Web Analytics Made Easy - Statcounter

«سیاوش ملکی فر» روز شنبه در آیین آغاز به کار دومین جشنواره ایده های ارزش آفرین ( اینوماین) که به منزله نخستین رویداد ارایه نیازهای فناورانه معدن و صنایع معدنی است، در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری افزود: براساس برنامه ریزی این صندوق، شرکت های دانش بنیان تا ۸۰ درصد می توانند برای اخذ تسهیلات ضمانت اخذ کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: میزان خرید از شرکت های دانش بنیان هم سقف ۵۰ میلیارد تومانی دارد و تسهیلات در گردش هم با نرخ ۱۱ درصد در اختیار آنها قرار می گیرد.

ملکی فر یادآور شد: رویکردهای مختلفی در ارتباط با شرکت های دانش بنیان از حوزه فضایی، هوایی، خودرو، فولاد، قاچاق کالا و ارز گرفته تا صنعت غذایی را شاهد بوده ایم و پیش بینی می شود در اواخر بهمن ماه جاری، بخش نفت، گاز و پتروشیمی نیز به دایره فعالیتها افزوده شود.

وی خطاب به شرکت های دانش بنیان گفت: صندوق نوآوری و شکوفایی در سود و زیان مشارکت می کند، در واقع کار و تلاش از سوی آنها و منابع از سوی صندوق فراهم می شود.

این مقام مسوول ضمن یادآوری این جشنواره و حضور شرکت های بزرگ بخش معدن وصنایع معدنی گفت: هدف صندوق نوآوری و شکوفایی توسعه بازارهای فروش برای بخش معدن و صنایع معدنی است.

آمارهای منتشر شده گویای آن است که پارسال ۴۳ میلیارد دلار سهم واردات کالا و فناوری کشور بوده که از این رقم سهم بخش معدن وصنایع معدنی ۱۰ میلیارد دلار بود. 

جشنواره اینوماین که در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری آغاز به کار کرده از امروز تا هفتم بهمن به کار خود ادامه می دهد و انتظار می رود تفاهم‌نامه‌هایی بین شرکت های دانش بنیان و بنگاه های مختلف بخش معدن و صنایع معدنی به منظور بومی سازی و ساخت داخل قطعات و تجهیزات مربوطه امضا شود.

برچسب‌ها وزارت صنعت معدن و تجارت صندوق نوآوری و شکوفایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت صنعت معدن و تجارت صندوق نوآوری و شکوفایی وزارت صنعت معدن و تجارت صندوق نوآوری و شکوفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود

مسلم حدیدی رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جلسه مشاوران پارک علم و فناوری کرمانشاه با تقدیر از تلاش‌های صورت گرفته در این مجموعه، افزود: روند ارتقاء فناوری در پارک باید پرقدرت‌تر از گذشته ادامه یابد و همه بخش‌های سازمان در حد توان باید در این زمینه کنار هم و هماهنگ با هم فعالیت کنند.

وی از برنامه‌ریزی برای توسعه روابط بین الملل پارک علم و فناوری کرمانشاه خبر داد و گفت: این روابط به توسعه فعالیت‌های پارک منجر خواهد شد و قطعا منافع آن به استان برمی گردد و قطعا با توسعه این حوزه کرمانشاه می‌تواند به جایگاه اصلی خود برگشته و مرکزیت خود را در غرب کشور بیش از پیش تثبیت کند.

رییس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه از فناوری به عنوان یکی از حوزه‌های اولویت‌دار برای توسعه استان یاد کرد و گفت: با تلاش‌های صورت گرفته پارک علم و فناوری کرمانشاه در جمع ۱۰ پارک برتر کشور قرار گرفته است.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه هم در این جلسه با اشاره به حمایت پارک از ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور استان در سال‌های فعالیت این مجموعه، گفت: اکنون ۳۳۰ واحد فناور و دانش بنیان همچنان تحت حمایت‌های پارک قرار دارند و ۷۴ درصد این ۷۷۰ واحد دانش بنیان و فناور، خروج موفق داشته اند و این افتخار بزرگی برای مجموعه پارک محسوب می‌شود.

سیامک آزادی با اشاره به فعالیت ۹۳ شرکت دانش بنیان در استان کرمانشاه، افزود: از این تعداد ۵۵ شرکت تحت حمایت پارک قرار دارند و به صورت مستمر به تعداد این شرکت‌ها اضافه می‌شود و این در حالی است که بیش از ۱۰ پرونده در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در حال بررسی است و هر هفته یک یا دو پرونده درخواست دانش بنیانی از سوی استان به این معاونت ارسال می‌شود.

وی ۶ حوزه اولویت‌دار فناوری استان را نرم افزار، ماشین آلات کشاورزی و صنعتی، برق و الکترونیک، صنایع شیمیایی، پزشکی و تجهیزات پزشکی و نهاده‌های کشاورزی اعلام کرد و گفت: عمده واحد‌های فناور و شرکت‌های دانش بنیان تحت حمایت پارک در این ۶ حوزه فعالیت دارند و بر همین اساس این حوزه‌ها در اولویت پارک جهت توسعه شبکه‌های فناوری قرار گرفته‌اند.

آزادی با اشاره به فعالیت بیش از ۲۷۰۰ نفر در شرکت‌های فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک گفت: سال ۱۴۰۱ رقم صادرات این شرکت‌ها حدود ۱۷.۲ میلیون دلار بود که پیش بینی می‌شود در سال ۱۴۰۲ با رشد ۲۰ درصدی همراه بوده باشد.

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه با اشاره به فعالیت چشمگیر این شرکت‌ها در تولید محصولات خاص فناورانه گفت: در حال حاضر ۲۰ محصول تولیدی شرکت‌های تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه بصورت انحصاری در کشور تولید شده و شرکت‌های کرمانشاهی تنها تولید کننده آن در سطح کیفی بالا در کشور هستند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از راه‌اندازی خط تولید دانش‌بنیان‌های ایرانی در کنیا 
  • وجود ۱۹۴ معدن فعال در کردستان
  • فیفا و فدراسیون فوتبال، استقلال را ضمانت کردند
  • نامه سرگشاده سهامداران و فعالان بازار سهام به رییس مجلس
  • پرداخت تسهیلات ازدواج به فرزندان اعضای صندوق بازنشستگی شرکت ملی صنایع مس ایران
  • ۶ محصول پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان رونمایی شد
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • کرمانشاه صاحب شهرک فناوری می‌شود
  • ثبت ۱۲ فرآورده دارویی و ۵۰ تجهیز پزشکی شرکت‌های ایرانی در کنیا
  • افتتاح دو شرکت جدید دانش‌بنیان