Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از شهروندان خواست تا در برف روبی معابر فرعی با  نیروهای مدیریت شهری همراهی و همکاری داشته باشند. 

به گزارش ایسنا، صدرالدین علیپور با اشاره به اقدامات صورت گرفته همزمان با بارش برف در شب گذشته گفت: از آن جا که بسیاری از ماشین آلات تخصصی که در زمان برف روبی کاربرد دارند، در اختیار سازمان مدیریت پسماند قرار دارد، از ابتدای فصل سرما مجموعه‌ای از این خودروها را در اختیار مناطق قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به اعزام خودروهای نمک پاش و تیغه دار به مناطق ادامه داد: به طور کلی، حدود ۲۴۰ خودرو در اختیار مناطق قرار گرفت که منطقه یک با ۳۵ خودرو و منطقه دو با ۲۵ خودرو بیشترین تجهیزات خودرویی را از سوی سازمان مدیریت پسماند دریافت کردند البته، علاوه بر تجهیزاتی که به مناطق اعزام شد، از طریق پیمانکاران نیز تجهیزات قابل توجهی در مناطق مستقر شد. 


وی گفت: در زمان بارش برف نیز علاوه بر تجهیزات، تیمی تخصصی اعم از راننده، سرپرست، کارشناس فنی، مکانیک و ناظر برف روبی به مناطق اعزام کردیم و با تقسیم شهر به پهنه های مختلف و انجام اقدامات گسترده، در نهایت توانستیم بدون گرفتگی و انسداد، تمامی معابر را پاکسازی کنیم. 


به گفته علیپور؛ انجام این اقدامات هیچگاه در روند جمع آوری زباله خللی ایجاد نکرده است و از آن جا که یکی از شاخصهای مهم پس از برف روبی این است که هیچ گونه پسماندی در شهر باقی نمانده باشد، به طور معمول در زمان بارش برف از ایستگاههای میانی خودروهای بزرگ تر برای جمع آوری زباله به مناطق مختلف شهر اعزام می شوند. 


به گزارش روابط عمومی سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران در پایان ضمن توصیه به شهروندان برای تجهیز خودروهای خود به تجهیزات زمستانی عنوان کرد: شهرداری تهران تمام تلاش خود را می کند تا علاوه بر معابر اصلی، عملیات برف روبی را در معابر فرعی و کوچهها نیز انجام دهد، اما از شهروندان می خواهیم همراهی و همکاری لازم با نیروهای شهرداری را در زمینه پاکسازی کوچه های فرعی، جلوی خانه ها و محل کسب و کار خود داشته باشند تا شاهد هیچ گونه اتفاق ناگواری نباشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: برف روبی پسماند شهرداري تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۷۷۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است

به گزارش خبرنگار مهر، عقیل گنخکی ظهر چهارشنبه در چهارمین نشست مجمع سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: موضوع پسماند یکی از اولویت‌های حوزه سلامت شهرستان دیر بوده و مهم‌ترین چالش پیش روی شهرداری‌ها و دهیاری‌ها استان نبود عزم و اراده همگانی در بین ذینفعان مختلف برای حل مسئله پسماند است.

رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با تشریح چالش‌های پیش‌روی پیاده‌سازی مدیریت یکپارچه پسماند شهری و روستایی در شهرستان دیر، افزود: علی‌رغم وجود پیامدهای مخرب زیست محیطی و آلودگی‌های ناشی از مدیریت ناکارآمد پسماند در شهرداری‌ها و دهیاری‌های شهرستان اما این مسئله هنوز به عنوان دغدغه همگانی شناخته نمی‌شود و به عنوان اولویت اصلی سلامت و محیط زیست شهرستان مطرح نیست.

وی با طرح پیشنهاد مدیریت یکپارچه پسماند شهرستان ادامه داد: با توجه به مشکلات پیش روی مدیریت شهری و روستایی شهرستان در حل مسئله از جمله کمبود منابع مالی، نبود زیرساخت‌های لازم و … راه حل ایده‌آل برای پیاده‌سازی مدیریت یک پارچه پسماند شهری و روستایی شهرستان دیر انجام مطالعات طرح جامع پسماند و در ادامه اجرای این طرح براساس تجمیع پسماندهای تولید شده شهری و روستایی شهرستان در یک سایت متمرکز است.
رئیس اندیشکده سلامت شهرستان دیر با اشاره به مزایای اجرای طرح متمرکز پسماند، گفت: از جمله مهم‌ترین مزایای این طرح جذب اعتبارات ملی قابل توجه و کاهش هزینه‌های مربوط بر اساس میزان شراکت شهرداری‌ها و دهیاری‌های مختلف و همچنین توان بازخوانی تجارت مربوطه هر چه زودتر زمینه اجرایی شدن این طرح را در شهرستان دیر فراهم نمود.

وی در تشریح وضعیت فعلی پسماند شهرستان دیر، گفت: براساس نتایج آخرین سرشماری عمومی نفوس و مسکن و افزایش جمعیت در سال‌های اخیر در حال حاضر سرانه تولید پسماند روزانه هر نفر در شهرستان دیر به طور میانگین ۹۰۰ گرم در روز است که جمعاً بیش از ۶۵ تن پسماند در روز از شهرها و روستاهای شهرستان دیر دفع می‌شود.

گنخکی اضافه کرد: متأسفانه به دلیل پیاده نشدن مدیریت یکپارچه پسماند تنها کمتر از ۵ درصد از این مقدار بازیافت می‌شود که عمدتاً توسط افراد دوره‌گرد و گروه‌های غیررسمی انجام می‌شود و بیش از ۶۵ تن از پسماند تولید شده در سایت‌های دفن زباله بدون هرگونه دفن بهداشتی رهاسازی و یا سوزانده می‌شوند.

وی تصریح کرد: ارزش ریالی پسماند قابل بازیافت در شهرستان دیر به صورت روزانه یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال است که سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از این درآمد نه تنها صفر است بلکه این سازمان به صورت روزانه به ازای دفع هر کیلوگرم پسماند شهری و روستایی بیش از ۱۵ هزار ریال هزینه پرداخت می‌کند.

کد خبر 6087639

دیگر خبرها

  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند
  • تولید روزانه ۷۰۰ تن زباله در محدوده شهر همدان
  • حل مسئله پسماند شهرستان دیر نیازمند عزم همگانی است
  • ۵ بوستان مهم تهران پذیرای ویژه تهرانی‌ها بود
  • درخواست از شورای شهر برای نامگذاری بوستان‌ها و پایانه‌های تاکسی به نام شهدای تاکسیران
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • پیگیری مهم‌ترین خواسته تهرانی ها | آن ۷۹۲ واگن چینی کی به متروی تهران می رسد؟
  • ساماندهی محل دفن پسماند گتوند در کوتاه مدت
  • ماجرای دیده شدن چند شغال در پارک لویزان چیست؟ | واکنش سازمان پسماند شهرداری نسبت به این اتفاق
  • جمع‌آوری پسماندهای جزء ساختمانی در فازهای بعدی اپلیکیشن «اصپاک»