Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ پوست سر نزدیک‌ترین پوست به مغز است و هیچ عضله‌ای زیر آن قرار ندارد. یعنی وضعیت روانی و فیزیکی شما مستقیما بر پوست سرتان اثر می‌گذارد.

اگر استرس داشته باشید یا خیلی تحت تنش و فشار باشید، این احساسات در سرتان با علائمی مانند سر درد، سوزش پوست سر، گرفتگی گردن و احساس فشار در سر بروز می‌کنند. حتی ممکن است در اثر گردش ناکافی خون در پوست سرتان دچار ریزش مو شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همه‌ی این علائم نه تنها از جنبه‌ی فیزیکی و روانی ناراحت کننده‌اند، بلکه بر ظاهر و زیبایی‌تان نیز اثر می‌گذارند.



شما حتی اگر به خوبی از پوست‌تان مراقبت کنید، به طور منظم به متخصص زیبایی پوست مراجعه کنید و تزریق‌هایی برای زیبایی انجام دهید، باز هم همه‌ی این‌ها کافی نیستند تا صورت‌تان را جوان و شاداب نگه دارند. وضعیت عضلات و تاندون‌های سر و گردن نقش بزرگی در جلوه‌ی صورت‌تان دارند و نه تنها بر رنگ صورت‌تان اثر می‌گذارند بلکه می‌توانند تعیین کنند افتادگی پلک و چین و چروک و ناهمسانی در چهره‌تان داشته باشید یا نه.

در این مطلب به شما خواهیم گفت آپونوروز اپی کرانیال چیست و چرا یک ماساژ فوری روزانه می‌تواند تاثیرات قابل توجهی در عضلات صورت و لیفت آن‌ها داشته باشد.

آپونوروز اپی کرانیال صفحه نازک و تاندونی است که بطن‌های اکسیپیتال و فرونتالیس عضله اکسیپیتوفرونتال را به هم وصل می‌کند ضمن اینکه لبه‌های خارجی آپونوروز به فاشیای گیجگاهی متصل می‌شوند. پوست سر طی سالها، کم تحرک‌تر می‌شود و قابلیت کشسانی خود را از دست می‌دهد و بیشتر به جمجمه می‌چسبد. این اتفاق باعث می‌شود جریان خون در مویرگ‌های ریز پوست سر کاهش یافته و تاثیری شبیه یک لاستیک فشرده ایجاد شود که روی سر فشار وارد کرده و صورت را به پایین می‌کشد. این زمانی است که پلک‌ها دچار افتادگی می‌شوند و چین و چروک‌ها روی صورت خود نمایی می‌کنند و صورت فُرم کلی خود را از دست می‌دهد.

وضعیت سالم و مطلوب پوست سر زمانی است که تحرک خوبی داشته باشد و این حالت با ماساژ این ناحیه از سر قابل بازیابی و تقویت است. پوست سر هر چه تحرک پذیری بیشتری داشته باشد، صورت‌تان جوان‌تر به نظر خواهد رسید.

بزرگ‌ترین نتایج ماساژ پوست سر چیست؟
تعذیه‌ی بهتر فولیکول‌های مو و در نتیجه رشد بهتر مو‌ها
بهبود جریان خون و تخلیه‌ی لنفاوی
کمک به عملکرد قلب
کاهش شدت سر درد
تورم کمتر صورت خصوصا در قسمت بالایی صورت
یک لیفت طبیعی برای صورت

جلوه‌ی کمتر چین و چروک‌های پوست صورت
کشیدن طرفین سر

مو‌های دو طرف سرتان را از ریشه (تقریبا دو سانتیمتر بالاتر از گوش‌ها) چنگ بزنید و نگه دارید. حرکت پوست سرتان را حس کنید و مو‌های را اندکی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید. سرتان را کمی به سمت جلو خم کنید تا تنش میان مو و پوست سر کمی بیشتر شود و با دست‌های‌تان حرکات دورانی در جهت عقربه‌های ساعت و خلاف عقربه‌های ساعت ایجاد کنید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه انجام دهید.

کشیدن پشت گوش‌ها

موهای‌تان را در قسمت پشت گوش‌ها، بیشتر نزدیک به پشت سر، چنگ بزنید و حرکت پوست سرتان را حس کنید و مو‌ها را کمی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید و سپس با حرکات دورانی به آرامی دست‌ها را حرکت دهید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.

کشیدن پیشانی و پشت سر

مو‌های پشت سر و پیشانی‌تان را (در خط رویش مو) چنگ بزنید و مو‌ها را کمی به سمت بالا بکشید. این وضعیت را حفظ کنید و سپس با حرکات دورانی دست‌ها را حرکت دهید. این کار را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه انجام دهید.

کشیدن پیشانی به سمت عقب

انگشتان هر دو دست را روی پیشانی و روی خط رویش مو قرار دهید و با اندکی فشار و حرکات دورانی به سمت بالای سر حرکت دهید. نسبت به نقاطی که درد احساس می‌کنید احتیاط کنید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.

