Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه سیاست و اقتصاد- استاندار سابق اصفهان گفت: تبلیغات زودهنگام برای انتخابات هم اثر مستقیم شکستن مقررات را به دنبال دارد و هم بی‌اعتمادی مردم به نظام، حکومت و ارکان حکومت را افزایش داده و هم رابطه میان حکومت و مردم را تضعیف می‌کند.

سید محمود حسینی، استاندار اسبق اصفهان، در گفت‌وگو با ایکنا اصفهان، در خصوص تبلیغات زودهنگام نامزدهای انتخاباتی، اظهار کرد: این کار زیر پا گذاشتن قانون است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تفسیرهای غلط از قانون، جامعه را به تزلزل دچار کرده و این احساس را در مردم به وجود می‌آورد که کسانی که این همه بر ضرورت رعایت قانون تاکید می‌کنند، دروغ می‌گویند.

وی ادامه داد: کسی که خودش را در معرض کاندیداتوری قرار می‌دهد باید برنامه و روش کار داشته باشد، ارتباطش را با مردم بیشتر کند، نظرات آنها را شنیده و نظرات خودش را هم بیان کند. تا این حد زیر پا گذاشتن قانون نیست، اما وقتی این کارها جنبه تبلیغات رسمی پیدا کرد و از تریبون‌ها و پایگاه‌هایی که جنبه عمومی و مردمی داشته و مربوط به کشور هستند، اعلام می‌شود، خلاف قانون است.

استاندار اسبق اصفهان افزود: نباید از موقعیت‌هایی مانند صدا و سیما، نمازهای جمعه و اجتماعاتی که جنبه رسمی داشته و برای امر دیگری شکل گرفته استفاده‌های تبلیغاتی کرد. اگر صدا و سیما کارهای تبلیغاتی کند یا از در نماز جمعه تبلیغاتی صورت گیرد، اثر سوء بیشتری داشته و باعث بی‌اعتمادی مردم می‌شود.

حسینی خاطرنشان کرد: مثلا اخیرا صدا و سیما یکی از نمایندگان که کاندید دوره قبل از استان یزد است را به برنامه‌ای آورده بود که هم لهجه فرد و هم آدرس‌هایی که می‌داد باعث می‌شد که حداقل در حوزه انتخابیه‌اش کاملا شناخته شود، ولی صورت او به وسیله‌ای پوشانده شده بود. این کار دروغ اندر دروغ است و اثر منفی مضاعف دارد. صدا و سیما با این کار می‌خواهد بگوید که من به مقررات پایبندم و اجازه تبلیغات از تلویزیون را نمی‌دهم، ولی با این کار به نوعی بی‌اعتمادی‌ها را افزایش می‌دهد. این کار هم اثر مستقیم شکستن مقررات را به دنبال دارد و هم بی‌اعتمادی مردم را افزایش می‌دهد. 

وی در خصوص چارچوب‌های مجاز تبلیغات، تصریح کرد: قانون ما در این مورد شاید چندان هم کامل نباشد، اما هرچه هست باید رعایت شود، کسانی که قصد اطلاع رسانی دارند باید نظرات خودشان را در موضوعات مختلف مملکتی و وظایفی که باید در ضمن نماینده بودن انجام دهند را مطرح کرده و با مردم ارتباط چهره به چهره برقرار کنند. این کار با روح قوانین منافاتی ندارد.

استاندار اسبق اصفهان تاکید کرد: ولی اینکه کاندیداها به مدارس، صدا و سیما، نمازهای جمعه و جماعت رفته و از تریبون‌های عمومی و امکانات بیت‌المال مانند دستگاه‌های اداری و رسمی استفاده کنند، خلاف قانون است. اما تعامل و گفت‌وگو با مردم و تبادل نظر با آنها مقدمه کار ورود به مجلس است و فرد نمی‌تواند فقط در ده روز تبلیغات از آن استفاده کند. در واقع برداشت بیرونی از اقدامات کاندیدا نباید به گونه‌ای باشد که در حال سوءاستفاده از موقعیت‌های عمومی و حکومتی است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اصفهان تبلیغات زودهنگام انتخابات مجلس ارتباط با مردم سوءاستفاده از بیت المال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۴۷۸۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مراسم قرعه‌کشی پخش برنامه‌های تبلیغاتی نامزد‌های دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، با حضور محمد باقر اعلمی، مدیر شبکه تهران سیما، سید عباس جوهری، معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران و رئیس ستاد انتخابات استان تهران، حجت الاسلام میرعبدالوهاب میراشرفی، رئیس هیئات نظارت بر انتخابات استان تهران، مهدی ناصر، نماینده دادستان عمومی و انقلاب تهران، پیام امیری قائم مقام شبکه رادیویی تهران، نمایندگان نامزد‌های انتخابات و جمعی از مسئولین و همکاران رسانه ملی برگزار شد.

