Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان با اشاره به شیوع ببماری خطرناک کرونا در چین گفت: حضور گردشگران چینی در همدان در قالب جشنواره «ایران باشکوه» از مرزها کنترل می شود و جای نگرانی نیست.

به گزارش خبرگزاری فارس از همدان، از چهارم تا بیستم بهمن‌ماه امسال رویداد ملی «ایران باشکوه» در همدان همزمان با سال نو چینی‌ها برگزار می‌شود و قرار است این استان تاریخی میزبان توریست‌های چینی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرفی بیماری خطرناک «کروناویروس» در چین شایع شده و این نگرانی وجود دارد که با ورود گردشگران چینی احتمال بروز بیماری و مشکلاتی در استان را شاهد باشیم.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان در این خصوص اظهار کرد: نخستین سالی است که در قالب سال نو چینی روی گردشگری کار می‌کنیم تا همدان بیشتر معرفی شود.

علی مالمیر با اشاره به اینکه نمی‌دانیم چقدر از گردشگران چینی از این رویداد استقبال کنند گفت: از طرف دیگر ورود و خروج اتباع کشورهای خارجی از مبادی مرزی به لحاظ بهداشتی، قانونی، حقوقی و... کنترل می‌شود.

وی با بیان اینکه روال کار اینطور نیست که هر استانی به طور جداگانه کنترل‌هایی انجام دهد تأکید کرد: وزارت بهداشت و دستگاه‌ها تمهیدات لازم را در مرزها اعمال می‌کنند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همدان گفت: اگر ما این جشنواره را هم برگزار نکنیم الزاما به معنای آن نیست که گردشگر چینی وارد همدان نمی‌شود، ممکن است طبق روال هر سال که گردشگرانی از تهران، شیراز و ... بازدید می‌کنند همدان را نیز به عنوان یکی از مقاصد گردشگری خود انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه در مرزها تمهیدات لازم پیش‌بینی می‌شود تا نگران ورود بیماری به استان نباشیم افزود: چون سال اول برگزاری جشنواره در همدان است با حجم گسترده ای از گردشگران چینی مواجه نخواهیم شد.

مالمیر گفت: قصد داریم استان را در قالب یک مقصد برای گردشگران چینی در حوزه وزارتخانه میراث فرهنگی معرفی کنیم تا از این پس تبلیغاتی در این مسیر انجام شود، معتقدم این مهم زمینه‌ای را فراهم می‌کند سهمی از بازار گردشگران چین را به خود اختصاص دهیم.

وی خاطرنشان کرد: تبلیغ گردشگری موضوعی آرام و دامنه‌دار است و این جشنواره را آغازی فرض می‌کنیم تا بتوانیم در آینده از حضور گردشگران چینی در استان سهم بیشتری داشته باشیم.

انتهای پیام/۸۹۰۲۶/

منبع: فارس

کلیدواژه: گردشگران چینی جشنواره ایران باشکوه میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۳۹۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۸ اثر تاریخی همدان در فهرست میراث‌ملی کشور

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از همدان، حمیدرضا حیدری با اشاره به اینکه آمار آثار تاریخی ثبت شده در فهرست میراث ملی کشور از همدان در سال گذشته بیش از میزان تعیین شده وزارت بوده، گفت: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۱۸ اثر تاریخی منقول، غیرمنقول و ناملموس از استان در فهرست میراث ملی کشور به ثبت رسید که از دستاوردهای ارزشمند در زمینه میراث‌فرهنگی استان است.

وی اظهار کرد: در خصوص حفاظت، نگهداری و مرمت بناهای تاریخی در سال ۱۴۰۲ مرمت بخش‌هایی از ۶۰ بنای تاریخی استان انجام شد، که با توجه به شرایط این بناها نیاز به تکمیل مرمت در دوره‌های بعدی است. این بناها شامل، یخدان میرفتاح، کاروانسراهای گلشن، قبله، کاروانسرای سعادت نهاوند، بازار قدیمی کبوداهنگ، پل دهنجرد بهار، امامزاده کرزان تویسرکان، برج خوش آباد فامنین است.

حیدری همچنین از بررسی بیش از ۱۶۳۱ استعلام مرتبط با آثار تاریخی و همچنین تملک و آزادسازی بخش‌هایی از پلاک ثبتی واقع در عرصه تپه تاریخی هگمتانه در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

وی با اشاره به ثبت ۸ اثر تاریخی ناملموس از استان در فهرست میراث‌ملی کشور در سال ۱۴۰۲ گفت: این آئین‌ها شامل مراسم شکرگذاری پایان محصول سنقرآباد درگزین، نقوش قالی میشن ملایر، تهیه آش آلو، تهیه آش سرنانی، فن تهیه حلوای مغزی در اشترمل، فن تهیه پتله پلو، فن تهیه آش چغندر بدو، مراسم دار امام در روستای حیدره قاضی خانی (جشن شکر گزاری) است.

حیدری افزود: دو اثر طبیعی شامل آبشار گانه زار آرتیمان و درخت توت ازناو در این مدت در فهرست میراث‌ملی طبیعی ثبت شد.

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: در سال گذشته بیش از ۲۰۰ جلسه شورای فنی، شورای ثبت، کارگروه زیربنایی، کمیته فنی، کمیسیون و… تشکیل شده است و تفاهم‌نامه‌هایی با دستگاه‌های مختلف برای پیشبرد امور میراث‌فرهنگی استان منعقد شده است.

وی از دیگر اقدامات سال ۱۴۰۲ را مرمت و حفاظت ۶۹ قلم اَشیا فرهنگی و تصویب ۴ حریم اثر اعلام کرد.

خبرنگار: محمد حسین میرزایی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227288 برچسب‌ها استانی ایسکانیوز دانشگاه آزاد همدان میراث فرهنگی و گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی

دیگر خبرها

  • افزایش میزان گردشگران خارجی در سال گذشته به بیش از ۵۰ درصد
  • اخراج ایران از ایکوموس کذب است
  • بناهای تاریخی البرز ۳۰ فروردین ماه روی گردشگران باز است
  • ایران از «ایکوم» و «ایکوموس» خارج نشده است
  • ضرغامی: از شورای بین‌المللی «کمیته ملی موزه‌ها» و «محوطه‌ها و بناهای تاریخی» خارج نشدیم
  • ایران از ایکوموس خارج نشده است
  • میزان گردشگران خارجی در سال گذشته بیش از ۵۰ درصد افزایش یافت
  • ۳.۵ میلیون نفر در تعطیلات نوروز به کردستان سفر کردند
  • ثبت ۱۸ اثر تاریخی همدان در فهرست میراث‌ملی کشور
  • ثبت میمند به عنوان بهترین روستای گردشگری جهان باعث گسترش حضور گردشگران خواهد شد