Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، محمد باقر قالیباف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام شب گذشته در سلسله نشست های نیروهای انقلابی با موضوع مردم مقاومت و کارآمدی یادبود سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی در مسجد جامع الزهرا (س) قیامدشت گفت: آن کسی که جنگ را اداره کرده و پیش برد مردم بودند نه ارتش و سپاه.

وی افزود: از دوران دفاع مقدس تا امروز به همان میزان که از مردم فاصله گرفته ایم بر مشکلات مان افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

**شهید سلیمانی با اتکا به جوانان جهان اسلام توانست موفق شود

نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام با اشاره به موضوع داعش و شهدای مدافع حرم اظهار داشت: خیلی‌ها می‌گفتند مگر می توانید مقابل آمریکا و پولی که کشورهای مزدور منطقه می گذارند بایستید؟ اما دیدید شهید سلیمانی با دست خالی و با اتکا به جوانان جهان اسلام چگونه توانست موفق شود. چرا که خداوند می‌فرماید مهم نیست چقدر عده و عده دارید مهم این است که خالصانه همه امکانات تان را بیاورید و ما وعده پیروزی می دهیم محقق شد.

قالیباف با اشاره به موضوع زدن پهپاد آمریکایی و همچنین پایگاه عین الاسد گفت: از جنگ جهانی دوم تا امروز هیچ وقت هیچ دولتی نتوانسته است به یک سنگر و یا یک مقر آمریکایی تیری شلیک کند اما نظام و انقلاب اسلامی معتقد به سنت های الهی  توانست اینکا را بکند.

فرمانده لشگر پنج نصر در دوران دفاع مقدس با تاکید بر تکیه بر مردم خصوصا جوانان افزود: وقتی در نیروی هوایی حرف از شهید طهرانی مقدم می زنیم یعنی حرف از جوانان متدین انقلابی و شجاعی که این اتفاقات مثبت به دست شان رقم خورد.

قالیباف افزود: وقتی از شهید سلیمانی و شهدا می گوییم باید بدانیم آنها متعلق به مکتب علوی و عاشورا هستند. مثل آنهایی نیستند که چنین جوان های داشته باشند اما برای حل مشکل به دشمن التماس کنند. 

**فاص له گرفتن مسئولان از مردم

نائب رییس کمیسیون اقتصادی مجمع تشخیص مصلحت نظام اظهار داشت: ما مردم مان را فراموش کرده ایم و ما مسوولان از مردم فاصله گرفتیم. این یک اشکال مان است. وقتی ما حرف از فرهنگ جهادی می زنیم یعنی تمام وقت و فکر و کارت با همان سنت های الهی منطبق باشد. وقتی با رویکرد مدیریت جهادی کار را دنبال نمی کنیم و منتظریم تا امکانات بیاید شرایط این گونه می شود. 

وی خاطرنشان کرد: راه شهید سلیمانی و دیگر شهدا و راه اساسی و اصولی انقلاب اسلامی این است که بر مردم تکیه کرده و منطبق بر سنت های الهی حرکت کنیم. تا این را می گوییم می گویند نمی شود. 

قالیباف با ذکر خاطره ای از دوران خدمتش در نیروی انتظامی گفت: آن دوران وضعیت کلانتری ها بسامان نبود. به این نتیجه رسیدیم که باید امنیت مردمی شود و مردم اگر به ما نیاز داشتند اطلاع دهند. اما به من گفتند دلت خوش است. اما دیدید 15 ماه بعد این تحول در زندگی شما رخ داد با همان امکانات. در فرهنگ جهادی در فرهنگ انقلاب اسلامی بحث نمی شود و نمی توانیم نیست. 

**مشکلات اقتصادی قابل حل است

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی قابل حل است گفت: اکنون مشکل ما این است که افراد دخل و خرجشان با هم نمی خواند. 