ماساژ پشت سر

انگشتان هر دو دست را روی پشت سرتان قرار دهید و آن‌ها را با کمی فشار و با حرکات دورانی به سمت گردن بکشید. نسبت به نقاط دردناک احتیاط کنید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید.

تخلیه لنف‌ها

دست‌های‌تان را مشت کرده و آن‌ها را روی استخوان‌های طرفین سر در پشت سرتان قرار دهید. این نقاط را با مشت های‌تان با حرکات دورانی ماساژ دهید. این حرکت را ۳۰ تا ۴۰ ثانیه ادامه دهید تا به تخلیه‌ی لنف‌های‌تان کمک کنید.
این ماساژ‌ها را می‌توانید طی روز انجام دهید، اما بهترین زمان انجام این حرکات دقیقا بعد از بیدار شدن از خواب و در وضعیت نشسته یا ایستاده است. لینک کوتاه: www.rouydad24.ir/000qY5 خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 اخبار سلامت پوست و زیبایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۱۳۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟

پوست پروانه‌ای عبارتی است که شاید اخیراً بیشتر آن را شنیده باشید. این عبارت مربوط به یک عارضه دردناک پوستی است که از آن تحت عنوان بیماری ای بی یاد می‌شود. پوست حساس این بیماران، آنها را در برابر اندک تنش‌های وارده آسیب‌پذیر می‌کند. اینکه چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟ امری است که برای اولین‌بار توسط مؤسسه خیریه حمایت از بیماران پوستی خاص یا همان خانه ای بی به‌طورجدی مطرح شد.

اولین گام برای کمک به این بیماران دردمند، شناخت این بیماری و چالش‌هایی است که افراد مبتلا با آن درگیر هستند. درصورتیکه قصد کمک رسانی به این بیماران نیازمند و مظلوم را دارید، با ما در ادامه همراه باشید تا بهترین ئ آسان ترین روش کمک را فراگیرید.

بیماری ای بی چیست؟

بیماری ای بی که احتمالاً آن را با عنوان بیماری پوست پروانه‌ای می‌شناسید یکی از عارضه‌های پوستی ژنتیکی نادر در جهان است. گفته می‌شود این بیماری از هر ۵۰ هزار نفر یک نفر را مبتلا می‌کند. همچنین بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته به نظر می‌رسد علت این بیماری نادر اندکی ریشه در وراثت افراد دارد؛ اما نه به طور قطعی! بدین معنی که افرادی که والدین آنها به این بیماری مبتلا هستند امکان ابتلا بیشتری برای آنها وجود دارد.

بیماران مبتلا به این عارضه دردناک، پوستی به ظرافت پوست پروانه دارند که نسبت به کوچک‌ترین تنش و محرکی واکنش نشان داده و تاول می‌زند! این تاول‌ها به زخم‌های دردناکی تبدیل می‌شوند و گاهی ممکن است منجر به آسیب به اندام‌های داخلی بدن شده و خطر جدی داشته باشد. این بیماری در تمامی سنین مشاهده می‌شود، اما درصورت بوجود آمدن در کودکان، زندگی فرد را تبدیل به جهنم می‌کند؛ چراکه تحمل بیماری ای بی برای کودکان، امری طاقت فرسا و فوق العاده سخت است.

انواع پوست پروانه‌ای

بیماری ای بی دارای انواع مختلفی است که بر اساس آن شدت و خطرات قابل‌پیش‌بینی بیماری تعیین می‌شود. از نظر پزشکان و متخصصان بیماری ای بی دارای ۴ نوع با علائم متفاوت است:

پوست پروانه‌ای ساده (EBS):

متداول‌ترین نوع بیماری EB مربوط به این دسته است. علائم از خیلی خفیف تا خیلی شدید بیمار را درگیر می‌کنند. این نوع بیماری اغلب لایه اولیه پوست یا همان اپیدرم را درگیر می‌کند؛ بدین معنی که تاول‌ها در این ناحیه ایجاد می‌شود و تنها در موارد استثنا به اندام‌های داخلی سرایت می‌کنند. در این دسته تاول‌ها به‌ندرت به زخم‌های دردناک تبدیل می‌شوند اما باز هم کنار آمدن با این مدل از بیماری پروانه ای، بسیار سخت است.

پوست پروانه‌ای اتصالی (JEB):

عوارض این نوع از حد متوسط تا شدید متغیر بوده و تاول‌ها نیز اغلب در دهان و مری ایجاد می‌شوند. البته بر اساس اطلاعات موجود این نوع بیماری ای بی بسیار نادر است.

پوست پروانه‌ای اضمحلالی (DEB):

محل ایجاد تاول در این دسته از بیماری ای بی لایه میانی یا همان لایه درم بوده و شدت عارضه نیز خفیف تا شدید گزارش شده است.

پوست پروانه سندروم کیندلر:

این نوع بیماری ممکن است تمامی لایه‌های پوست را درگیر کند که البته بسیار نادر است. افرادی که به بیماری پوست پروانه سندروم کیندلر مبتلا هستند، شرایطی بسیار سخت دارند و همین امر موجب می‌شود تا کمک کردن و یاری رساندن به این بیمارها، تبدیل به امری خداپسند شود.

