Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی چهارمین جشنواره بین المللی فیلم کیش (موج)، خسرو نشان مدیرامور هنری سازمان منطقه آزاد کیش تاکید کرد برگزاری سلسله کارگاه‌های آموزشی فیلمسازی خلاق در راستای فعالیت‌های سینمایی جشنواره بین المللی فیلم کیش (موج) برپا می‌شود و قرار نیست این جشنواره سینمایی تنها به نمایش یک هفته فیلم معطوف شود وبی تردید ابعاد گسترده تری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش برگزاری کارگاه‌های آموزش فیلمسازی خلاق را مسیری متفاوت برای فیلسازان جوان در جغرافیای جزیره کیش عنوان کرد و گفت: فیلمسازی در جغرافیای متفاوت و خاص همیشه برای فیلمسازان جذاب  بوده است و تجربه حضور کارگردان صاحب نام سینمای ایران مانند تقوایی برای ساخت فیلم و همچنین مستندسازانی چون کامران شیردل که از بانیان برپایی جشنواره فیلم در جزیره کیش بودند، مبین این مطلب است . از سوی دیگر علاقمندی جوانان برای یادگیری فیلسازی در مکان‌های مختلف با جاذبه‌های منحصر به فردی که دارد باعث شد طرح برپایی سلسله کارگاه‌های آموزش فیلمسازی خلاق از «ایده تا اجرا» اجرایی شود که نخستین کارگاه از این مجموعه امروز ۴ بهمن ماه با حضور محمدعلی سجادی و آرش خزایی در جزیره کیش آغاز شد و تا ۱۰ بهمن ماه ادامه دارد.

وی در توضیح کم و کیف برپایی کارگاه فیلمسازی خلاق بیان کرد: در دو روز نخست کارگاه‌ها آرش خزایی فیلمسازی تک نفره را تدریس می‌کند که در ابتدا آشنایی هنرجویان با هریک از اساتید و میزان شناخت آنها از دانش سینمایی و معرفی کارگاه و چگونگی شیوه مطرح می‌شود و در ادامه از لوکیشن‌های در نظر گرفته شده بازدید به عمل می‌آید و هنرجویان کارگاه با محیط آشنا می‌شوند و موضوعات کار برای هنرجویان شرح می‌شود. توضیح فیلمنامه‌های انتخابی هنرجویان و سنجش آمادگی آنها برای فیلمبرداری، آغاز فیلمبرداری زیر نظر اساتید، تدوین فیلم‌های تصویربرداریشده هنرجویان و نمایش فیلم‌های کوتاه تدوین شده و رفع اشکالات احتمالی آنها مراحله دیگر این کارگاه است .در پایان نیز مجموع فیلم‌های ساخته شده در مدت تعیین شده نمایش داده می‌شود و فیلم‌های برتر انتخاب و گواهی نامه‌های پایان دوره به آنها اعطا می‌شود.

نشان در ادامه صحبت‌های خود با اشاره به تجربه برپایی کارگاه آموزش فیلمسازی خلاق توسط زنده یاد عباس کیارستمی گفت: برای برپایی کارگاه آموزشی موفق باید دریافت که شرکت کنندگان برای یادگیری چه چیزی در کارگاه‌ها شرکت کرده اند که آگاهی از انگیزه حضور هنرجویان در کارگاه‌ها کمک می‌کند بهترین موضوعات برای بحث در کارگاه آموزشی انتخاب شود و به این ترتیب است که پایگاه کارگاه آموزشی به خوبی گذاشته می‌شود. عباس کیارستمی فیلمساز فقید سینمای ایران به همین منوال کارگاه آموزش فیلمسازی خلاق را در کشورهای اسپانیا و کلمبیا برپا کرد و به گواه کتاب نوشته شده و فیلم‌های ساخته شده با موضوع کارگاه درس این فیلمساز تجربه موفقی بوده است.

مدیر امور هنری سازمان منطقه آزاد کیش در پایان صحبت‌های خود عنوان کرد طراحی برنامه‌های فرهنگی تنها مختص به سینما نیست بلکه در حوزه‌های دیگر چون برگزاری کارگاه آموزشی تئاتر و همچنین برپایی شب‌های موسیقی و نمایشگاه‌های مختلف عکس و نقاشی در حوزه هنرهای تجسمی فعالیت خواهیم داشت.