قالیباف با بیان اینکه نشده من جایی در مسوولیتی باشم و قولی به مردم داده باشم که انجام نشود گفت:  من می فهمم زندگی تان سخت است. می فهمم یکی از مشکلاتی که در دل دارید و نمی توانید فریاد بزنید این است که به ما مسوولان بگویید شما ما را درک نمی کنید در چه شرایطی هستیم. من در خانه های بسیاری در تهران رفته ام.  در خانه ای رفتم که 6 پسر معلول داشت و بهزیستی به هر نفر اینها 50 هزار تومان می داد پس می فهمم. اما قول میدهم در یک برنامه پنج ساله بتوان این اقتصاد را به ثبات رساند. یعنی دخل و خرج مردم با هم بخواند.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۹۲۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد

آفتاب‌‌نیوز :

حسین علایی مهمترین وظیفه حاکمیت در بحث مشارکت مردم را ایجاد تغییرات اساسی در قوانین و مقررات انتخاب می داند و می گوید حاکمیت می تواند با حذف نظارت استصوابی و قرار دادن شورای نگهبان به عنوان مراقب و ناظر بی طرف انتخابات به برگزاری بانشاط و پرشور کمک کند.

از علایی درباره پیام آراء باطله در انتخابات می پرسیم، او با بیان اینکه ۳ نوع آراء باطله در این انتخابات وجود داشت، می گوید؛«آرایی که بر آنها اسامی مختلفی از خدا و پیامبر و ائمه معصومین گرفته تا اسامی زندانیان سیاسی و محصورین و افراد مورد علاقه رأی دهندگان و نیز قیمت کالاها نوشته شده است که آنهم می تواند اعتراض به وضع موجود کشور باشد.»

بخش هایی از گفت و گوی علایی را در ادامه می خوانید:

از آنجا که در ایران احزاب قوی و ریشه دار و پاسخگو وجود ندارند، لذا در ایام انتخابات، گروه های یک بار مصرف و جریاناتی بوجود می آیند تا بتوانند نامزدهای خود را به مجلس بفرستند. این گروه ها معمولاً پس از اعلام نتایج انتخابات، ناپدید می شوند تا پاسخگوی عملکرد خود نباشند.

از طرفی تلاش حاکمیت برای کنار زدن احزاب، گروه ها و جریانات مستقل، موجب شده که تا حدودی رقابت بین جریانات خودی بوجود آید و تعداد زیاد نامزدهای همسو، باعث شده تا فهرست های مختلفی برای انتخابات منتشر شود.

بنابراین می توان گفت که عملاً اجازه رقابت بین گروه های موجود در طیفی که خودی پنداشته می شوند، داده شده است و آنها برای کسب کرسی های مجلس در تلاش بوده اند.

فعلاً که انتخابات تمام شده است، ولی چند گروه شدن یک اردوگاه سیاسی، تصور رقابت را در افکار عمومی بوجود می آورد و این امر برای برگزارکنندگان انتخابات که می خواهند از نتایج آن مطمئن باشند، چیز مطلوبی است.

رهبران جریانات سیاسی تا حدودی مشخص هستند، ولی عدم امکان فعالیت احزاب قوی در کشور، موجب شده تا تصور شود که برخی گروه ها و جریانات نوظهور فاقد رهبری هستند.

برای به صحنه آمدن جدی اکثریت مردم در انتخابات، باید شرایطی بوجود آید که هر فردی احساس کند که اگر در انتخابات شرکت نکند، به شدت ضرر خواهد کرد و زیان خواهد دید و ممکن است کسانی را که نمی پسندد در مصدر قدرت قرار گیرند.

بنابراین مهم ترین کاری که حاکمیت باید انجام دهد این است که در قوانین و مقررات انتخاب، تغییراتی اساسی بوجود آورد به گونه ای که مردم واقعاً احساس کنند که یک انتخابات آزاد، سالم و رقابتی برگزار خواهد شد.

با چنین تغییراتی مردم احساس خواهند کرد که سرنوشت آینده کشور به دست خود آنهاست. آنها هستند که می توانند با شرکت در انتخابات، دولت و مجلس و خبرگان و رهبری مورد نظر خود را تعیین کنند و ایران را به سمت توسعه همه جانبه جلو ببرند و جایگاه برجسته ایران را در آینده جهان تعیین کنند. آنگاه اگر انتخاب های خوبی انجام ندهند، مسئول عقب ماندگی کشور نیز خودشان هستند.

لذا حاکمیت می تواند با حذف نظارت استصوابی و قرار دادن شورای نگهبان به عنوان مراقب و ناظر بیطرف انتخابات به منظور جلوگیری از مداخله احتمالی دولت در گزینش مردم، کمک بزرگی به برگزاری بانشاط و پر شور انتخابات های آینده کند.

