Web Analytics Made Easy - Statcounter

نادر سحرخیز روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: سرمایه گذاران بخشی خصوصی از ابتدای سال جاری تاکنون در ۱۰ پروژه گردشگری شامل  اقامتگاه های بوم گردی، هتل، دهکده سلامت ، اب درمانی  و مجموعه های تفریحی  توریستی در این شهرستان  سرمایه گذاری کردند که به طور مستقیم برای ۲۵۶ نفر اشتغالزایی شده است.

وی گفت : تعدادی از این پروژه ها طی این مدت به بهره برداری رسید و بقیه نیز در مراحل اجرایی قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سحرخیز در خصوص سمت و سوی سرمایه گذاری در رامسر اظهار کرد: شهرستان گردشگر پذیر رامسر در بخش روستایی در دهستان اشکور که  به عنوان روستای هدف گردشگری محسوب می شود، دارای ۱۱ پارچه ابادی بکر و منحصر بفرد است و از بیشترین استعداد لازم برای اجرای پروژه های بوم گردی برخوردارند.

وی در ادامه هتل سازی در رامسر را به عنوان یکی از نیازمندی های شهرستان برای سرمایه گذاری و درامد زایی عنوان کرد و افزود: این منطقه با جود محدودیت هایی که از نظر ارتفاعی برای ساخت هتل دارد ، اما از ۹۰ هزار متر مربع سرانه کاربری گردشگری برخوردار است که همین امر ظرفیت لازم برای حضور سرمایه گذاری های بزرگ  در حوزه هتل سازی را نشان می دهد .

وی  با اشاره به افزایش سفرهای داخلی مردم گفت: ما به آستانه تعطیلات و ایام پیک مسافر و حضور گردشگر نزدیک می شویم که ۳ هزار خانه مسافر موجود درشهرستان رامسر جوابگوی نیاز مسافران و گردشگران نیست و این در حالی است که هتل های منطقه ، هم اکنون که زمان حضور مسافر نیست از روز چهارشنبه به بعد ظرفیتشان تکمیل می شود ، پس می توان گفت این شهرستان به سرمایه گداری جدید در حوزه هتل سازی و اقامتی نیاز دارد .

سحرخیز  توضیح داد: شهرستان رامسر در دورترین نقطه استان مازندران قرار دارد و  به دلیل جذابیت های بی شمار و منحصر بفرد بیشترین بهره را از حضور گردشگر می برد ، بنابر این می تواند با تکیه بر این میزان گردشگر و مسافر در حوزه هتل سازی رکورد دار باشد کما اینکه تصور می کنم به این رکورد نزدیک هستیم.

وی در ادامه با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه گردشگری اگر با فکر باشد بسیار پر سود است افزود: ما هم اکنون متقاضیان زیادی در حوزه هتل سازی داریم که با فکر وارد عمل شدند ، سرمایه گذاران واقعی هستند که صرفا به دنبال دریافت موافقت اصولی نیستند و بلکه به دنبال سرمایه گذاری در این بخش هستند.

شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر با برخورداری از  جاذبه های توریستی نظیر جنگل های هیرکانی ، چشمه های آبگرم معدنی ،تله کابین  بر فراز کوه تاریخی ایلمیلی و آثار تاریخی نظیر باغ ۳۳ هکتاری، هتل قدیم و مجموعه موزه کاخ مرمر ، قطب گردشگری مازندران محسوب می شود.

هم اکنون بر اساس آمارهای رسمی ۲۴ واحد هتل و مجموعه های اقامتی با سه هزار تخت در رامسر وجود دارد. این شهرستان به طور متوسط در فصل های بهار و تابستان میزبان حدود ۱۵ میلیون مسافر و گردشگر است.

برچسب‌ها ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری رامسر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری رامسر ریاست سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری سرمایه گذاری رامسر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۶۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید بادامی نجات صبح امروز در جلسه کمیسیون سرمایه‌گذاری، مالی و گردشگری شورا که با حضور معاون مالی و اقتصادی، مدیران شهرداری منطقه یک و مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و گردشگری شهرداری پیرامون بررسی عملکرد شهرداری منطقه ۱ در حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری برگزار شد، افزود: طبق بررسی‌های صورت گرفته تصمیم بر این شد که طرح رود دره هرچه سریع‌تر آماده شده و عملیات اجرایی آن از ابتدای خرداد ماه سال جاری توسط پیمانکار یا مجری طرح آغاز شود.

بادامی نجات با تاکید بر اینکه شهرداری نباید فرصت سوزی کند، اظهار داشت: مدیریت شهری باید از تمامی فرصت‌ها برای حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری استفاده کند چرا که زمینه و بستر توسعه و پیشرفت هر شهری به ویژه شهری همچون همدان می‌تواند در حوزه اقتصادی بسیار راهگشا باشد.

