Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به بررسی وضعیت صنعت خودروسازی در کمیسیون متبوعش، گفت: صنعت خودروسازی سیاهچال‌های بسیاری دارد؛ انحصار، زد و بند، هزینه‌های گزاف ناشی از اخذ وام و... موجب افزایش قیمت تمام شده تولید خودرو شده و تمامی این مشکلات ناشی از بی‌برنامگی و سوء مدیریت در خودروسازی‌ها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادعای خودروسازان درباره هک شدن سیستم پیش فروش خودرو؛ واقعیت یا فرار از پاسخگویی؟

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از شیوه پیش فروش خودروسازان، افزود: پس از تفاوت فاحش قیمت خودرو در بازار و کارخانه، تنها عده‌ای خاص می‌توانند در طرح‌های پیش فروش خودرو ثبت نام کنند و خودروسازان علت این امر را هک شدن سیستم فروش به وسیله ربات و توسط سوداگران می‌دانند.

تیر عملکرد نامناسب خودروسازان تنها مصرف کننده را هدف قرار می‌دهد

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه تیر عملکرد نامناسب خودروسازان تنها مصرف کننده را هدف قرار می‌دهد، اضافه کرد: بر اساس اطلاعات به دست آمده صنعت خودروسازی داخلی همانند یک جنگ به کشور زیان مادی و معنوی وارد می‌کند.

پارسایی به جلسه کمیسیون اصل نود مجلس با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیران عامل خودروسازی‌ها اشاره کرد و ادامه داد: در این جلسه خودروسازان وعده دادند اگر بتوانند خودروهای تولیدی را ۵ درصد زیر قیمت بازار عرضه کنند، قیمت چارچرخ‌ها به صورت پلکانی کاهش خواهد یافت، به گونه‌ای که در هر فروش فوری قیمت خودرو را 5 درصد بیشتر از مرتبه پیش کاهش خواهند داد و این روند مادامی که قیمت خودرو واقعی شود ادامه خواهد داشت، علیرغم گذشت چندین ماه از جلسه مذکور نه تنها وعده خودروسازان محقق نشده بلکه روز به روز بر قیمت خودرو افزوده می‌شود.

اراده‌ای برای مبارزه با گران فروشی خودرو وجود ندارد

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اراده‌ای برای مبارزه با گران فروشی خودرو وجود نداشته و مسئولان تسلیم دلالی و قیمت کف بازار شده‌اند، تصریح کرد: خودروسازان عامل تنش قیمت بازار خودرو هستند زیرا هرچه بهای چارچرخ‌ها در بازار افزایش یابد، این شرکت‌ها به دلیل زد و بند با سوداگران سود بیشتری به دست می‌آورند.

به زعم پارسایی مادامی که بازار انحصاری، تولید و فروش خودرو در اختیار خودروسازان بوده و ۸۰ میلیون ایرانی ناچار به خرید خودروهای داخلی هستند وضعیت این صنعت ساماندهی نمی‌شود.

مردم محکوم به خرید خودرو داخلی هستند

وی ادامه داد: اگرچه در گذشته خودرو با تعرفه‌های بسیار بالا وارد کشور می‌شد اما در حال حاضر واردات ممنوع شده ومردم محکوم به خرید خودروی داخلی هستند.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه اراده‌ای برای از بین بردن انحصار صنعت خودروسازی در کشور وجود ندارد، گفت: عرضه و تقاضا، قیمت‌ها در بازار مشخص می‌کند اگر عرضه نتواند تقاضا را پوشش دهد قیمت ها صعودی می‌شود از آنجا که عرضه خودرو نمی ‌تواند پاسخگوی نیاز بازار باشد قیمت چارچرخ‌ها روز به روز بیشتر می‌شود.

خودروسازان توان پاسخگویی به تقاضای بازار را ندارند

سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خودروسازان توان پاسخگویی به تقاضای بازار را ندارد، توضیح داد: این شرکت‌ها به راحتی نحوه عرضه و قیمت‌گذاری خودرو را تعیین می‌کنند، بنابراین قوه قضاییه باید به موضوع زد و بندهای خودروسازان ورود کند./

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _یکشنبه دوم اردیبهشت_ افت‌وخیز ناچیزی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. نوسانات خودروهای داخلی در محدوده قیمتی کمتر از ۱۰ میلیون تومان است اما برخی محصولات مونتاژی و وارداتی، در برخی از موارد بیش از این دامنه با رشد یا کاهش قیمت روبه‌رو شده‌اند.

ساینا دنده‌ای S دوگانه سوز از ابتدای روز دو میلیون تومان افت قیمت دارد و با ۴۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

شاهین G از سدان‌های لوکس و رده بالای سایپا ۱۰ میلیون تومان ارزان‌تر از روز گذشته و با ۷۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

سمند سورن پلاس بنزینی یکی از سدان‌های پرطرفدار ایران خودرو با رشد پنج میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، به کانال ۷۶۰ میلیون تومان رسیده است.

دنا پلاس اتوماتیک یکی از رکوردداران افزایش قیمت در بازار خودروهای داخلی است که ۵۵ میلیون تومان گران‌تر شده و با یک میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۴۹ میلیون تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۶۵ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۸۲۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۴۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۸۵ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۲۰ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۸۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۸۸ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۴۲ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۴۷ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۲۴ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۸۵ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۹۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۶۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۸ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۳۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۷۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۱ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار محصولات مونتاژی افت و خیز قیمت بیشتری به چشم می‌خورد.

ام‌وی‌ام X۳۳ کراس دنده‌ای یکی از ارزان‌ترین محصولات مونتاژی مدیران خودرو نسبت به روز گذشته هیچ تغییری ندارد و با همان نرخ یک میلیارد و ۹۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

هایما ۸S از جدیدترین خودروهای مونتاژی ایران خودرو نیز امروز بدون تغییر نسبت به روز گذشته و با قیمت یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون تومان معامله می‌شود.

دیگنیتی پرستیژ، گران‌ترین کراس‌اوور مونتاژی بهمن موتور برخلاف دیگر خودروهای بازار، با نرخ دو میلیارد و ۳۹۰ میلیون تومان روز گذشته خرید و فروش می‌شود.

فونیکس تیگو ۸ پرومکس یکی از لوکس‌ترین محصولات مونتاژی بازار نیز با افت ۱۰ میلیون تومانی نسبت به روز گذشته، وارد کانال سه میلیارد و ۱۴۰ میلیون تومان شده است.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۵ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۸۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۷۹ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۳۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۱۶ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۸۲ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۳۰۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 746297

دیگر خبرها

  • قیمت «ریرا» چقدر است؟ «ریرا» دقیقا کی عرضه می‌شود؟
  • قیمت خودرو امروز ۴ اردیبهشت+ جدول
  • تسلا باز هم قیمت خودروهایش را کاهش داد
  • چگونه ترکیه از صنعت خودروسازی ایران پیشی گرفت و ما بی توجه به فرمان رهبری دنبال مدیریت دولتی خودروسازی هستیم
  • قیمت خودرو امروز ۳ اردیبهشت+ جدول
  • جدیدترین قیمت فروش آپارتمان در مناطق 22گانه تهران (+عکس)
  • تورم‏‏‌سنجی در فایل‏‏‌های آپارتمانی
  • ثبت ۱۲۰۰ شکایت از خودروسازان در سامانه خدمات پس از فروش
  • قیمت خودرو امروز ۲ اردیبهشت + جدول
  • نباید قیمت‌ های سلیقه‌ای خودروسازان ملاک قرار بگیرد