Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-25@18:06:46 GMT

چگونه در سرمای زمستان سالم بمانیم؟

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۶۵۳۹۹۲

چگونه در سرمای زمستان سالم بمانیم؟

به‌ گزارش مدیکال‌اکسپرس، بیشتر مردم از روزهای تاریک و سرد زمستان می‌ترسند. از طرفی دایما در خانه ماندن، افسرده‌کننده است. در این فصل، بیشتر مردم به بیماری‌هایی چون سرماخوردگی و آنفلوانزا مبتلا می‌شوند و البته افسردگی هم در این دوران شایع است.

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از خبرآنلاین، در روزهای سرد مردم معمولا ترجیح می‌دهند به گوشه‌ای از خانه خود بخزند و منتظر شوند تا زمستان تمام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما متخصصان مایوکلینیک در آمریکا می‌گویند، با سه روش ساده می‌توان زمستان را به فصلی شاد تبدیل کرد و در این روزها بیش از هر زمانی سالم ماند.

روش اول، فعال ماندن در زمستان

با خرید وسایل و تجهیزات مناسب فصل زمستان، از خانه بیرون رفته و از هوای تازه و سالم بهره‌مند شوید. یا به باشگاه‌های ورزشی بروید و به‌ سادگی حال روحی‌تان را در وضعیت خوبی قرار دهید. این کار باعث می‌شود که گرفتار افسردگی نشوید و از تمام روزهای سرد زمستان لذت ببرید.

روش دوم، افزایش رطوبت محیط زندگی

ابتلا به بیماری‌هایی چون سرماخوردگی و آنفلوانزا در فصل سرد سال، بیش از هر فصل دیگر رخ می‌دهد. در واقع هر وقت از رطوبت هوا کاسته می‌شود، احتمال سرماخوردگی و ابتلا به آنفلوانزا بسیار افزایش می‌یابد. بنابراین رطوبت محیط زندگی‌تان را در سطح ۴۰ تا ۵۰ درصد قرار دهید.

روش سوم، مصرف ویتامین D

ویتامین D معمولا از نور خورشید به بدن‌مان می‌رسد. از آنجایی‌که در فصل زمستان، آسمان بیشتر مواقع ابری است و جلوی نور خورشید را می‌گیرد، بیشتر ما به کمبود این ویتامین مبتلا می‌شویم. کمبود این ویتامین، بدن را مستعد ابتلا به بیماری‌هایی چون سرماخوردگی و آنفلوانزا می‌کند. مصرف این ویتامین جلوی ابتلا به بیماری‌های زمستانی را می‌گیرد.  

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: زمستان سرما سرماخوردگی آنفلوآنزا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: زیبایی حوض‌های وسط حیاط هر سال با آمدن بهار صدچندان می‌شد و صاحب خانه دورتا دورش را با گلدان‌های سفالی و گل‌های شمعدانی چشمنواز می‌کرد. در آن روزها برای همین حوض‌های فیروزه‌ای شغلی وجود داشت که به آب‌حوضی معروف بود. آب‌حوض‌کش وظیفه داشت تا آب حوض را خالی و دیواره حوض را تمیز کند. هر سال با ‌پایان فصل زمستان و نزدیک شدن به بهار این شغل رونق بیشتری پیدا می‌کرد. چون فصل زمستان آب حوض حیاط خانه از سرما یخ می‌بست و یا با برگ‌های خشک‌شده پر می‌شد، نظافت حوض‌ها یکی از مهم‌ترین بخش‌های نظافت خانه به حساب می‌آمد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

آب‌حوضی علاوه بر اینکه حوض‌ها را تمیز می‌کرد، وظیفه نظافت آب‌انبار خانه‌ها را هم برعهده داشت. این شغل بیشتر به‌صورت دوره‌گردی بود. یعنی آب‌حوضی‌ها جای ثابتی نداشتند. در کوچه و خیابان‌های محله‌های تهران پیاده قدم می‌زدند و فریاد می‌کشیدند: «آب حوض می‌کشیم، آااب‌حوووضیییه» برخی از آنها البته فرش هم می‌شستند.»

بیشتر این کارگران جزو مهاجرانی بودند که از شهرهای دیگر به تهران می‌آمدند و وضع مالی خوبی نداشتند. به پیت‌های فلزی دسته‌های آهنی می‌چسباندند تا بتوانند به راحتی آب حوض را خالی کنند. اغلب آنها به‌صورت گروهی کار می‌کردند. مثلاً یکی آب حوض را خالی می‌کرد، دیگری لجن‌های کف حوض را تمیز و نفر سوم زباله‌ها را از خانه بیرون می‌برد.

نصرالله حدادی، تهران‌پژوه، می‌گوید: «درباره آب‌حوض‌کش‌های تهران ضرب‌المثلی وجود دارد. این شغل از مشاغلی بود که با آب ارتباط داشت و نظافت حوض‌ها و آب‌انبارها را با مهارت انجام می‌دادند، اما از آنجا که آنها اغلب آب‌حوضی‌ها ژولیده و کثیف بودند، در میان عموم مردم چندان مورد احترام قرار نمی‌گرفتند. از طرفی، چون حوض‌ها در فصل زمستان یخ می‌بستند و یا با زباله و برگ ‌پر می‌شدند، اگر شی‌ئ گرانقیمتی مثل انگشتر و... صاحبخانه در آن می‌افتاد نمی‌توانست آن را پیدا کند و در نتیجه چشم امید داشت تا زمان تخلیه آب حوض، شیء مورد نظر توسط آب‌حوضی پیدا شود.

حدادی می‌افزاید: «آب‌حوضی‌ها هم پاچه‌های شلوار را بالا می‌دادند و پا را در آب حوض فرو می‌بردند و به آرامی راه می‌رفتند تا اگر شیئی به پایشان خورد متوجه شوند، اما متأسفانه برخی اشیای گرانقیمت پیداشده را تحویل نمی‌دادند. از این‌رو اگر فردی چندان اعمال درستی نداشت و روراست نبود به او «پاچه ورمالیده» می‌گفتند که حکایت از همان پاچه‌های بالازده آب‌حوضی‌ها در آب کثیف حوض را دارد.»

کد خبر 844272 برچسب‌ها هویت شهری خبر مهم همشهری محله

دیگر خبرها

  • اگر سرماخوردگی دارید این 2 میوه را بخورید
  • راه‌اندازی مرکز زنجیره سرمای واکسن با اعتبار ۱۳ میلیارد در زاهدان
  • خودنمایی زمستان در بهار سمیرم
  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • اگر مراقب خودتان باشید، فرزند سالم‌تری خواهید داشت/ خطرات استرس مادر بر جنین
  • هشدار دانشمندان؛ همه‌گیری آنفلوانزا در جهان (فیلم)
  • چه مردانی بیشتر در معرض ابتلا به سرطان پروستات هستند؟
  • در اکثر خانواده‌های ایرانی یک مورد ابتلا به سرطان دیده می‌شود | ابتلای مردان به این سرطان بیشتر شده است
  • اختراعی با قدمت دوهزار سال| یخچال‌هایی در دل کویر
  • پاچه‌ ورمالیده کیست؟ | چگونه از حواشی یک شغل یک ناسزا خلق شد؟