Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-جشنواره برلین در حالی از فهرست فیلم های بخش «ویژه برلیناله» رونمایی کرد که در آن نام فیلمی فرانسوی با بازی پیمان معادی به چشم می خورد.
به گزارش آریا، فستیوال برلین روز پنجشنبه 23 ژانویه چند فیلم دیگر به فهرست فیلم های بخش «ویژه برلیناله» اضافه کرد.
از نکات جالب این فهرست حضور پیمان معادی بازیگر ایرانی در یکی از فیلم های این بخش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معادی با فیلم فرانسوی «پلیس» یا «شیفت شب» ساخته آن فانتین و با بازی عمر سی و ویرجینی افیرا در نقش های اصلی به جشنواره برلین امسال می آید.
بنا به اعلام برگزار کنندگان جشنواره، فیلم «پلیس» در کنار فیلم «درس های فارسی» ساخته ودیم پرلمن محصول روسیه، آلمان و بلاروس و فیلم کلاسیک «پروفسور دیوانه» ساخته جری لوییس محصول 1963 در بخش «ویژه برلیناله» به نمایش در می آیند.
فیلم «درس های فارسی» ساخته ودیم پرلمن داستان یک زندانی یهودی است که برای آنکه در جریان هولوکاست به مرگ محکوم نشود ادعا می کند فارس است او تنها از این طریق می تواند زنده بماند.
پیش از این فهرست دیگری از فیلم های حاضر در این بخش اعلام شده بود. این فهرست تا پایان ماه ژانویه به 20 فیلم خواهد رسید.
جشنواره برلین امروز همچنین از چند فیلم بخش «کلاسیک های برلیناله» نیز رونمایی کرد. در این فهرست فیلم هایی مانند «ماهی به نام واندا» ساخته چارلز کریشتون و «Il bidone» ساخته فدریکو فلینی به نمایش در می آیند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فیلم فرانسوی پلیس جشنواره برلین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز‌های داغ «افعی تهران»؛ مورد توجه مخاطبان و منتقدان!

یک ماه از آغاز پخش سریال «افعی تهران»، ساخته سامان مقدم، در شبکه نمایش خانگی می‌گذرد و این مجموعه در این مدت توانسته طیف وسیعی از مخاطبان را با خود همراه کند. نکته جالب این است که «افعی تهران» حتی مورد توجه مخاطبان و منتقدان سخت‌گیر هم قرار گرفته است.

به گزارش دنیای اقتصاد، سامان مقدم از آن دسته کارگردانانی است که بی‌حاشیه و دور از هیاهو کار می‌کنند و قواعد تولید سرگرمی را خوب آموخته‌اند. اما «افعی تهران» یک روی دیگر سامان مقدم در عرصه فیلم‌سازی را به نمایش می‌گذارد و به نظر می‌رسد او با تولید اثری چندلایه و قصه‌گو توانسته چند گام به جلو حرکت کند. البته در این موفقیت نمی‌توان نقش پیمان معادی به عنوان نویسنده اثر را نادیده گرفت. این دو پیش‌تر در فیلم «کافه ستاره» با هم همکاری موفقی داشتند و به صورت اپیزودیک داستان زندگی سه زن در یکی از محله‌های قدیمی تهران را روایت کرده بودند که بسیار مورد توجه قرار گرفت.

پیمان معادی فیلم‌نامه «کافه ستاره» را براساس «کوچه مداق» اثر نجیب محفوظ نوشته بود و حالا بیست سال پس از آن، تجربه متفاوتی را در «افعی تهران» به نمایش گذاشته است. در این میان شاید یکی از مهم‌ترین دلایل موفقیت سامان مقدم و برخی فیلم‌هایش همچون «مکس»، «کافه ستاره» و... را باید در پشتکار و بی‌ادعا بودنش خلاصه کرد. او بر نقاط ضعفش تسلط دارد و قوت کارش را هم می‌شناسد و درست به همین دلیل است که نوشتن فیلم‌نامه را بر عهده کس دیگری می‌گذارد و فقط به کارگردانی فکر می‌کند.

او سال‌ها پیش در مصاحبه‌ای گفته بود: اعتقاد ندارم حتما باید نویسنده فیلم‌نامه باشی و ردپایی از خودت در متن باقی بگذاری تا مولف فیلم به حساب بیایی. شخصا یک ادیت ذهنی دارم. این ادیت از بچگی با من است و با دیدن‌ها و شنیدن‌ها و خواندن‌ها و تجربه‌هایم شکل گرفته است. وقتی داستانی مرا جذب می‌کند و سراغش می‌روم، این ادیت ناخودآگاه کار خودش را کرده است.

