Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-19@18:33:21 GMT

اوراسیا؛ راه مقابله با رکود

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۴۷۲۱۲

اوراسیا؛ راه مقابله با رکود

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علیرضا حائری  مهم‌ترین مشکل صنعت نساجی را تامین نقدینگی برشمرد و گفت: بعد از افزایش نرخ ارز و کاهش ارزش پول، نقدینگی واحد‌های نساجی کاهش یافت.

وی با بیان اینکه حل این مشکل به عهده سیستم بانکی است، تصریح کرد: این در حالی است که به دلیل معوقات، سیستم بانکی قادر به تامین همه نیاز صنایع نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران مشکل دیگر صنعت نساجی را در زمینه بازار دانست و گفت: با کاهش ارزش پول ملی و کاهش درآمد مردم، قدرت خرید مردم کاهش داشته و بازار این صنعت با رکود مواجه شده است.

وی با اشاره به لزوم رونق داشتن بازار برای تامین نقدینگی تهیه مواد اولیه کارخانه‌های صنعت نساجی، اظهار کرد: مادامی که قدرت خرید مردم پایین است و بانک‌ها نمی‌توانند نقدینگی صنایع را به طور کامل تامین کنند، رکود در صنعت نساجی باقی می‌ماند.

حائری بهترین راهکار مقابله با شرایط رکود را حضور در بازار‌های صادراتی اعلام کرد و گفت: برای صادرات لازم است کالای با کیفیت و با قیمت تمام شده پایین تولید شود که در این زمینه دولت باید با ارائه مشوق‌ها و تسهیلات صادراتی به تولیدکنندگان و توسعه روابط تجاری با سایر کشور‌ها کمک کند.

عضو هیات مدیره جامعه متخصصین نساجی ایران انعقاد قرارداد تعرفه ترجیحی با اوراسیا را یک قدم مثبت و الگوی مناسبی برای توسعه صادرات توصیف کرد و گفت: افزایش قرارداد‌های تعرفه ترجیحی و تعرفه آزاد با اتحادیه‌های منطقه‌ای مثل اوراسیا، اکو (سازمان همکاری اقتصادی) و دی۸ (گروه هشت کشور اسلامی در حال توسعه)، امکان توسعه صادرات در شرایط رکود و افزایش ارزآوری بیشتر را فراهم می‌کند.

اتحادیه اقتصادی اوراسیا حدود پنج سال پیش توسط پنج کشور روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، بلاروس و ارمنستان تأسیس شد. این اتحادیه حدود ۷۵۰ میلیارد دلار در سال مبادلات تجاری دارد. با توجه به بازار حدود ۱۹۰ میلیون نفری، عضویت در این اتحادیه برای مبادلات تجاری فرصت مناسبی به شمار می‌رود. تجارت ترجیحی ایران با کشور‌های عضو اتحادیه اوراسیا نیز از پنجم آبان کلید خورد. موافقتنامه ترتیبات تجارت ترجیحی بین ایران و اتحادیه اوراسیا شامل ۸۶۲ قلم کالا است که ۵۰۲ قلم از آن ترجیحات اعطایی اوراسیا به ایران و ۳۶۰ قلم نیز ترجیحات اعطایی ایران به اتحادیه اوراسیا است.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رکود نساجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۷۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرقت‌ها در استان بوشهر ۷ درصد کاهش یافت

به گزارش خبرنگار مهر، عمار شهنیایی صبح چهارشنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تأمین امنیت جامعه خط قرمز دستگاه قضائی است اظهار کرد: بر اساس سند تحول قضائی نیاز است اقدامات پیشگیرانه و قاطعانه در مورد افرادی که نظم و امنیت جامعه را بر هم زده‌اند در دستور کار قرار گیرد.

دادستان دادسرای عمومی و انقلاب مرکز استان بوشهر، درباره برنامه راهبردی استان بوشهر برای پیشگیری و مقابله با بزه سرقت در سطح استان بوشهر گفت: سرقت از جمله جرایمی است که بالای ۷۰ درصد جرایم کیفری استان را به خود اختصاص داده و برای کنترل و کاهش وقوع این دسته از جرایم نیاز به برنامه ریزی برای تقویت پیشگیری وضعی، اجتماعی، رسانه‌ای و کیفری وجود دارد.

اجرای اقدامات پیشگیرانه و قاطعانه

وی با بیان اینکه در موضوع مهم پیشگیری از وقوع سرقت، حداقل ۲۷ دستگاه به استناد دستورالعمل صادره دارای شرح وظایف مصرح و مشخص است، گفت: تأمین امنیت جامعه خط قرمز دستگاه قضائی بوده و بر اساس سند تحول قضائی نیاز است اقدامات پیشگیرانه و قاطعانه در مورد افرادی که نظم و امنیت جامعه را بر هم زده‌اند و به اموال مردم خسارت وارده می‌کنند با هدف کاهش جامعه آمار کیفری باید در دستور کار قرار گیرد.

شهنیایی اضافه کرد: در همین راستا، قرارگاه پیشگیری و مقابله با سرقت در دستگاه قضائی استان به صورت ماهیانه با هدف و رویکرد مطالبه‌گری و استفاده بهینه از ظرفیت‌ها و فرصت‌هایی که وجود دارد برگزار شد که خوشبختانه در کاهش بسترهای وقوع جرم و افزایش فرصت کشف با روش علمی و کارآگاهی مؤثر بوده است.

مقابله هدفمند و مؤثر با بزه سرقت

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان بوشهر گفت: بر اساس آمار، میزان سرقت در سال جاری تا این لحظه در استان بوشهر نسبت به مدت مشابه در سال گذشته کاهش ۷ درصد کاهش داشته است.

وی تصریح کرد: همچنین دستگاه قضائی استان مأموریت پیشگیری و مقابله هدفمند و مؤثر با بزه سرقت را با همکاری و مشارکت شهروندان و هم‌افزایی و هم‌‎پوشانی سایر دستگاه‌ها تا پایان سال با جدیت دنبال خواهد کرد.

کد خبر 6080875

دیگر خبرها

  • واکنش اتحادیه اروپا به حادثه اصفهان | تنش ها میان ایران و اسرائیل کاهش یافته است؟
  • بازار برنج در مازندران از رکود خارج شده است
  • نساجی به لطف پرسپولیس قعرنشین نیست!
  • نساجی چشم انتظار پیروزی پرسپولیس
  • صنعت نساجی استان زنجان جزو صنایع برتر کشور است
  • مسیر بقا برای چهار تیم قعرنشین لیگ بیست و سوم
  • کاهش هیجانات بازار ارز با توقف شوک‌های سیاسی
  • سایه درگیری‌های جهانی بر سر نشست اقتصادی اروپا
  • سرقت‌ها در استان بوشهر ۷ درصد کاهش یافت
  • ۱۰راهکار مقابله با قاچاق کالا و ارز