Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-03-29@09:04:28 GMT

خدمات پرستاری ۵ بیماری درمنزل انجام می شود

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۴۵۷۰

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اجرای موفق طرح آزمایشی پوشش بیمه ای خدمات پرستاری در رابطه با پنج بیماری، گفت: طبق برنامه‌ریزی های انجام شده این طرح به زودی اجرایی می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ دکتر مریم حضرتی روز پنجشنبه در بازدید از بیمارستان‌های بشاگرد، میناب و شهید محمدی بندرعباس اظهار داشت: این طرح برای پنج بیماری اصلی شامل بیماران دچار نارسایی قلبی پیشرفته، سکته های مغزی، سرطان و نوزادان نیازمند فوتوتراپی با همکاری سازمان های بیمه گر شروع شده، تعرفه های این خدمات در منزل نیز مشخص شده و مراکز مراقبت در منزل بر اساس تعرفه های مصوب فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با اجرای این طرح وضعیت بیماران پس از ترخیص از بیمارستان و مراقبت هایی که در منزل برای آنان انجام می شود، پیگیری می شود.

حضرتی تصریح کرد: با فرهنگ سازی دریافت خدمات از مراکز مراقبت در منزل می توان بار بسیاری از مراجعه ها به مراکز درمانی را کاهش داد.

معاون مراقبت پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یکی از کمبودهای مهم در بیمارستان های هرمزگان را کمبود نیروی پرستار و نیروی متخصص عنوان کرد.

حضرتی بیمارستان میناب را یکی از بیمارستان های مهم هرمزگان در شرق این استان عنوان کرد و افزود: میانگین کشوری نسبت پرستار به تخت ۱.۸ دهم هست که این میانگین در میناب حدود نیم دهم درصد هست و گروههای پرستاری در این بیمارستان با ایثار و فداکاری خدمات قابل قبولی را به بیماران ارایه می دهند.

وی ادامه داد: البته کمبود شدید نیروی گروه‌های پرستاری تنها مختص هرمزگان نیست و ما در بسیاری از مناطق با این کمبود مواجه هستیم.

معاون مراقبت پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: اگرچه امسال ۹ هزار پرستار در مرحله جذب هستند اما این موضوع تنها یک دهم نیاز ما را در مراکز درمانی تامین می کند.

وی یکی از مشکلات بیمارستان میناب را نبود اصلاح ساختار  دانست و گفت:  این بیمارستان در ساختار با ۱۱۶ تخت شناخته می شود در حالی که حدود ۳۰۰ تخت فعال دارد و این ‌موضوع باعث شده که کمبود نیروی پرستار در آن کاملا ملموس باشد و برای تامین نیرو حتما باید ساختار آن تغییر کند.

حضرتی توسعه بخشهای بیمارستانی را بسیار مهم عنوان کرد و گفت: اما مهمتر از مساله توسعه، تامین نیروی انسانی متخصص و فراهم کردن شرایط خوب برای ماندگاری نیرو است.

نیروی پرستار مهمترین نیاز بخشهای درمانی مناطق محروم است

معاون پرستاری وزارت بهداشت در بازدید از بیمارستان بشاگرد یکی از مهمترین نیاز بخشهای درمانی مناطق محروم را نیروی پرستار عنوان کرد و گفت: از همین رو باید خدمات پرستاری در این مناطق توسعه یابد.

حضرتی یکی از مشکلات پرستاران در مناطق محروم و کم برخودار را نبود واحدهای اقامتی مناسب دانست و افزود: متاسفانه در بیمارستان بشاگرد مراکز اقامتی پرستاری و سایر گروهها در داخل بخش ها تامین شده و اصلا وضعیت مناسبی ندارد .

وی ادامه داد: همین وضعیت در برخی بیمارستانهای مناطق محروم دیگر کشور نیز وجود دارد که ماندگاری پرستار در این مناطق را سخت می کند.

معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تردد گروههای پرستاری و کادر درمانی غیر بومی بیمارستان بشاگرد و اعزام بالای نیرو را از جمله مشکلات مهم دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان عنوان کرد و گفت: این مساله نیازمند بازنگری فوری است.

حضرتی خاطرنشان کرد: بیمارستان بشاگرد به لحاظ امکانات و تجهیزات شرایط مناسبی دارد اما این امکانات و تجهیزات نیازمند نیروی انسانی متخصص است.

استان هرمزگان دارای ۱۷ بیمارستان دولتی با یک هزار و ۱۵۰ تخت فعال است که طبق گفته مسوولان دانشگاه علوم پزشکی، این استان با کمبود یک هزار تخت بیمارستانی مواجه است.

