Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالله هندیانی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره مبارزه با قاچاق پوشاک، اظهار داشت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در پایان سال ۹۷ و نیز در سال ۹۸، اقداماتی را در حوزه مقابله با برندهایی که به صورت قاچاق عرضه می‌شدند، در تهران و ۸ استان دیگر کشور انجام داد که طی بررسی‌های صورت گرفته از نمایشگاه پوشاک امسال، تمامی تولیدکنندگان اعلام می‌کردند که اقدامات ستاد، موجب شده تولید آنها به طور میانگین بیش از ۳۵ درصد رونق صورت گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون  پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: در واقع برنامه‌ریزی ستاد در حوزه پیشگیری و مقابله‌ای، موجب شده تا ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع از پاساژهای معروف تهران که اقدام به فروش کالاهای غیرمجاز و قاچاق می‌کردند، بعد از این اقدامات به تولیدکنندگان داخلی روی بیاورند و این فضا را در اختیار تولیدکنندگان کشور قرار دهند. همچنین با توجه به ممنوعیت واردات پوشاک به صورت رسمی، برای تولیدکنندگان داخلی بستری فراهم شده تا از این فضا استفاده کنند.

وی ادامه داد: ستاد در سال جاری، به دنبال این است که طرح مقابله با قاچاق پوشاک را در ۸ استان و تهران ادامه دهد تا رونق تولید صورت گیرد؛ چراکه به نظر می‌رسد اگر با این فرآیند، جلو رویم در حوزه پوشاک با قاچاق مقابله موثری خواهیم داشت.

ساماندهی عرضه پوشاک در مناطق آزاد

هندیانی تصریح کرد: همچنین جلساتی را با مسئولان حوزه مناطق آزاد داشته‌ایم؛ زیرا با توجه به مجوزهایی که این مناطق دارند، باید طرح ساماندهی را اجرایی کنیم تا در حوزه ورود پوشاک، آن کالاهایی که در داخل می توانیم تولید و استفاده کنیم، دیگر از مسیر مناطق آزاد وارد کشور نشوند.

وی گفت: بر اساس عدد ۲.۶ میلیارد دلاری که برای قاچاق پوشاک در سال ۹۶ اعلام شده بود و نیز با اعلام آمادگی که خود تولیدکنندگان برای تولید کیفی کرده‌اند، می‌توانیم شاهد کاهش چشمگیر قاچاق پوشاک باشیم.

کنترل عرضه پوشاک با شناسه‌دار کردن کالاها

هندیانی در ادامه با بیان اینکه هنوز همان ۱۰۰ نقطه در تهران برای مقابله با قاچاق مدنظر است، اظهار داشت: امسال در حوزه پوشاک از تولیدکنندگان داخل درخواست شده تا در سال ۹۸ تولیدکنندگانی که رونق خوبی گرفتند، به سمت شناسه دار کردن کالاهای خود بروند و ما بتوانیم در کنار آن، از کد رهگیری استفاده کنیم؛ ضمن اینکه این امید را می‌دهیم که بتوانیم کنترل سطح عرضه را هم به شدت دنبال کنیم و در سال جدید، با داشتن شناسه های کالا و کد رهگیری بتوانیم در سطح عرضه در سایر مکان‌ها غیر از این ۱۰۰ نقطه نیز با قاچاق مقابله کنیم.

وی در مورد افزایش استان‌های درگیر با مقابله با قاچاق، گفت: این مساله بستگی به سهم استانها در حوزه قاچاق پوشاک دارد؛ اما هنوز همان ۸ استان مدنظر است‌.

تاناکورافروش‌ها تغییر ماهیت می‌دهند

معاون پیشگیری ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، همچنین از طرح جدیدی برای مقابله با قاچاق پوشاک خبر داد و افزود: البسه دست دومی که در برخی از استانها به فروش می رود، به صورت قاچاق وارد کشور می‌شود، که بر این اساش ما به دنبال این هستیم که این فروشگاهها را به سمت نوفروشی، تغییر ماهیت دهیم.

وی ادامه داد: اتحادیه را فعال کردیم که بتواند به این موضوع ورود پیدا کرده و اگر مکان هایی هستند که بتوانند تغییر کاربری دهند و جواز بگیرند و با جواز اتحادیه بتوانند نوفروشی و کالاهای تولید داخل را عرضه کنند، این اقدام انجام شود.

