Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-25@02:15:54 GMT

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف ماست

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۶۱۸۶

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیما‎‏ به نقل از پایگاه خبری یورک الرت، محققان علوم پزشکی در دانشگاه لنکستر انگلیس اعلام کردند علت کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنانی که به طور مرتب ماست مصرف می‌کنند کشف کرده اند.

پروفسور جیم موریس و همکارانش اعلام کردند یکی از دلایل بروز بیماری سرطان سینه، التهابی است که آغازگر آن، باکتری‌ها هستند؛ و ماست نیز باکتری‌های مفید تخمیر کننده لاکتوز دارد که در شیر نیز یافت می‌شوند و شبیه باکتری‌هایی هستند که در شیر مادر دیده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



از آنجا که شیر ممکن است استریل نباشد لذا به مادران توصیه می‌شود از ماست استفاده کنند و باکتری‌های موجود در آن قادرند در زمان شیردهی و حتی به مدت نامعلومی پس از آن، مجاری شیری را در سینه مادر اشغال کنند.

دانشمندان دانشگاه لنکستر می‌گویند این باکتری‌ها خاصیت پیشگیرانه‌ای دارند و خطر ابتلا به سرطان را تا ۴/۳ درصد کاهش می‌دهند.

حدود ده میلیارد سلول باکتریایی در بدن انسان زندگی می‌کنند که بیشتر آن‌ها مضرند و برخی از آن‌ها سمومی تولید می‌کنند که آغازگر روند التهاب در بدن خواهند بود. التهاب مزمن میکروب‌های مضر را از بین می‌برد، ولی به موازات آن به بدن نیز آسیب می‌زند.

یکی از شایع‌ترین انواع التهاب در بدن، التهاب لثه‌ها یا پریودونتیت است که بروز این التهاب با سرطان‌های دهان، مری، کولون، پانکراس، پروستات و سینه مرتبط است.

محققان بر اساس این بررسی به مادران توصیه می‌کنند مصرف روزانه ماست را در فهرست مواد مغذی خود قرار دهند.

سرطان سینه ناشی از رشد خارج از قاعده سلول‌های غیرطبیعی در سینه است. در هر دو نوع تومور‌های خوش خیم و بدخیم، رشد سریع و زیاد سلول‌ها وجود دارد. روند زیاد شدن سلول‌ها در تومور‌های خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می‌شود، در تومور‌های بدخیم این رشد به صورت غیر قابل مهار ادامه می‌یابد تا حدی که در صورت عدم درمان، تمامی قسمت‌های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می‌اندازد.

شایع‌ترین نوع سرطان سینه، سرطان از منشاء مجاری شیری است و از آنجا که این نوع بافت بیشتر در یک چهارم بالایی و خارجی سینه وجود دارد، در حدود نیمی از سرطان‌های سینه در ربع فوقانی و خارجی آن یافت می‌شوند.

باید گفت که در تمام تومور‌ها رشد سریع و زیاد سلول‌ها وجود دارد. خواه این تومور خوش خیم باشد یا بدخیم. آنچه حائز اهمیت است و تفاوت اصلی این دو نوع تومور را سبب می‌شود این است که روند زیاد شدن سلول‌ها در تومور‌های خوش خیم در مرحله مشخصی متوقف می‌شود، ولی در تومور‌های بدخیم به صورت غیرقابل مهار ادامه می‌یابد. این رشد سلولی در تومور‌های بدخیم که همان سرطان است تا حدی ادامه می‌یابد که در صورت عدم درمان تمامی قسمت‌های بدن را تحت تأثیر قرار داده و از کار می‌اندازد. این در حالی است که این اتفاق، هرگز در تومور‌های خوش خیم نمی‌افتد.

سرطان سینه شایعترین سرطانی است که خانم‌ها به آن مبتلا می‌شوند. در کشور‌های غربی این بیماری بیشتر در سنین بالای ۵۰ سال دیده می‌شود، ولی در کشور ما بیماران جوان‌تر هستند و در بسیاری از موارد به علت عدم آگاهی از علائم بیماری در مراحل پیشرفته تری مراجعه می‌کنند.

هر چقدر سرطان سینه زودتر تشخیص داده شود، درمان آن آسان‌تر و موفقیت آمیز‌تر است. به همین دلیل لازم است بانوان جهت حفظ سلامت خود، حقایقی را در مورد این بیماری بدانند.

منبع: تابناک

کلیدواژه: عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس علی دیواندری طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه سرطان سینه خطر ابتلا به سرطان ماست عبدالحسین مجدمی اکبر طبری اجلاس داووس علی دیواندری طرح گام کروناویروس سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر لیگ قهرمانان آسیا احمد حمزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۶۱۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟

آفتاب‌‌نیوز :

یک مطالعه جدید که میزان و شدت سرطان پروستات را در میان مردان آفریقایی آمریکایی بررسی می‌کند، دسترسی نابرابر به مراقبت‌های بهداشتی را یک عامل محتمل برای ابتلا می‌داند.

احتمال ابتلا به سرطان پروستات در مردان آفریقایی آمریکایی ۱.۷ برابر بیشتر از سایر مردان رنگین پوست یا مردان اروپایی است. 

آن‌ها همچنین ۲.۱ برابر بیشتر در معرض خطر مرگ ناشی از این بیماری هستند. 
این اختلاف ممکن است تا حدی با عدم دسترسی برابر به مراقبت‌های بهداشتی که بسیاری از آمریکایی‌های آفریقایی تبار تجربه می‌کنند توضیح داده شود، اما به طور کامل توجیه کننده نیست.

یک مطالعه جدید علل بیولوژیکی احتمالی این نابرابری را بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که ممکن است با ملانین پوست و روشی که مردان آفریقایی آمریکایی ویتامین D را از نور خورشید دریافت می‌کنند، مرتبط باشد. 

محققان در Cedars-Sinai Cancer کالیفرنیا، به این مطالعه کمک کردند.

همان طور که می‌دانید ویتامین D، یک ریز مغذی حیاتی است که با افزایش جذب کلسیم باعث سلامت استخوان‌ها می‌شود و همچنین به محافظت در برابر سرطان پروستات کمک می‌کند. 

مطالعه جدید نشان داد به نظر می‌رسد کمبود ویتامین D باعث ایجاد بیماری می‌شود. 

طبق اطلاعات فعلی حدود ۴۰ درصد از آمریکایی‌ها کمبود ویتامین D دارند. 

یک مطالعه جدید از انستیتو کوپر گزارش می‌دهد که این رقم برای آمریکایی‌های آفریقایی تبار ممکن است به ۷۶ درصد برسد. 

بدن انسان ویتامین D را با کمک نور خورشید تولید می‌کند. 

یک متخصص اورولوژی گفت: ویتامین D تمایز سلولی را تقویت می‌کند، فرآیندی که طی آن سلول‌ها به جای تبدیل شدن به سرطان، بالغ و تخصصی می‌شوند.

این مطالعه و تحقیقات در آینده ممکن است در نهایت منجر به دستورالعمل‌های تغذیه‌ای جدید در رابطه با مصرف ویتامین D شود.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • توده‌های بدخیم سرطان پستان درد ندارند/ معاینات ماهانه بانوان در منزل بهترین روش برای تشخیص
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • آیا هیپنوتیزم برای درمان بیماران مبتلا به سرطان مفید است؟
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • افزایش ابتلا به سرطان در افراد کمتر از پنجاه سال
  • کم‌تحرکی عامل بسیاری از بیماری‌ها
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • واکسن سرطان همراه با ایمونوتراپی تومورهای کبد را کوچک می کند