معمولاً در هر انتخاباتی در هر کشوری تعدادی آرای باطله وجود دارد. اما برداشت عمومی این است در انتخابات اسفند ماه ۱۴۰۲، تعداد آرای باطله نسبت به انتخابات های قبلی بیشتر شده است.

اما آنچه تا کنون از محتوای آراء باطله منتشر شده این است که تقریباً سه نوع آراء باطله در این انتخابات وجود داشته است.

۱- آراء سفید که به مفهوم آنست که رأی دهنده گان هیچ یک از نامزدهای موجود را دارای صلاحیت مورد نظر خود برای انتخاب کردن نمی دانسته اند.

۲- نوشتن اسم نامزدهای رد صلاحیت شده بر روی برگه های رأی، که به مفهوم اعتراض به رد صلاحیت های گسترده نامزدها توسط وزارت کشور و شورای نگهبان است.

۳- آرایی که بر آنها اسامی مختلفی از خدا و پیامبر و ائمه معصومین گرفته تا اسامی زندانیان سیاسی و محصورین و افراد مورد علاقه رأی دهندگان و نیز قیمت کالاها نوشته شده است که آنهم می تواند اعتراض به وضع موجود کشور باشد.

سالهاست که ایران با سه چالش بسیار اساسی و مهم مواجه است:

۱- مشکلات مربوط به سیاست خارجی و روابط بین المللی

۲- مشکلات ناشی از سیاست های نادرست و غلط اقتصادی

۳- مشکل ناشی از وجود بعضی از وزرا، مسئولین و مدیران کارنابلد، سیاسی و کم تجربه و غیرحرفه ای

تجربه ده ها سال گذشته نشان داده است که سیاست خارجی ایران نتوانسته است مشکلات روابط بین المللی ایران را حل کند. به طوری که بسیاری از قدرت های غربی، دشمن ایران هستند و روابط ایران با بسیاری از کشورهای دنیا دچار تنش و نارسایی است.

از طرفی ایران رابطه مناسبی هم با سازمان های بین المللی و موسسات جهانی ندارد و در مجامع بین المللی هم حضور چندانی ندارد.

همین امر باعث شده تا ایران نتواند از فرصت های بین المللی و از فناوری های پیشرفته و از بازارهای مالی و سرمایه گذاری های بین المللی برای توسعه کشور استفاده کند.

از طرفی تداوم تورم های دو رقمی و گران شدن دائمی اقلام مصرفی مردم، بیانگر آنست که سیاست های اقتصادی اتخاذ شده، ناکارآمد بوده اند. سیاست های اقتصادی چند دهه اخیر نه تنها باعث عقب افتادن ایران از توسعه کشور شده است، بلکه مردم همواره با مشکلات معیشتی مواجهند.

مردم هر روز نگران افزایش قیمت مرغ، گوشت و سایر ارزاق خود هستند و دولت به جای اتخاذ سیاست های منطقی برای افزایش تولید مولد در کشور، تنها چاره کار را در زمان های بحرانی به واردات کالاهای مختلف از کشورهای خارجی می داند.

بنابراین تا حاکمیت یک تغییر معنادار در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی و سیاست داخلی و نحوه انتخاب مدیران خود ندهد و شیوه حکمرانی خود را در حوزه های مختلف عوض نکند، مشکلات همچنان باقی خواهند ماند و هر روز بدتر از دیروز خواهد شد.

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • مشارکت مردم در تولید، چگونه؟| موسی شهبازی
  • قم برای رونق اقتصادی در صنعت گردشگری و زیارت می تواند موفق باشد
  • پخت بیش از یک هزار غذای اطعام مهدوی در اندیمشکی 
  • تا حاکمیت تغییر معناداری در سیاست خارجی و سیاست اقتصادی ندهد مشکلات همچنان باقی است؛ بدترهم خواهد شد
  • بانک‌ها در رسیدگی به مشکلات نیازمندان استان بوشهر مشارکت کنند
  • تولید مردم محور کلید حل مشکلات اقتصادی کشور است
  • افزایش تولید ملی با مشارکت مردم از مهمترین راهکار‌های رفع مشکلات اقتصادی
  • مشارکت مردم در مقوله تولید، رمز عبور از چالش‌های اقتصادی است
  • افزایش تولیدملی با مشارکت مردم مهمترین راه رفع مشکلات اقتصادی است
  • مردم و دولت برای رفع مشکلات اقتصادی کمر همت ببندند