده است شامل انضمام کامل قدس و شهرک‌های موجود در کرانه باختری به رژیم صهیونیستی و نابودی کامل حق بازگشت آوارگان فلسطینی است.

برچسب‌ها معامله قرن دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: معامله قرن دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی دونالد ترامپ دونالد ترامپ معامله قرن دونالد ترامپ ایالات متحده آمریکا رژیم صهیونیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۷۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسرائیل دیگر مانند گذشته در آمریکا جایگاه قدرتمندی ندارد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، روزنامه اسرائیل هیوم در گزارشی به عدم وتوی قطعنامه شورای امنیت توسط آمریکا اشاره کرد و نوشت: این مساله نشان می‌دهد که جایگاه اسرائیل در آمریکا دیگر مانند گذشته قدرتمند نیست.

این روزنامه در ادامه نوشت: این تحول نشان می‌دهد که حمایت مستقیم آمریکا از اسرائیل ممکن است به شدت هزینه بردار باشد. پرونده‌هایی که جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با آنها رو به رو بوده متعدد است.

در این گزارش آمده است: دموکرات‌ها می‌دانند که بایدن در صورتی که بخواهد در انتخابات ریاست جمهوری نوامبر آتی آمریکا پیروز شود در زمینه ادامه حمایت از اسرائیل مشکل خواهد داشت.

پیش از این «ایهود باراک» از سران اسبق رژیم صهیونیستی در واکنش به تصویب قطعنامه شورای امنیت برای آتش‌بس در نوار غزه گفته بود: تصویب این قطعنامه ببانگر اختلافات عمیق سران این شورا با سیاست‌های واشنگتن است.

ایهود باراک در سخنانی با انتقاد از سیاست‌های منفعت طلبانه نتانیاهو در مدیریت جنگ غزه، به شکست سیاست‌های کابینه بنیامین نتانیاهو در مدیریت جنگ غزه اذعان کرد و خواستار استعفای وی و برگزاری انتخابات زودهنگام با هدف خروج این رژیم از «بحران عمیق» شد.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی تاکید کرد که قطعنامه شورای امنیت بیانگر اوج اختلاف با واشنگتن است و این رژیم باید تصمیمات سختی را اتخاذ کند.

ایهود باراک تصریح کرد که برگزاری انتخابات فوری راه برون رفت رژیم صهیونیستی از بحران عمیق کنونی است.

کد خبر 6063008

دیگر خبرها

  • اعدام هولناک 200 فلسطینی در بیمارستان شفا غزه
  • هرتزوگ: بایدن دوست فوق‌العاده‌ای برای اسرائیل است
  • رئیس‌جمهور آرژانتین: اسرائیل در غزه هیچ افراطی مرتکب نمی‌شود
  • یک مقام وزارت خارجه آمریکا در اعتراض به حمایت از اسرائیل استعفا کرد
  • نتانیاهو به دنبال چراغ سبز آمریکا برای حمله به رفح
  • ۵۵ درصد آمریکایی‌ها مخالف جنگ رژیم اسرائیل هستند
  • آمریکا: به اسرائیل فقط مشاوره نظامی می‌دهیم
  • اسرائیل دیگر مانند گذشته در آمریکا جایگاه قدرتمندی ندارد
  • ترامپ: اسرائیل باید جنگ غزه را پایان دهد
  • ترامپ: حمله حماس وحشتناک بود، اما اسرائیل باید به جنگ غزه پایان دهد