Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی وزارت امور خارجه اعلام کرد که محمدجواد ظریف هیچ‌گونه گفت‌وگویی با همتای استرالیایی خود درباره «مور گیلبرت» - تبعه استرالیایی - نداشته است.

به گزارش ایسنا، سیدعباس موسوی روز جمعه در توئیتر نوشت: «تمامی اتهامات در این خصوص که ظریف وضعیت خانم مور گیلبرت را - که در زندان ایران به سر می‌برد - با همتای استرالیایی خود ماریس پین در میان گذاشته از اساس کذب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

کایلی مور گیلبرت تبعه استرالیایی به اتهام جاسوسی در ایران زندانی شده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمدجواد ظريف سید عباس موسوی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۴۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسلمان شدن ۳۰ زن استرالیایی با الهام از مقاومت زنان غزه

به نقل از «aaj.tv»، حداقل ۳۰ زن استرالیایی پس از الهام گرفتن از شجاعت مسلمانان در غزه به دین مبین اسلام مشرف شدند.

این ۳۰ زن استرالیایی در مسجد «ملبورن»، شهادتین را گفتند و مسلمان شدند.

رسانه‌های اجتماعی ویدئویی را در اینستاگرام به اشتراک گذاشتند که در آن ۳۰ زن استرالیایی در حالی که حجاب داشتند به نوبت شهادتین را ادا کردند.

روزنامه «ینی شفق» ترکیه نوشت که مقاومت در غزه به شدت در میان زنان استرالیایی طنین انداز شده و منجر به موجی از تغییر مذهب در ملبورن شده است.

این روزنامه تاکید کرد که تنها در یک ماه گذشته، ۳۰ نفر برای پذیرش اسلام الهام گرفته اند که منعکس کننده تاثیر گسترده مسائل سیاسی و اجتماعی جهانی بر باورهای فردی و پویایی فرهنگی است.

«ژاکلین رتزاک»، یکی از زنان استرالیایی که به اسلام گرویده است در این باره گفت: من به دلیل اتفاقاتی که در غزه رخ می دهد مسلمان شدم و می خواستم به اسلام و غزه نزدیکتر باشم؛ حالا بسیار خوشحالم و حس خوبی دارم از اینکه مسلمان هستم.

«کریستین کرنوگوناک»، یکی دیگر از زنان تازه مسلمان استرالیایی نیز ارتباط عمیق خود را با مفهوم خدای واحد در اسلام بیان کرد.

وی در این باره گفت: ایده اسلام و اعتقاد داشتن به خدای واحد واقعا در من طنین انداز شد و من همه این شادی و وجد را با قلبم احساس کردم.

کرنوگوناک ضمن صحبت در مورد جنگ جاری گفت: مسائل فلسطین فقط باعث می شود که هر روز گریه کنم؛ نمی‌دانم دیگر چه بگویم و فقط می‌توانم مقاومت مردم در غزه را تحسین کنم.

گرویدن غیرمسلمانان به اسلام در ماه‌های گذشته تحت تاثیر مقاومت فلسطینی‌ها در غزه فقط مختص استرالیا نیست و بسیاری دیگر از مردم در سراسر جهان نیز به همین دلیل مسلمان شده اند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها «مگان رایس»، فعال آمریکایی نیز در ماه نوامبر پس از الهام گرفتن از پایداری مردم غزه به اسلام گروید.

رایس در یک برنامه زنده در صفحه اجتماعی خود در «تیک تاک» با حجاب ظاهر شد و با شادی شهادتین را گفت و مسلمان شد.

او پیش از مسلمان شدنش و با آغاز حوادث غزه در شبکه اجتماعی تیک تاک به حمایت از مردم فلسطین پرداخت و صبر و پایداری آنها در غزه را مورد تحسین قرار داد.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • دیدار و گفت‌وگوی وزیران نفت ایران و پاکستان
  • فرآیند پرورش و فرآوری شیر هزاران بز توسط کشاورزان استرالیایی (فیلم)
  • گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و فنلاند
  • هشدار شولتس به نتانیاهو درباره تشدید تنش‌ها در منطقه
  • دولت رئیسی متوجه ظرفیت ظریف نیست
  • مسلمان شدن ۳۰ زن استرالیایی با الهام از مقاومت زنان غزه
  • ظریف: ترامپ از من چند بار دعوت به مذاکره کرد، ولی ما اجازه نداشتیم/ آمریکایی‌ها هم در برجام علاقمند به سرمایه‌گذاری در ایران بودند
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف
  • جزئیات جدید از مذاکرات ایران و آمریکا به روایت ظریف: ترامپ برای مذاکره از من دعوت کرد
  • افشاگری ظریف از دعوت ترامپ برای مذاکره + جزئیات