در این جلسه دکتر اعلمی مدیر شبکه تهران سیما ضمن خدا قوت و خسته نباشید به عوامل و دست اندرکاران امر انتخابات در رسانه ملی، مروری بر اقدامات رسانه ملی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری داشت و تاکید کرد: پس از شمارش آرا در دور اول، تهران ۱۴ نماینده جدید خود را شناخت و ۱۶ صندلی برای رقابت بین نامزد‌های حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس باقی ماند و همچنین انتخابات درحوزه انتخابیه ورامین، قرچک و پیشوا برای معرفی نماینده مردم شریف این حوزه به دور دوم کشیده شد. از اینرو و مطابق قانون برای تعیین تکلیف حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ۳۲ نامزد و در حوزه ورامین، قرچک و پیشوا ۲ نامزد به رقابت خواهند پرداخت.
وی افزود: بنابراین در راستای عدالت رسانه‌ای در امر تبلیغات تلویزیونی، ۳۴ برنامه تلویزیونی ۲۰ دقیقه‌ای با عنوان "نماینده مردم" برای نامزد‌های دور دوم مجلس شورای اسلامی تعریف شده است. این برنامه‌ها کاملا به صورت رایگان ضبط و تولید شده است و از شبکه تهران سیما روی آنتن می‌رود و نسخه رادیویی آن نیز از رادیو تهران پخش خواهد شد.

اعلمی افزود: جزئیات پخش هر برنامه در قرعه کشی امشب مشخص شد و نامزد‌های انتخابات پیش رو از نوبت، روز و ساعت پخش برنامه‌های خود مطلع هستند.

مدیر شبکه تهران سیما از ضبط مناظره‌های تلویزیونی خبر داد و افزود: ۸ مناظره برای نامزد‌های تهرانی (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس) و ۳ مناظره برای نامزد‌های ورامین، قرچک و پیشوا پیش بینی شده است. برای ضبط برنامه مناظره‌ی نامزد‌های استان تهران، ۴ گروه ۸ نفره ایجاد شده است. مناظره‌ها هم مانند برنامه‌های تبلیغاتی تلویزیون، نماینده مردم به صورت رایگان تولید و پخش می‌شود.

برگزاری انتخابات الکترونیک در تهران

در ادامه عباس جوهری، رئیس ستاد انتخابات استان تهران به تفاوت مشهود این دوره از انتخابات اشاره کرد و افزود: به دلیل تعدد نامزدها، برگزاری انتخابات در استان تهران با سایر استان‌های بسیار متفاوت است.

رئیس ستاد انتخابات افزود: از ده حوزه انتخاباتی ۸ حوزه به مجلس راه پیدا کردند و تکلیف نمایندگان دو حوزه تهران (تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر، پردیس) و ورامین، قرچک و پیشوا در دور دوم مشخص خواهد شد.

وی از برگزاری انتخابات تمام الکترونیک خبر داد و افزود: در تهران، انتخابات کاملا به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود و فیلم‌های آموزشی آن نیز از رسانه ملی پخش خواهد شد.

وی تاکید کرد: در این دوره از انتخابات کسانی می‌توانند رای بدهند که در دور اول یا رای نداده باشند و یا در استان تهران رای خود را به صندوق انداخته باشند.

وی تبلیغات پیش از انتخابات را فرصت مغتنمی برای شناسایی هر چه بهتر نامزد‌های انتخابات برشمرد و تاکید کرد: از ۱۳ اردیبهشت تا ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ زمان تبلیغات نامزد‌های انتخابات پیش رو است. از این رو انتظار می‌رود خارج از این فاصله زمانی تبلیغات انجام نشود تا شاهد انتخابات سالم، پورشور و خروش باشیم.

عرصه تبلیغات باید سلامت و مطابق قانون باشد

حجت الاسلام میراشرفی رئیس هیئات نظارت بر انتخابات استان تهران به مراقبت از آرای مردم تاکید کرد و افزود: در پشت صحنه انتخابات گروه‌های مختلفی در کنار هم در حال فعالیت هستند تا تشویق و ترغیب برای حضور حداکثری و برگزاری انتخابات پور شور صورت گیرد. میراشرفی از تاثیر حضور نامزد‌ها در مناظره‌ها گفت و افزود: نسبت به رعایت قوانین تبلیغات انتخابات ساعی باشید. رقابت تنگاتنگ است و عرصه تبلیغات باید سلامت و مطابق با مر قانون باشد.

رئیس هیئات نظارت بر انتخابات استان تهران به اجرای صحیح قانون انتخابات اشاره کرد و افزود: از بداخلاقی‌های تبلیغاتی پرهیز شود و طرفداران نامزد‌های انتخابات به معرفی فضائل و ویژگی‌های شخصی نامزد‌ها بپردازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عملکرد موثر صدا وسیمای گلستان برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند
  • عملکرد خوب صدا وسیمای گلستان، موثر برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس 13 اردیبهشت شروع می‌شود/ پیش‌بینی هزار و 20 شعبه اخذ رای
  • تماشای مناظره از شبکه تهران
  • قرعه‌کشی تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس برگزار شد/ تماشای مناظره و برنامه‌های تبلیغاتی از شبکه تهران
  • ۱۳ اردیبهشت، آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات
  • آغاز تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۱ روز دیگر