Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان،  علیرضا کاکاوند گفت: با بهره برداری از این طرح ها ۳۹ هزار نفر جمعیت روستایی از آب آشامیدنی سالم بهره مند خواهند شد.

وی بیان کرد: شرکت آب و فاضلاب روستایی لرستان در سالجاری و به مناسب های مختلف طرح های آبرسانی و یا کلنگ زنی را در برنامه خود داشته و در مجموع، بهره برداری از آبرسانی به ۲۷۸ روستا و کلنگ زنی طرح آبرسانی به ۱۰۸ روستا عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به سیل فروردین ماه امسال نیز آبرسانی به ۹۶۴ روستای استان در قالب ۴۰ درصد با مشکل مواجه شده بود که با تلاش شبانه روزی کارکنان این شرکت و در کمتر از ۱۴ روز آبرسانی به صورت موقت انجام و در ادامه نیز آب پایدار این روستاها وصل شد.

وی اضافه کرد: در مجموع سال ۹۸ یک سال پرکار برای نیروهای شرکت آبفار در لرستان بوده و با تلاش های شبانه روزی جمعیتی بالغ بر ۹۷ هزار نفر روستانشین استان از نعمت آب شرب سالم بهره مند شده اند.

مدیر عامل آبفار لرستان گفت: در ابتدای امسال شاخص بهره مندی آبرسانی روستایی در استان ۸۱ درصد بوده که این میزان ۶ درصد بالاتر از میانگین کشوری بوده است.

کاکاوند با اشاره به سیل فروردین ماه امسال اظهار داشت: با خسارت های برجا مانده از سیل امسال شاخص بهره مندی به ۷۷ درصد رسیده که با بهره برداری از طرح های دهه فجر این میزان به بیش از ۸۰ درصد خواهد رسید.

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت نیرو بحران آب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۷۴۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امسال برای بهره‌برداری از گونه‌های مرتعی و جنگلی در همدان مجوز نمی‌دهیم

ایسنا/همدان مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان با تأکید بر اینکه ۱۵ اردیبهشت مراتع استان به روی عشایر باز می‌شود، گفت: مراتع استان همدان هنوز برای چرای دام مناسب نیست به طوری‌که در نقاط بالادست تا ۱۵ اردیبهشت هم مناسب نیست.

اسفندیار خزایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه خوشبختانه کنترل کوچ عشایر صورت گرفته و هنوز عشایر در استان حضور ندارند، اظهار کرد: با توجه به اعزام اکیپ‌هایی از کارشناسان منابع طبیعی و عشایری به مناطق قشلاقی و بارندگی‌های خوب در کشور باعث شده عشایر هنوز شروع به کوچ نکنند.

وی با تأکید بر همراهی خوب استان‌های میانبند تصریح کرد: اکیپ‌هایی از سازمان منابع طبیعی کشور به استان ایلام اعزام شدند و ۱۵ اردیبهشت درهای استان را به روی عشایر باز خواهیم کرد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان همدان به روستائیان تأکید کرد: روستائیان توجه کنند استفاده از مراتع برای چرای دام روستایی از ۱۰ اردیبهشت است و قبل از این تاریخ اجازه چرای دام‌های خود در مراتع را ندارند.

خزایی با تأکید بر اینکه این‌گونه نیست که تنها به عشایر اجازه حضور در مراتع را ندهیم، خاطرنشان کرد: این گونه نیست که اجازه دهیم دام روستایی چراگاه‌های عشایری را تخریب کنند چراکه کنترل تنها برای دام عشایر نیست بلکه برای هر گونه دام مازاد است.

وی با بیان اینکه روستائیان از هر گونه چرای دام مازاد به ویژه در رویشگاه‌های عشایر خودداری کنند، ادامه داد: در صورت مشاهده چرای دام مازاد روستایی به طور قطع برخورد قانونی صورت می‌گیرد بنابراین به روستائیان توصیه می‌شود از چرای دام مازاد خود در مراتع خودداری کنند.

مدیرکل منابع طبیعی وآبخیزداری استان همدان با تأکید بر اینکه امسال صدور مجوز برای هر گونه بهره‌برداری از مراتع استان را نخواهیم داشت، یادآور شد: امسال هیچ‌گونه مجوزی برای بهره‌برداری از گونه‌های مرتعی و حتی جنگلی را نخواهیم داد.

خزایی با بیان اینکه امسال بهره‌برداری از گونه‌های مرتعی در استان نداریم، افزود: براساس عرف مردم برداشت‌هایی به صورت پراکنده خواهند داشت که اگر از گیاهان مجاز از جمله شنگ و غازیاقی باشد، مشکلی ندارد.

وی تصریح کرد: گونه‌های خوراکی مرتعی به سه دسته گیاهان مجاز، ممنوعه از جمله پیاز لاله واژگون، صعلب و کنگر و گونه‌های مجاز مشروط از جمله موسیر تقسیم می‌شوند که برداشت گیاه موسیر در مستثنیات مشکلی ندارد اما در مراتع برداشت هر گونه موسیر ممنوع است و مردم هر گونه برداشت این گیاه را به سامانه ۱۵۰۴ گزارش دهند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • غرب سمنان سیراب می‌شود/ طرح ملی آبرسانی به گرمسار در یک قدمی بهره‌برداری
  • فاز اول عملیات آبرسانی به ۴ شهر ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • تامین آب روستا‌های بخش خضرآباد با اجرای فاز دوم مجتمع آبرسانی امام حسین (ع)
  • بهره برداری از شبکه‌های اصلی پایاب خداآفرین در شهریورماه امسال
  • امسال برای بهره‌برداری از گونه‌های مرتعی و جنگلی در همدان مجوز نمی‌دهیم
  • بیش از ۶۶ درصد سدهای کرمانشاه پر است
  • مراسم بهره برداری از آسفالت معابر روستای میغان شهرستان نهبندان
  • ۱۲ طرح پتروشیمی تا پایان سال ۱۴۰۳ به بهره برداری می‌رسد
  • تامین آب باکیفیت برای ۳۳۰ روستای جنوب سیستان و بلوچستان
  • برنامه‌ریزی برای آبرسانی به حدود ۲۰۰ روستای کرمانشاه