یک ماجرای هولناک

داستان «افعی تهران» درباره کارگردانی است که قصد دارد اولین فیلم خود را درباره یک قاتل زنجیره‌ای بسازد که قربانیان خود را مسموم می‌کند و به همین دلیل به «افعی» مشهور شده است. این منتقد و مدرس سینما با مخالفت مراجع قانونی مواجه می‌شود، اما در برهه‌ای از زمان، اجازه ساخت این فیلم توسط پلیس صادر می‌شود، چرا که پلیس می‌خواهد از این طریق، قاتل را دستگیر کند. ویژگی مشترک تمام مقتولین قصه داشتن سابقه کودک‌آزاری است. در لایه‌های زیرین سریال ماجرا‌های دیگری هم می‌گذرد و در مجموع چالش‌های زندگی در جامعه امروز به تصویر کشیده می‌شود.

پیمان معادی در این مجموعه نقش مدرس، منتقد و کارگردان فیلم‌اولی را بر عهده دارد. بازی او در این سریال به شکل عجیبی ملموس است و تماشایی. او توانسته ابعاد مختلف زندگی یک انسان را به شکل قابل‌دفاعی به تصویر بکشد. معادی در نقش آرمان بیانی هم مدرس و منتقد سینماست و هم پدری که در زندگی زناشویی شکست خورده و در دوره‌ای مجبور است با فرزند کم‌سن‌و‌سالش زندگی کند. بخش مهم بازیگری مجموعه بر عهده اوست. سحر دولتشاهی، آزاده صمدی، بهادر مالکی، تورج اصلانی و... بازیگرانی هستند که در کنار معادی ایفای نقش می‌کنند.

روی خوش مردم

رصد‌ها از موفقیت این سریال در جذب مخاطب حکایت می‌کنند. مخاطبان در شبکه‌های مجازی این سریال را دنبال می‌کنند و تا اینجا نظرات اکثرا موافق بوده‌اند و برخی سکانس‌ها مربوط به تقابل معادی با سحر دولتشاهی که نقش روانشناس را بازی می‌کند در شبکه‌های اجتماعی وایرال شده است. البته نظرات منفی هم وجود داشته است. خیلی‌ها پیش‌بینی می‌کنند سریال در قسمت‌های بعدی افت کند و این را از ویژگی‌های مجموعه‌های ایرانی می‌دانند. خبرگزاری‌ها و سایت‌ها هم در این مدت در گزارش‌هایشان از این سریال تمجید کرده‌اند. ایسنا به نقل از روابط عمومی روبیکا نوشته است که «افعی تهران» تاکنون هم‌تراز با سریال‌های پرمخاطب پلتفرم‌‎های روبیکا و فیلم‌نت قرار گرفته است.

«نکته دیگری که در لابه‌لای سکانس‌های سریال کاشته شده و بدون القای سیاه‌نمایی روایت می‌شود، معضلات اجتماعی جامعه‌ای است که همه ما در آن زندگی می‌کنیم. از بحران عدم ارتباط بین‌نسلی، که بین آرمان، پدرش و پسرش نمایان است تا خرید دارو در ناصر خسرو از فروشگاهی که لوازم صوتی می‌فروشد. از بحران طلاق تا دروغ‌گویی و فسادی که تقریبا در یک رودربایستی جمعی، همه به آن تن می‌دهند و زیر حباب قلابی خوبی‌ها، قایمش کرده و رویش خاک می‌ریزند.»

شکست قطعی تلویزیون

موفقیت سریال «افعی تهران» و برخی تولیدات شبکه خانگی در یک ماه گذشته یک بار دیگر شکست تلویزیون را به اثبات می‌رساند. این مجموعه پخش خود را در آستانه رسیدن بهار و تدارک ویژه شبکه‌های سیما برای نوروز آغاز کرد، اما در این مدت توانست مخاطبان زیادی را با خود همراه کند، در‌حالی‌که هیچ‌کدام از تولیدات صداوسیما با بودجه‌های میلیاردی نتوانستند به چنین موقعیتی دست یابند.

سریال‌سازان سابق تلویزیون به طور جمعی به شبکه‌های خانگی کوچ کرده‌اند و دست سیما به معنای واقعی کلمه خالی است. شاید سریال «نون‌خ» تنها مجموعه‌ای بود که می‌توانست برای تلویزیون تا حدودی مخاطب جذب کند، اما مدیران این رسانه ترجیح دادند این برگ برنده را هم بعد از عید رو کنند و از ۱۵ فروردین این سریال را روی آنتن فرستادند.

دیگر خبرها

  • مرور آثار داریوش مهرجویی در جشنواره مسکو
  • مرور آثار داریوش مهرجویی در مسکو
  • ممنوعیت ورود به کنگره فلسطین برلین علیه وزیرسابق یونانی
  • ۶ هزار و ۸۱۷ کودک ۳ الی ۶ ساله طی سال ۱۴۰۲ در دماوند معاینه شدند
  • اعتراضات علیه ممنوعیت کنگره فلسطین در برلین
  • نامزد‌های بخش مستمر جشنواره پژواک اعلام شد
  • روز‌های داغ «افعی تهران»؛ مورد توجه مخاطبان و منتقدان!
  • روز‌های داغ «افعی تهران»
  • نظر پیمان معادی از تجربه همکاری با مریلا زارعی
  • آلمان از برگزاری کنگره فلسطین در برلین جلوگیری کرد