کد خبر 4833755 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: خسرو نشان فیلم سینمایی سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر تئاتر ایران کنسرت موسیقی فیلم سینمایی موسیقی ایرانی سی و هشتمین جشنواره تئاتر فجر فیلم کوتاه برنامه تلویزیونی سی و پنجمین جشنواره موسیقی فجر شبکه چهار سیما شبکه دو سیما تالار وحدت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۲۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: کارگاه‌های آموزشی در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری در سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، برگزار می‌شود.

اعظم ملائی با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون تعداد ۶ کارگاه آموزشی توانمندسازی زنان روستایی در شهر‌های مختلف برگزار شده است، افزود: زنان در مدیریت پایدار منابع طبیعی نقش بسیار حائز اهمیتی دارند.

ملائی حفظ معیشت روستائیان را در گرو حفاظت از عرصه‌های منابع طبیعی دانست و گفت: زنان روستایی به عنوان پرچم‌داران پیشرفت جامعه، سهم بزرگی در حوزه اقتصاد و خانواده ایفا می‌کنند.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی افزود: همچنین نقش مشارکت زنان در راستای تحقق اهداف توسعه روستایی را تأثیرگذار دانست و گفت: توانمندسازی زنان روستایی علاوه بر تأثیر مستقیم بر معیشت خانواده، نقش مهمی در اقتصاد روستا و توسعه جوامع روستایی دارد.

ملائی جلب مشارکت زنان روستایی در طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و حفظ، احیا و توسعه منابع طبیعی را از دیگر اهداف برگزاری این کارگاه‌ها دانست و گفت: زنان به عنوان مربیان نسل آینده و مدیر خانواده می‌توانند منشأ اثر فراوانی در امر حفظ و احیا منابع طبیعی در جامعه باشند.

وی با بیان اینکه در این کارگاه‌ها علاوه بر آموزش چگونگی تولید نهال با استفاده از بذر و قلمه، قلمه و بذر گونه‌های مختلف جنگلی و مرتعی نیز بین حاضرین توزیع می‌شود، افزود: این کارگاه‌ها با همکاری شورای همیاران طبیعت خراسان رضوی، جمعیت هلال‌احمر، مدیریت هماهنگی ترویج سازمان جهاد کشاورزی و اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی برگزار می‌شود.

رئیس اداره آموزش، ترویج و مشارکت‌های مردمی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی گفت: تمام تلاش خود را به کار گرفته‌ایم تا در راستای عمل به منویات مقام معظم رهبری و تحقق شعار سال ۱۴۰۳، کارگاه‌های توانمندسازی بانوان را در شهرستان‌های مختلف استان با هدف آموزش کاشت نهال‌های گونه‌های مختلف جنگلی و مرتعی بومی هر شهرستان برگزار کنیم و در سال ۱۴۰۳ این برنامه با جدیت پیگیری می‌شود.

وی با بیان اینکه این کارگاه‌ها با حضور بانوان شامل مسئولین خانه‌های هلال روستایی، تسهیلگران بخش کشاورزی، کارآفرینان کمیته امداد و بانوان بسیجی شهرستان‌ها برگزار می‌شود، مشارکت مردم را به‌عنوان پایه و اساس فعالیت‌های بخش منابع طبیعی برشمرد و یکی از سیاست‌های کاری اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری خراسان رضوی را بها دادن به مشارکت بهره‌برداران و عموم مردم در حفظ، احیاء و توسعه منابع طبیعی دانست.

 

 

دیگر خبرها

  • توانمندسازی زنان روستایی، نقش مهمی در توسعه جوامع روستایی دارد
  • برپایی جشنواره کارآفرینان کوچک با شعار «مدرسه کارآفرین»
  • مردمی سازی کارها در همه عرصه ها توفیق آمیز است
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه به نیازهای روز جامعه
  • آموزش نویسندگی خلاق با این کتاب
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه، آینده‌نگرانه و توجه به نیازهاى روز جامعه
  • برپایی رویداد «مانوین» با نگاهی نوآورانه و توجه به نیاز‌های روز جامعه
  • برپایی کارگاه تجسمی وعده صادق در قم
  • برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در شهرستان میانه در ۲۱ اردیبهشت
  •  ارائه آموزش‌های شهروندی به بیش از ۴۴ هزار نفر در گرگان