در حال حاضر ۱۶ مرکز تخصصی شامل کلینیک های تخصصی از جمله کلینیک های پوست، چشم و دندانپزشکی و پنج بیمارستان خصوصی و نیمه خصوصی نیز در سطح استان هرمزگان فعالیت دارند.

پیش از این در شهریورماه امسال رییس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان بیان داشته بود: با توجه به رشد جمعیت، وضعیت توسعه و آبادانی استان، تا سال ۱۴۰۰ نیازمند بیش از دو هزار نیرو در حوزه بهداشت و درمان استان هستیم.

دکتر حسین فرشیدی افزود: هم اکنون هرمزگان با نرخ رشد جمعیت دو و ۳۹ صدم درصد ، در جایگاه سوم کشوری قرار دارد و از مجموع نیروهای مورد نیاز یک هزارو ۶۰۰ پرستار و مابقی تکسنین اورژانس است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۴۵۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به بیش از ۹۳ هزار نفر در بیمارستان‌های فارس

ایسنا/فارس رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ارائه خدمات درمانی به ۹۳ هزار و ۵۷ بیمار در بازه زمانی ۲۹ اسفند تا ۷ فروردین در بیمارستان‌های استان فارس خبر داد.

سیدوحید حسینی امروز، ۸ فروردین در حاشیه نشست نورزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: در بازه زمانی مذکور، ۹۳ هزار و ۵۷ بیمار به اورژانس مراکز آموزشی درمانی و بیمارستان‌های استان مراجعه و خدمت درمانی خود را دریافت کردند و ۲ هزار و ۲۸۵ عمل جراحی نیز انجام شده است.

وی تصریح کرد: در این بازه زمانی، ۱۱هزار و ۹۰۷ بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مکان‌های عمومی، مراکز بین راهی و سامانه‌های آبرسانی استان فارس انجام شد که با معرفی ۱۸۴ مرکز متخلف به مراجع قضایی استان، تعطیلی ۲۴ مرکز متخلف در موازین بهداشتی و معدوم‌سازی بیش از ۵ هزار و ۹۱۳ کیلوگرم لیتر مواد غذایی و آشامیدنی غیربهداشتی همراه بود.

حسینی در ادامه از خدمت‌رسانی به ۵۷ هزار و ۶۰۴ مراجعه کننده به مراکز خدمات جامع سلامت استان فارس و ویزیت توسط پزشک از ابتدای فعالیت ستاد سلامت نوروزی تا هفتمین روز از سال جدید خبر داد.

وی با تصریح این که از آغاز فعالیت ستاد سلامت نوروزی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ۲۹ اسفند تا هفتمین روز از بهار سال جاری، ۴۹۷ مورد بازدید از سطح داروخانه‌ها، کارخانه‌ها و شرکت‌های مواد غذایی از سوی کارشناسان معاونت غذا و داروی دانشگاه انجام شد، افزود: در این بازه زمانی، درخواست‌های ۷۸۶ مراجعه کننده به میز خدمت معاونت غذا و دارو واقع در ساختمان مرکزی دانشگاه پیگیری شد.

حسینی از مجموع ۸ هزار و ۶۰۹ ماموریت اورژانس از ابتدای فعالیت ستاد سلامت نوروزی تا هفتم فروردین سال جاری، هزار و ۳۳۰ مورد را مربوط به سوانح ترافیکی اعلام کرد و افزود: در این سوانح، یک هزار و ۶۵۷ نفر مصدوم شدند که از این تعداد، هزار و ۲۴۵ مصدوم بستری شده و ۴۱۲ مصدوم نیز به صورت سرپایی مداوا شدند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم چنین ۶۸ مورد از ماموریت‌های اورژانس در این بازه زمانی را مربوط به موارد مسمومیت با گاز مونوکسید کربن عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ارائه ۱۰ هزار خدمت به مردم در بیمارستان خورموج
  • بیش از دو هزار نفر از خدمات بیمارستان دیر در ایام نوروز بهره‌مند شده‌ اند
  • بیش از ۳۲ هزار نفر در تعطیلات از مراکز علوم پزشکی سمنان خدمات درمانی گرفتند
  • اسرائیل به صورت هدفمند ۳۳ بیمارستان در غزه را از ارائه خدمات خارج کرده است
  • ارائه خدمات درمانی به بیش از ۹۳ هزار نفر در بیمارستان‌های فارس
  • ثبت بیش از ۳۵ هزارزایمان در هرمزگان در سال گذشته
  • صدور مجوز برای ساخت دانشکده پرستاری و مامایی مراغه
  • استقرار کادر پرستاری و بیهوشی بیمارستان قائم (عج) در حرم مطهر رضوی
  • وقوع تصادف زنجیره‌ای در محور حاجی آبادبه بندرعباس
  • نظارت بر اماکن بهداشتی هرمزگان در تعطیلات نوروزی