Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ دکتر کیانوش جهانپور درباره علت تفاوت قیمت روی جلد دارو‌ها با قیمتی که داروخانه دارو را به بیمار می‌فروشد، گفت: باید توجه کرد که واقعا نمی‌توان قیمت روی جلد دارو را ملاک قیمت قرار داد؛ زیرا به‌ویژه در یکی دو سال اخیر که به دنبال تحولات ارزی، تغییرات قیمتی متناوب داشتیم، ممکن است در مقطعی که هزینه تیراژ بالای بسته بندی کمتر بوده، یک شرکت داروسازی تعداد زیادی بسته‌بندی را در آن مقطع تولید کرده باشد و قیمتی روی آن درج شده باشد که این قیمت لزوما در زمان تولید و عرضه دارو به بازار، قیمت مصوب دارو نبوده است؛ بنابراین قیمت مصوب با آن قیمتی که بر روی جلد دارو درج شده، متفاوت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه ملاک قیمت دارو، قیمتی است که در سامانه تیتک موجود است، افزود: آخرین قیمت مصوب هر دارو در سامانه تیتک وجود دارد و مردم هم به راحتی می‌توانند به آن دسترسی داشته باشند؛ به‌طوری که مردم می‌توانند با مراجعه به سایت TTAC.IR نام دارو را وارد کرده و قیمت آن را ببینند. در عین حال می‌توانند از طریق نرم‌افزار و اپلیکیشنی که قابل نصب بر روی موبایل‌های هوشمند و تبلت‌های اندروید است، قیمت را ببینند.

جهانپور ادامه داد: مسیر دیگری که مردم می‌توانند از قیمت مصوب یک دارو اطلاع پیدا کنند این است که شناسه اصالت آن دارو را به سامانه پیامکی ۲۰۰۰۸۸۲۲ ارسال کرده و هم اصالت دارو و هم آخرین قیمت مصوب آن را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: ۱۷ میلیون یورو تخلف ارزی در دارو و تجهیزات پزشکی

سخنگوی سازمان غذا و دارو تاکید کرد: در عین حال توصیه ما به شرکت‌های داروسازی این است که در زمان تولید ترجیحا قیمت تولید را حداقل با جت‌پرینتر بر روی بسته‌بندی‌ها نصب کنند. مجددا تاکید می‌کنم که ملاک ما برای قیمت دارو، آن قیمتی است که در سامانه قرار دارد که آخرین قیمت مصوب را نشان می‌دهد.

جهانپور همچنین گفت: در عین حال اگر مردم اختلاف و تفاوتی بین قیمت عرضه شده دارو با قیمتی که به عنوان قیمت مصوب در سامانه تیتک وجود دارد، مشاهده کردند، می‌توانند به سامانه ۱۹۰ اطلاع دهند که حتما این مورد تخلف خواهد بود و بررسی خواهد شد.

منبع: ایسنا لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qXo خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 قیمت دارو افزایش قیمت دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۹۷۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلا خیز برداشت/ + نمودار قیمتی

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، درگیری‌ها در منطقه منجر به صعود طلا به قیمت ۲ هزار و ۴۰۰ دلار شد اما طولی نکشید که قیمت فلز زرد کمی اصلاح شد و بر روی ۲ هزار و ۳۸۰ دلار تثبیت شد؛ در همین حال، عقب نشینی بازده اوراق قرضه خزانه‌داری ایالات متحده به فلز زرد کمک کرد تا خیز بردارد و با رشد قیمتی ۰.۴۵ درصدی به ۲ هزار و ۳۹۰ برسد.

چشم‌انداز محدود ماندن نرخ‌های بهره برای مدت طولانی‌تری بر شمش تاثیر می‌گذارد و ترمز رشد قیمت طلا را نمی‌کشد؛ نرخ‌های بالاتر انگیزه سرمایه‌گذاران برای خرید طلا را کاهش می‌دهد. در طول هفته، طلا همچنان برای افزایش بیش از ۲ درصدی، تحت حمایت تنش‌های ژئوپلیتیک آماده می‌شود.

۲۲۷۲۲۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1897508

دیگر خبرها

  • معاون سازمان غذا و دارو: عطاری‌ها حق فروش دارو یا فرآورده دارویی را ندارند
  • (ویدئو) دارو‌های اینترنتی در داروخانه‌های مجازی
  • دارو زباله نیست!
  • تعرفه‌های خدمات دارویی تعیین شد
  • جهش قیمتی برخی مدلهای تلفن همراه با وجود تخصیص ارز نیمایی
  • چرا قیمت میلگرد آجدار در سایت فروش آهن مختلف، متفاوت است؟
  • ضبط ۱۳۸ قلم داروی تاریخ مصرف گذشته در سرخون
  • طلا خیز برداشت/ + نمودار قیمتی
  • با این تصمیم داروخانه‌ها، دارو گران می‌شود
  • با این تصمیم داروخانه‌ها، دارو گران می‌شود