Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خراسان رضوی با اشاره به مخالفت خود با واردات کاغذ و زینک با ارز دولتی گفت: ۵۰ هزار تُن کاغذ دولتی وارد کشور شده که باید ۴۰ میلیون جلد کتاب با آن‌ها چاپ شده باشد‌، این کتاب‌ها کجاست؟ ۰۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۵ فرهنگی ادبیات و نشر نظرات - اخبار فرهنگی -

علی مغانی، رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران تهران، در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ با اشاره به موضوع درخواست اختصاص یک هشتادم ارز واردات کاغذ به زینک گفت: به نظر من در این شرایط نباید بگوییم که ارز دولتی را به کالاهایی چون کاغذ و زینک اختصاص دهید‌، ما در شرایط تحریم به سر می‌بریم و کشور موضوعات بسیار مهمتری در پیش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد:‌ به نظر من زینک و کاغذ باید با ارز نیمایی وارد شوند. هر کالا باید در مسیر خود و به شیوه‌ای صحیح وارد شود‌، این یارانه‌هایی که به کالاهای مختلف در سال‌های اخیر داده شده است،‌ نه تنها وضع را بهتر نکرده بلکه بدتر نیز کرده است. برای نمونه یارانه آرد‌؛ در افغانستان نه بابت‌ نان، نه آرد و نه گندم و نه بیمه کارگر نانوایی یارانه‌ای داده نمی‌شود‌، در حالی که ما در ایران سالیانه 20 هزار میلیارد تومان یارانه گندم و آرد پرداخت می‌کنیم‌، آن وقت ببنید در هرات نان با چه کیفیتی 1500 تومان بدون هیچ یارانه پخت می‌شود.

مغانی با بیان این مطلب که صد در صد مخالف گرفتن ارز دولتی برای زینک است،‌ گفت: دولت برای واردات زینک فقط باید تسهیل‌گر باشد‌، نباید اینگونه باشد که ما ارز دارو را به سمتی ببریم که برای کالاهایی چون زینک و کاغذ مصرف شود.

وی ادامه داد:‌ من مخالف اختصاص ارز دولتی برای کاغذ نیز هستم،‌ وقتی وزارت ارشاد اعلام می‌کند که 50 هزار تن کاغذ توزیع کرده است،‌ این 50 هزار تن که نزدیک به 40 میلیون جلد کتاب می‌شود‌، چگونه مصرف شده است؟ این 40 میلیون جلد کتاب کجاست؟ اگر با کاغذ و زینک دولتی چاپ شده‌اند،‌ چرا کتاب ارزان نشده است؟

مطالبه لیتوگرافان از ارز تخصیص کاغذ برای زینک چه اندازه قانونی است؟تشریح جزئیات تخصیص کاغذ نشر / 25 درصد سهمیه کاغذ نشر وارد کشور شده استکاغذ توزیع شده توسط وزارت ارشاد به هیچ وجه گران نیست

رئیس اتحادیه چاپخانه‌داران خراسان رضوی گفت: هزینه‌های چاپ کتاب نسبت به 10 سال گذشته  یک قران هم گران نشده است. پس چگونه قیمت کتاب با ارز دولتی این اندازه افزایش یافته است؟

وی درباره وضعیت چاپخانه‌ها نیز گفت:‌ عمده جاپخانه‌ها در خراسان به سمت چاپ بسته‌بندی رفته‌اند‌، یک زمانی 90 درصد چاپخانه‌ها به چاپ کتاب و مجلات و روزنامه می‌پرداختند‌، به همین دلیل هم نظارت بر چاپ بر عهده وزارت ارشاد بود،‌ اما اکنون تنها 10 تا 15 درصد چاپخانه‌ها در این حوزه فعالیت می‌کنند و مابقی به سمت چاپ بسته‌بندی و صنعتی روی آورده‌اند.

انتهای پیام/

R1013198/P/S4,35/CT1 واژه های کاربردی مرتبط تولید کاغذ در ایران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تولید کاغذ در ایران تولید کاغذ در ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۱۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۴۰ درصد سهم اشتغال‌زایی زنجان به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین محمدی با بیان اینکه اولویت استان در سال ۱۴۰۳ تمرکز بر اشتغال فارغ‌التحصیلان دانشگاهی است، ادامه داد: در این راستا متعهد شده‌ایم ۴۰ درصد سهم اشتغال‌زایی استان به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی اختصاص یابد.

وی با تبیان اینکه در این زمینه سهم همه دستگاه‌های اجرایی استان به تفکیک مشخص شده است، بیان کرد: عملکرد این دستگاه‌ها ماهانه پایش خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان با بیان اینکه سال گذشته تعهد استان ایجاد ۱۴ هزار و ۶۴۹ شغل با کمک دستگاه‌های اجرایی دولتی بود، اظهار کرد: با همراهی همه دستگاه‌های دولتی استان اطلاعات ۱۷ هزار و ۶۲۰ نفر در سامانه رصد اشتغال ثبت شد.

محمدی با اشاره به اینکه اشتغال ایجادشده به دو صورت میدانی و تلفنی در حال صحت‌سنجی است، افزود: تاکنون از این تعداد کد ملی ثبت شده، اشتغال ۱۴ هزار و ۸۰۰ نفر مورد تأیید قرار گرفته و راستی‌آزمایی موارد باقی‌مانده در حال انجام است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار زنجان گفت: این نتایج به معنای تحقق ۱۰۰ درصدی تعهد اشتغال سال ۱۴۰۲ بوده و این در حالی است که استان زنجان سال گذشته بالاترین نرخ مشارکت کل کشور را داشته و این به آن معناست که تعداد بیشتری از افراد به نیروی آماده به کار اضافه شدند.

کد خبر 6078131

دیگر خبرها

  • اختصاص یک درصد اعتبار شرکت‌های دولتی و بانک‌ها، موقعیت خوبی برای جهش هنر است
  • اختصاص ۴۲۶ میلیون دلار ارز به کالا‌های اساسی و دارو
  • اختصاص ۴۲۶ میلیون دلار ارز به کالاهای اساسی و دارو
  • اختصاص ۴۰ درصد سهم اشتغالزایی زنجان به فارغ‌التحصیلان
  • اختصاص ۴۰ درصد سهم اشتغال‌زایی زنجان به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی
  • اختصاص ۴۰ درصد سهم اشتغال‌زایی زنجان به فارغ‌التحصیلان دانشگاهی
  • تاکید دستغیب بر ضرورت تعیین سهم ارز اختصاص‌یافته به دارو
  • تأکید دستغیب بر ضرورت تعیین سهم ارز اختصاص‌یافته به دارو
  • ضرورت تعیین سهم ارز اختصاص یافته در بهای تمام شده دارو و تجهیزات
  • تاکید دستغیب بر ضرورت تعیین سهم ارز اختصاص‌یافته در بهای تمام‌شده دارو و تجهیزات