Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمد روح‌الامین»، «امیرشیبان خاقانی» و «حبیب مجیدی» به عنوان داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر حکم گرفتند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی جشنواره فیلم فجر، با حکم «ابراهیم داروغه‌زاده» دبیر سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر، «محمد روح‌الامین» (طراح پوستر و لوگوی فیلم)، «امیرشیبان خاقانی» (سازنده تیزر، آنونس، تدوین‌گر و طراح پوستر فیلم) و «حبیب مجیدی» (عکاس فیلم) به عنوان داوران بخش مسابقه تبلیغات سینمای ایران، آثار رسیده به این بخش جشنواره را مورد ارزیابی قرار خواهند داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این خبر، مسابقه تبلیغات سینمای ایران سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر در بخش‌های عکس، پوستر، آنونس و تیزر و جهت ارتقای سطح کیفی تبلیغات و اطلاع‌رسانی و همچنین ترغیب و تشویق هنرمندان این عرصه، برگزار می‌شود و داوری این بخش از بین مواد تبلیغی فیلم‌های بلند سینمایی داستانی، پویانمایی و مستند (که بعد از ۱۰ دی‌ماه سال ۱۳۹۷ تا ۱۰ دی‌ماه سال ۱۳۹۸ در داخل کشور به نمایش عمومی درآمده‌اند و به دبیرخانه جشنواره ارائه شده‌اند)، انجام می‌شود.

در این بخش در مراسم اختتامیه جشنواره فجر۳۸، سه سیمرغ بلورین به بهترین عکس، بهترین پوستر و بهترین آنونس و تیزر اهدا می‌شود.

«امیر شیبان خاقانی» متولد 1362 تهران، دانش‌آموخته کارشناسی بازیگری و طراح پوستر و سازنده تیزر و آنونس فیلم و تدوین‌گر سینما و تلویزیون فیلم است. او ساخت بیش از ۵۰۰ آنونس تبلیغاتی را در کارنامه دارد و از برگزیدگان ادوار گذشته جشنواره فیلم فجر به شمار می‌رود.

«محمد روح‌الامین» متولد ۱۳۵۴ در تهران، دانش‌آموخته کارشناسی عکاسی از دانشگاه هنر و معماری. او از سال ۷۸ فعالیت خود را در زمینه طراحی پوستر آغاز کرده و از جمله طراحانی است که در پنج دوره جشنواره، نامزد دریافت سیمرغ بلورین بوده و دیپلم افتخار طراحی نامواره (لوگو) را از فجر به دست آورده و در دو دوره نیز برنده جایزه جشنواره فیلم شهر شده است. او طراحی تبلیغات بیش از ۸۰ فیلم سینمایی از جمله متری شیش و نیم، سرخپوست، لاتاری، ماجرای نیمروز۲، شعله‌ور، مصادره را در کارنامه دارد.

«حبیب مجیدی» متولد ۱۳۵۷ در تهران، دانش‌آموخته رشته سینما از دانشکده سینما و تئاتر دانشگاه تهران و عکاس فیلم است. حبیب مجیدی فعالیت سینمایی خود را از سال ۱۳۸۲ با عکاسی فیلم «شهر زیبا» به کارگردانی اصغر فرهادی آغاز کرد و در کارنامه‌اش عکاسی ۳۰ فیلم ایرانی، ضمن آن که از جمله برندگان سیمرغ بلورین بخش مسابقه تبلیغات در ادوار گذشته جشنواره فیلم فجر است.

سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۹۸ همزمان با چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران به دبیری «ابراهیم داروغه‌زاده» برگزار خواهد شد.

منبع: فارس

کلیدواژه: سینمای ایران سینما جشنواره فیلم فجر تبلیغات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۳۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان یزد در گردکوه

مراسم رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان با حضور امام جمعه بهادران، مدیر کل کتابخانه‌های عمومی استان - مسئولان شهرستان مهریز و مسئولان محلی و تعدادی از دانش آموزان در محل نمازخانه شهید محسنی روستای گردکوه برگزار شد. 

این جشنواره تا کنون در سطح شهرستان‌های استان برگزار می‌شد و برای اولین بار در قالب استانی برگزار می‌شود. 

انتظار می‌رود با برگزاری این جشنواره‌های فرهنگی و استقبال کودکان و نوجوانان، دانش آموزان روستایی با انگیزه بهتر بتوانند با کتابخانی - مطالعه عمومی و داستان نویسی انس بگیرند. 

مراسم اختتامیه این جشنواره داستان نویسی استانی چهاردهم تیرماه سال جاری در روستای عزآباد برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران
  • رونمایی از پوستر اولین دوره جشنواره داستان نویسی استان یزد در گردکوه
  • قابهایی شبیه به زندگی از جنس فلسفه و شعر و عرفان
  • ماجرای ورورد فیلمساز مشهور آمریکایی به تهران | من زمان جنگ ویتنام هم به آمریکایی بودنم افتخار می‌کردم اما حالا...| تصاویر
  • روزی که پل شریدر فیلمساز معروف آمریکایی به تهران آمد
  • شش فیلم داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو‌ نمایش داده می‌شود
  • دبیر بیست و دومین جشنواره ملی رسانه های ایران منصوب شد
  • داوران بخش فیلمنامه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی معرفی شدند
  • دبیر بیست‌ودومین جشنواره ملی رسانه‌های ایران منصوب شد
  • فیلم سینمایی آپاراتچی ،روایتی از سینما برای سینما