Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-03-29@06:58:04 GMT

300 دانش آموز دیری به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۳۶۲۵

300 دانش آموز دیری به مناطق عملیاتی جنوب اعزام شدند

جانشین فرماندهی سپاه ناحیه سید الشهدا دیر گفت: در این سفر سه  روزه دانش‌آموزان از مناطق جنگی همچون شلمچه، دهلاویه، هویزه و فکه بازدید و از نزدیک با مناطق جنگی آشنا می‌شوند.

سید علی حسینی نیا در گفت‌وگو با ایرنا افزود: اردوهای راهیان نور با کیفیت‌ترین اردوهای دانش‌آموزی و بهترین زمینه برای آشنایی نسل جوان و نوجوان با فداکاری‌های جوانان این سرزمین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تأکید کرد: در شرایطی که دشمن از تمام ابزار خود برای کمرنگ کردن پایه‌های اعتقادی و انقلابی دانش‌آموزان استفاده می‌کند، این اردوها می‌توانند ذهن دانش‌آموزان  را با مفاهیم گسترده شهید و شهادت که تا پیش از این تنها آن را شنیده بودند بیشتر آشنا شوند.
حسینی گفت : اردوهای راهیان‌نور یکی از بهترین حرکت‌های فرهنگی در جامعه برای مقابله با جنگ و تهدید نرم دشمن است.

برچسب‌ها بوشهر راهیان نور بندردیر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر راهیان نور بندردیر بوشهر راهیان نور بندردیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۳۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد

 وقوع سیل در اسفندماه ۱۴۰۲ در جنوب سیستان و بلوچستان که باعث خسارت به زیرساخت‌ها راه‌ها و روستاها شده بود که سیل کمک‌های مردمی، سپاه و بسیج و دستگاه‌های خدمات‌رسان در ساعات ابتدایی وقوع سیل به کمک مردم منطقه آمدند و با امدادرسانی به‌موقع از بروز خسارت‌های جانی جلوگیری شد.
 
 و کمک‌های غذایی و گرمایشی توسط گروه‌های مردمی، بسیج و سپاه و سایر ارگان‌ها و گروه‌های جهادی از سراسر کشور به مردم سیل‌زده رسید.
 
 با فروکش کردند سیل و مساعد شدن شرایط نیز دستگاه‌های خدمات‌رسان و گروه‌های جهادی در تلاش برای بازسازی و ترمیم مناطق سیل‌زده در جنوب سیستان و بلوچستان هستند.
 
به گفته مبارکی، مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای جنوب سیستان و بلوچستان، راهداران جنوب استان با مساعد شدن شرایط با ۱۷ پیمانکار در ۱۷ جبهه مشغول ترمیم جاده‌های خسارت‌دیده شده هستند.
 
 وی بیان کرد: پیمانکاران در حوزه‌های مختلف و در هر ۱۳ شهرستان جنوب استان ترمیم بغل‌بندی و آب بردگی جاده‌ها و راه‌های ارتباطی هستند.
  همچنین بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نیز باتوجه‌به خسارت‌های وارده به منازل مسکونی در روستاها در تلاش برای تکمیل و ترمیم خانه‌های مردم هستند.
 
 لک زایی قائم‌مقام آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز با بیان اینکه در سیل اخیر خطوط آب‌رسانی دچار شکستگی و خسارت شده بود بیان کرد: تمامی خطوط آب‌رسانی که بر اثر سیل دچار شکستگی و آسیب شده بود ترمیم و آب لوله‌کشی در تمامی روستاها پایدار است.
 
 وی افزود: تمامی نقاط حادثه‌خیز که ۵۳۰ روستا تحت تنش سیل قرار گرفته بودند در حال حاضر مرتفع شده است.
 
 همچنین بر اثر سیل اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان ۳۶۸ مدرسه خسارت و آسیب دیدند که تلاش برای تجهیز و بازسازی آنها در چند مرحله آغاز شده است.
 
 به گفته حمیدرضا خان‌محمدی، رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، در مرحله اول ارسال تجهیزات که در اسفندماه سال گذشته انجام شد بیش از ۳ میلیارد تومان تجهیزات در بین مدارس استان توزیع شد.
 
 وی ادامه داد: مرحله دوم ارسال تجهیزات با اعتباری بیش از ۱۰ میلیارد تومان به مناطق آسیب‌دیده از سیل با نام شهدای دانش‌آموز به دانش‌آموزان مناطق آسیب‌دیده از سیل هدیه شد.
 

 خان‌محمدی نیز از ارسال مرحله سوم تجهیزات به مناطق در مردادماه سال جاری خبر داد و تصریح کرد: تجهیزات تکمیلی باهدف مرتفع‌سازی مشکلات و کمبودها برای آغاز سال تحصیلی جدید در مهرماه پیشرو خواهد بود و امیدواریم با حمایت‌های دولت مردمی و کمک خیرین عزیز و همیشه همراه مسئله‌آموزش و پرورش و موضوع تجهیزات را بتوانیم به‌سرعت حل نماییم.
 
 رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور خاطرنشان کرد: در مجموع ۳۶۸ مدرسه در سیل اسفندماه دچار آسیب شده‌اند و در سه حوزه برای ایجاد شرایط مطلوب برای تحصیل دانش‌آموزان برنامه‌ریزی انجام شده که شامل تکمیل پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالا، بحث تعمیرات مدارس و تأمین تجهیزات است که در بحث تکمیل پروژه‌ها بیش از ۶۰ کلاس درس طی یک ماه آینده در این استان تکمیل، تجهیز و در اختیار دانش‌آموزان قرار خواهد گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • اردوهای مطالعاتی نقش مهمی در ارتقای کیفیت آموزشی دانش‌آموزان دارد
  • راهیابی ۱۵۷ دانش‌آموز کردستانی به مرحله دوم المپیاد علمی و نانو
  • ساخت مستند زندگی دانش‌آموزان و فرهنگیان شهید حادثه تروریستی کرمان
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود/ ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • نتایج پویش مهر از اردیبهشت ۱۴۰۳ اعلام می‌شود / ثبت‌نام بیش از ۵۰۰ هزار دانش‌آموز
  • شرکت هزار دانش آموز قمی در طرح اعتکاف علمی مدارس
  • آغاز فرآیند ثبت سفارش کتاب‌های درسی از ۲۸ فروردین
  • بازسازی مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ادامه دارد
  • افزایش ۲۲۰ درصدی رتبه‌های برتر کنکور توسط دانش‌آموزان مناطق محروم
  • هیچ دانش آموز کمیته امداد از خدمات پشتیبان تحصیلی بی نصیب نیست