وی به پروژه برج ایرانیان نیز اشاره کرد و یادآور شد: این پروژه مصوبه اجرایی شورا را دارد و باید پیگیری‌های لازم در این زمینه صورت گرفته و هرچه سریع‌تر عملیات اجرایی آن آغاز شود.

رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان یادآور شد: پروژه‌هایی همچون پروژه برج ایرانیان می‌تواند درآمدهای پایداری را برای شهرداری به همراه داشته باشد اما این اکنون بلاتکلیف مانده است.

وی با بیان اینکه شهرداری می‌تواند اجرای پروژه برج ایرانیان را به صورت مشارکتی آغاز کند، تاکید کرد: لازم است یک نفر مسئول به عنوان مدیر واحد برای اجرای پروژه توسط شهرداری تعیین شده و پیگیر امور مربوطه باشد و تا پایان اردیبهشت ماه سال جاری گزارش نهایی آن را به شورا ارائه دهد.

بادامی‌نجات در ادامه به احداث پارک‌هایی فرامطقه‌ای ولایت و اکباتان اشاره کرد و یادآور شد: شورای شهر همدان به دلیل اهمیت حوزه گردشگری و سرمایه‌گذاری و اهمیت فضای سبز و تفریح برای شهروندان، در بودجه سال ۱۴۰۳ شهرداری ۲۰ میلیارد تومان برای پارک ولایت لحاظ کرده است و شهرداری باید در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهد.

وی بر آماده سازی حداقل زیرساخت‌های لازم برای پارک ولایت جهت حضور سرمایه‌گذار تاکید کرد و افزود: لازم است وضعیت پارک ولایت برای حضور سرمایه‌گذار تا پانزدهم خرداد ماه نیز مشخص و تعیین تکلیف شود.

وی با انتقاد از عملکرد حوزه سرمایه‌گذاری شهرداری همدان با بیان اینکه در این زمینه به طور مستمر با بهانه‌های مختلف شهرداری مواجه هستیم، گفت: مدیریت شهری باید از فرصت سوزی‌ها بپرهیزد به دنبال جذب سرمایه‌گذار باشد.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای شهر همدان همچنین به پروژه‌های پیشنهادی شهرداری در بودجه سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و یادآور شد: متأسفانه بیشتر این طرح‌ها اجرایی یا پیگیری نشده و برخی نیز بلاتکلیف مانده است.

سرمایه‌گذاری؛ مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری است

معاون مالی و اقتصادی شهرداری همدان نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به جایگاه سرمایه‌گذار، اظهار داشت: تنها راه برون رفت شهرداری‌ها از مشکلات مالی جذب سرمایه اقتصادی است و امروزه شهرداری‌های موفق شهرداری‌هایی هستند که در جذب سرمایه‌گذار به خوبی عمل کرده و بستر و شرایط را برای حضور سرمایه گذاران فراهم کرده‌اند.

رضا ابرار خرم سرمایه‌گذاری را مهمترین حوزه تصمیم‌گیری مدیریت شهری برشمرد و گفت: علاوه بر اهمیت توجه مدیریت شهری به حوزه سرمایه‌گذاری، موفقیت در این حوزه نیز همگام و همراهی مدیران استان را می‌طلبد.

وی به تلاش و زحمات ریاست کمیسیون سرمایه‌گذاری و گردشگری شورای شهر همدان اشاره کرد و یادآور شد: این کمیسیون در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری اقدامات و زحمات زیادی را متقبل شده و یکی از موارد آن تخصیص ۲۰ میلیارد تومان بودجه برای پارک ولایت است که این اقدامات رویکرد مهمی را در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری رقم می‌زند.

ابرار خرم ایجاد دو پارک فرامطقه‌ای اکباتان و ولایت را از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری دانست و اضافه کرد: فراهم کردن بسترهای سرمایه‌گذاری در این ۲ پارک، استقبال سرمایه‌گذاران را به دنبال خواهد داشت و ما باید از این فرصت‌ها استفاده کنیم.

کد خبر 6087645

دیگر خبرها

  • ملایر شاهد یک تحول جدی در حوزه گردشگری و صنایع دستی است
  • تجهیز ۲۰ بسته برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در گردشگری کرمان
  • عملیات اجرایی طرح رود دره خرداد ماه آغاز شود
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • تولید برنج سالم در شالیزارهای رامسر
  • آغاز عملیات اجرایی پروژه هتل پنج ستاره ملل مشگین‌شهر
  • ارائه ۴۳ بسته سرمایه‌گذاری بخش گردشگری لرستان به سرمایه‌گذاران
  • قطار محلی رامسر به ساری راه‌اندازی شود
  • فعالیت شبانه‌روزی در پروژه پارک آبی و آکواریوم
  • سنگ اندازی‌ها باعث فرار سرمایه‌گذار از همدان می‌شود