Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل بانک ایران زمین، با اشاره به موضوع فعال سازی رمزهای پویا برای ارتقاء امنیت در تراکنش های بدون کارت گفت: موضوع امنیت یکی از شاخص های مهم اعتماد مشتریان به بانک خود است، و تلاش های بانک مرکزی و بانکها در راستای معرفی رمزهای پویا هم، در همین راستا تعریف شده است.

به گزارش روابط عمومی بانک ایران زمین، عبدالمجید پورسعید مدیرعامل این بانک در خصوص نگرانی های ایجاد شده در جامعه در مورد امنیت تراکنش های بانکی اظهار داشت: در دنیای امروز مجرمان سایبری در حال استفاده از روش های پیچیده ای برای سوء استفاده از مشتریان بانکها هستند و در مقابل بانکها نیز همواره در حال ارتقای سیستم های خود و همچنین معرفی روشهای جدید امنیتی به مشتریان خود هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورسعید افزود: یکی از روشهای جدیدی که بانکهای کشور در حال حاضر به مشتریان خود عرضه کرده اند، استفاده از رمزهای پویا است، که مشتریان می توانند با مراجعه به شعب بانکها و یا با استفاده از روشهایی که توسط بانکها معرفی شده از این امکان استفاده کنند.

مدیر عامل بانک ایران زمین، شتاب رشد در ابزارها و اپلیکیشن های دیجیتال را از چالشهای امنیتی عنوان کرد و افزود: امروز ترکیبی از برنامه های پرداخت از طریق بانکها، فین تک ها و استارتاپ ها در اختیار مشتریان قرار گرفت که گاهاً مشتری بدون در نظر گرفتن مباحث امنیتی اقدام به نصب این برنامه ها از منابع غیر قابل اعتماد می کند و این امر ریسک سرقت اطلاعات را افزایش می دهد، موجب دسترسی سارقین به اطلاعات مهم بانکی مشتریان می شود.

وی با اشاره به روشهای مختلفی که می توان امنیت پرداخت های اینترنتی را افزایش داد گفت: حفظ اطلاعات بانکی اولین گام در جهت جلوگیری از سوء استفاده های بانکی است. همچنین رمزهای پویا که اخیرا به مشتریان بانکی از سوی بانکها عرضه شده نیز روش دیگری است که امنیت را افزایش و دست سارقین را ازحسابهای بانکی کوتاه می کند.

پورسعید افزود: برای مقابله با این تهدیدهای دائم، بانک ها و موسسات مالی همواره الگوهای جدیدی را برای امنیت مشتریان خود ارائه می کنند. مطمئنا رمزهای پویا در آینده با توجه به نیازهای شبکه بانکی و مشتریان و تهدیدهای جدید توسعه خواهد یافت.

وی در پایان از مشتریان محترم در خواست نمود به جهت ارتقاء امنیت هرچه سریعتر نسبت به نصب و راه اندازی رمزهای پویای خود اقدام کنند.

لینک کوتاه: asriran.com/002yqM

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بانک ایران زمین بانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۰۷۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله علم‌الهدی:بنگاه‌داری ‎بانکها آفت بزرگ بازارمسکن است

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بنگاه‌‎داری بانک‌‎ها یکی از آفت‎های بزرگ بازار مسکن کشور است، کار به جایی می‌‎رسد که اراضی وسیع و املاک ارزشمند در تهران، مشهد و کل ایران در تملک بانک‌هایی باشد که قرار است مردم را خانه‌دار کنند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی، آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در دیدار با سیدخلیل منبتی، مدیرکل مسکن و شهرسازی خراسان رضوی و جمعی از معاونان وی که ظهر امروز به میزبانی دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد، تزریق امید به بازار مسکن را مهم‎ترین راهبرد بنیاد مسکن انقلاب اسلامی دانست و اظهارداشت: مهم تر از هر چیز این است که مردم برای تأمین مسکن امید داشته باشند زیرا امروزه وضعیت طوری است که خانه‎‌دار شدن برای برخی اقشار به منزله یک امر غیرقابل تحقق و موهوم محسوب می‌شود و این ناامیدی باید ریشه‎کن شود.

وی افزود: مهم ترین چالش در بازار مسکن، عدم تناسب عرضه با تقاضاست؛ وقتی این تناسب وجود نداشته باشد و تقاضا بسیار بیشتر از عرضه باشد، کار به جایی می‌رسد که صاحب محصول به هر قیمتی که دلش بخواهد، کالا را وارد بازار می‌‎کند. مسئله مسکن نیز از این قبیل است و ساخت محدود خانه به موازات معطل نگه‎داشتن نیاز مردم کار را به جایی رسانده که برخی افراد به هر قیمتی که بخواهند، مسکن خود را ارائه می‎‌‌کنند.

نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی خاطرنشان کرد: بنگاه‌‎داری بانک‎‌ها یکی از آفت‎های بزرگ بازار مسکن کشور است. اینجور که این‎ها رفتار می‌‎کنند، کار به جایی می‌‎رسد که اراضی وسیع و املاک بسیار ارزشمند در تهران، مشهد و کل ایران در تملک همین بانک‎هایی باشد که قرار است مردم را خانه‎دار کنند. اینجاست که می‎‌گوییم نهادهایی نظیر بنیاد مسکن انقلاب اسلامی که محصول تدبیر و درایت مستقیم امام راحل هستند، باید به‎ گونه‎ای میدان‎داری کنند که دست مافیا از بازار مسکن دور بماند.

شش ‎هزار  واحد مسکونی در مرحله تکمیل

سیدخلیل منبتی، مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی هم در ابتدای این دیدار ضمن ارائه گزارشی از اقدامات این نهاد در تأمین پروژه‎های ساخت مسکن گفت: هم‌اکنون در حاشیه شهر مشهد بیش از 1500 واحد مسکونی برای افراد کم‎ درآمد همچون مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره) و بهزیستی درحال ساخت است. علاوه بر این، عملیات عمرانی 3500 واحد نیز در سرتاسر استان در دستورکار قرار دارد و در تلاش هستیم تا حتی با حداقل آورده سرپرستان خانوار، خانه و سرپناهی برای آن‎ها فراهم شود.

وی بیان کرد: از ابتدای سال 1402 تاکنون، بیش از 26 هزار قطعه زمین در جریان نهضت ملی مسکن روستایی واگذار شده‌ که هم‌اکنون فرایند ساخت در آن‌ها در جریان است. علاوه بر این، در همین بازه زمانی بیش از 697 میلیارد تومان تسهیلات حوزه مسکن روستایی اعم از قیر، اعتبارات ملی، استانی و منابع نفتی تصویب شده که اعطای آن همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • معرفی توانمندی‌های نظام بانکی ایران در نشست با مدیران بانک مرکزی پاکستان
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • مدیریت پرسپولیس به شهرداری تهران رسید
  • ◄ کسب گواهینامه مدیریت کیفیت در رضایتمندی مشتریان و رسیدگی به شکایات توسط هلدینگ دکا
  • سقف برداشت از حساب های بانکی چقدر شد؟
  • خبر مهم درباره کارت به کارت و خرید با کارت بانکی
  • سقف برداشت از حساب‌های بانکی دوباره تغییر کرد
  • کاهش سقف برداشت از حساب‌های بانکی
  • شارژ گران پیامک‌های بانکی؟
  • آیت‌الله علم‌الهدی:بنگاه‌داری ‎بانکها آفت بزرگ بازارمسکن است