علائم بیماری ای بی

در پاسخ به سوال چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟ باید بگوییم شناخت مهم‌ترین مرحله در کمک به این بیماران دردمند است. آگاهی از علائم بیماری به شما کمک خواهد کرد تا از بروز مشکلات احتمالی برای مبتلایان جلوگیری کنید. البته شناسایی کامل بر عهده پزشک متخصص است؛ اما به‌طورکلی از جمله علائم این بیماری پوستی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

بروز تاول در اندام‌های داخلی همچون مری و حلق بروز تاول در نواحی مختلف من‌جمله دست، پا زانو و آرنج‌ها پینه‌های ضخیم در کف پا و دست کاهش سطح گلبول‌های قرمز و بروز کم‌خونی انگشتان به هم چسبنده دست‌وپا ضخامت و تغییر شکل ناخن‌ها بروز پدیده میلیا مشکلات بلع کندی روند رشد کودکان

با بررسی دقیق این علائم، می‌توانید تا از خود و عزیزانتان در برابر این بیماری سخت، تا حد بسیار زیادی محافظت نمایید.

چطور بیماران پوست پروانه‌ای را شناسایی کنیم؟

بر اساس تحقیقات صورت‌گرفته بیماری ای بی از همان دوران نوزادی بروز می‌کند؛ اما گاهی ممکن است فرد تا سنین بزرگسالی نیز متوجه آن نشده باشد. تشخیص این بیماری معمولاً به کمک نمونه‌برداری از نواحی مختلف پوست انجام می‌شود؛ بدین صورت که نمونه برداشته شده توسط میکروسکوپ مورد آزمایش و بررسی قرار گرفته می‌گیرد. از طرفی گفته می‌شود انجام برخی آزمایش‌های ژنتیکی نیز جهت تشخیص این بیماری محتمل است.

درمان و مراقبت از بیماران مبتلا به ای بی

اولین پرسش مبتلایان به بیماری پوست پروانه‌ای و اطرافیان آنها در مورد درمان‌پذیری این عارضه است. متأسفانه باید بگوییم هیچ درمان قطعی برای بیماری ای بی وجود ندارد. تمامی توصیه‌ها و درمان‌های تجویزی، موقتی و برای کاهش علائم بیماری هستند. شرایط ویژه این بیماران مستلزم مراقبت دائم، مصرف مکرر دارو و درمان‌های متعدد است. خانه ای بی تنها نهادی است که برای اولین‌بار جامعه را با این بیماری سخت مواجه کرد.

هدف این مجموعه ارزشمند، حمایت از بیماران ای بی و آموزش اطرافیان آنها برای ایجاد شرایط بهتر و راحت‌تر برای زندگی این افراد است. تامین بخشی از هزینه‌های درمانی، تامین داروهای مورد نیاز، پانسمان و… از جمله اقدامات "مؤسسه خیریه حمایت از بیماران پوستی خاص" به شمار می‌رود. اگر شما نیز مایل به مشارکت در این کار خداپسندانه هستید می‌توانید با پرداخت صدقه آنلاین، به این مؤسسه خیریه در جهت تأمین هزینه‌های متعدد درمان بیماری ای بی کمک کنید.

جمع‌بندی

بیماری ای بی یا همان بیماری پوست پروانه‌ای از جمله بیماری‌های نادر و خاص در سراسر جهان است. افراد مبتلا به این عارضه، پوستی بسیار حساس نسبت به کوچک‌ترین تنش‌ها دارند. اینکه چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟ یکی از اهداف اصلی انجمن حمایت از بیماران پوست پروانه‌ای است. خانه‌ای بی تنها نهادی است که در جهت بهبود زندگی مبتلایان به این عارضه دردناک فعالیت و تلاش می‌کند. اگر شما هم تمایل دارید در این چرخه مهربانی سهمی داشته باشید می‌توانید در تامین بخشی از هزینه‌های سرسام‌آور درمان این بیماری مشارکت کنید.

دیگر خبرها

  • تماس عجیب با پلیس: بیایید این گرگ را بکشید | جزئیات هیجان انگیز زنده‌گیری یک قلاده گرگ هار در مشهد | تصاویر
  • یه عمر اشتباه پیاز خرد می کردیم
  • چگونه می‌توانیم به بیماران ای بی کمک کنیم؟
  • فعالیت ۲ خط اتوبوس گردشگری در اصفهان
  • چرا چین و چروک پوست ایجاد می‌شود؟
  • اپیلاسیون صورت ضرر دارد؟
  • (ویدئو) فرآیند پرورش میلیون ها مار و پردازش پوست آن ها در کارخانه
  • عکس| ثبت تصویر یک زاغ سفید کمیاب
  • عوارض تزریق بوتاکس و ژل برای زنان باردار | اگر در آستانه مادر شدن هستید،‌ دور این ۴ مورد را خط بکشید
  • کرم گلدن شاین اصلی