هندیانی همچنین یادآور شد: کل پوشاک قاچاقی که جمع آوری شده، تحویل سازمان اموال تملیکی می شود و اگر قاچاق باشد، این سازمان حق فروش را ندارد تا مجدد در بازار ورود پیدا نکند. در واقع سازمان اموال تملیکی و سازمان هایی که پوشاک در اختیارشان قرار می‌گیرد، امکان عرضه مجدد ندارند و می توانند یا کالا را صادر کنند یا به کشورهای دیگر ارائه دهند.

کد خبر 4832391 سمیه رسولی

منبع: مهر

کلیدواژه: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز قاچاق پوشاک واردات پوشاک سیل سیستان و بلوچستان بانک مرکزی ایران قیمت دلار سقوط هواپیمای اوکراینی وزارت صنعت معدن و تجارت وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت قیمت یورو ایالات متحده آمریکا قیمت سکه بهار آزادی بورس عملیات بازار باز مالیات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۰۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان

فرمانده انتظامی استان هرمزگان از اجرای طرح ضربتی مقابله با قاچاق سوخت و کشف بالغ بر ۳ میلیون لیتر گازوئیل و وارد کردن ۳ هزارمیلیارد ریال ضربه مالی به قاچاقچیان سوخت در بندرکلاهی شهرستان میناب خبرداد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، سردار علی اکبر جاویدان در تشریح این خبر با تأکید بر اینکه یکی از اولویت‌های مأموریتی انتظامی بحث مقابله بی‌امان با قاچاق است، اظهار داشت: در این راستا عوامل انتظامی استان با همکاری دریابانی و نظارت مقام قضایی در جهت جامه عمل پوشاندن به مطالبه بحق مردم و اجرای تدابیر ابلاغی، طرح ضربتی و عملیاتی مقابله با قاچاق سوخت با هدف جلوگیری از هدرفت سرمایه ملی و مبارزه با قاچاق را در بندرکلاهی شهرستان میناب اجرا کردند.

وی افزود: در اجرای این طرح مشترک که با همکاری دیگر سازمان های مرتبط و با هدف ضربه به بنیان مالی قاچاقچیان سوخت انجام شد، تعداد 17 فروند قایق موتوری فعال در قاچاق سوخت توقیف، 265 عدد انواع مخازن فلزی و پلاستیکی آغشته به سوخت جمع آوری و 75 کیلومتر لوله انتقال سوخت امحا و تخریب شد.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان با اشاره به کشف بالغ بر 3 میلیون لیتر گازوئیل قاچاق و تخریب و جمع آوری تجهیزات انتقال سوخت در این طرح، میزان ضربه مالی به بنیان های مالی قاچاقچیان در این منطقه و در راستای این طرح را بیش از سه هزار میلیارد ریال عنوان کرد.

جاویدان با تأکید بر جدیت پلیس در اجرای مستمر طرح های پاکسازی مناطق آلوده و جرم خیز در جای جای استان، خاطرنشان کرد: این اولین و آخرین طرح ما در بحث مقابله با قاچاق نبوده و نخواهد بود و به جهت مطالبه بحق مردم و اینکه تعدادی افراد سودجو و فرصت طلب از این بستر سوءاستفاده کرده و ذخایر و سرمایه‌های ملی ما را به تاراج می‌گذارند، انتظامی استان بر خود وظیفه می‌داند در این راستا با پذیرش محوریت مقابله و با جذب مشارکت سایر دستگاه‌ها با قاطعیت برخورد کند.

انتهای پیام/864/

دیگر خبرها

  • بررسی طرح ساماندهی المپیاد‌های دانش‌آموزی
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • کشف ۳ میلیون لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • تاثیر ۲۰ درصدی روغن موتور در رشد قیمت کرایه حمل و نقل
  • اجرای ماده ۶۵ احکام دائمی توسعه کشور، راهگشای تولید در منطقه آزاد ماکو
  • سند ملی سبک پوشش اسلامی چه کمکی به صنعت پوشاک کشور می‌کند؟
  • افزایش عرضه پوشاک مستعمل تاناکورایی در مشهد
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می رسد
  • پوشاک مستعمل در مشهد آزادانه به فروش می‌رسد
  • زیان ۳۵ درصدی پوشاک قاچاق به تولیدکنندگان در بازار شب عید