Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- محمدباقر الفت دبیر ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی و معاون اجتماعی قوه قضاییه گفت: دادگستری استان زنجان و دبیرخانه ستاد استانی با انجام پیگیری های مستمر سه واحد صنعتی( روغن نباتی جهان،کوک بافت خرمدره و نیکان شهد بارز) را از وضعیت کاملا تعطیل به چرخه تولید و فعالیت مجدد برگرداند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از واحد اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، محمد باقر الفت در راستای وظایف ستادهای استانی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در قوه قضاییه، که رفع موانع تولید و فعال سازی واحدهای تولیدی و صنعتی تعطیل از طریق حل و فصل مشکلات این واحدها به ویژه مشکلات حقوقی و قضایی آنها است، از بازگشت سه واحد صنعتی به چرخه تولید خبر داد.
دبیر ستاد مرکزی پیگیری اجرای سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: شرکت روغن نباتی جهان، که به علت مشکلات عدیده از جمله مطالبات طلبکاران و مشکلات مدیریتی به وضعیت تعطیل درآمده بود، شرکت کوک بافت خرمدره که به علت ورشکستگی در مرحله تصفیه قرار داشت و شرکت نیکان شهد بارز که به علت طلبکاران و توقیف اموال تعطیل شده بود، در حال حاضر از وضعیت تعطیلی خارج شده اند.
معاون اجتماعی قوه قضاییه با اشاره به اینکه ستاد استانی از تعطیلی شرکت ایران ترانسفو، به عنوان یکی از بزرگترین واحدهای صنعتی استان نیز جلوگیری کرد، گفت: شرکت ایران ترانسفو به علت مشکلات مدیریتی که یکی از سهامداران عمده برای این مجموعه ایجاد کرده بود، با وضعیت نابسامانی روبرو گشته و اعتصابات کارگری و درگیری اعضای هیات مدیره این شرکت را تا آستانه تعطیلی پیش برد، که در نهایت با اقدام قاطع و به موقع دادگستری استان زنجان و تشکیل پرونده کیفری برای شخص مزبور در نهایت منجر به بازداشت نامبرده گردید، که این امر به بحران پیش آمده خاتمه داد.
الفت اظهار کرد: اعضای ستاد استانی اقتصاد مقاومتی از واحدهای تولیدی کوک بافت خرمدره و نیکان شهد بارز، اخیرا بازدیدی داشتند و کارگران مشغول در این واحدها، از اقدامات مجموعه دادگستری استان که منجر به بازگشایی مجدد واحدهای تولیدی و اشتغال آنها شده بود، تشکر کردند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: روغن نباتی جهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۵۴۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید

استاندار ایلام گفت: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید بازگشت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام؛ حسن بهرام نیا امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_در دیدار با مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت اظهار کرد: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و هیئت همراه در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد که با توجه به نزدیکی با مرز کشور عراق باید در این حوزه‌ها کار شود.

استاندار ایلام ادامه داد: در زمینه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب، نفت و گاز مورد توجه است بنابراین ۱۸ کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

بهرام‌نیا با بیان اینکه استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد که بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است، افزود: باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تأمین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

وی گفت: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با توجه به سفر تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد تا شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

استاندار ایلام با بیان اینکه در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است که می‌تواند در بخش صنعت، کشاورزی، و شرب استفاده شود، افزود: سد میمه پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی دارد.

بهرام نیا ادامه داد: واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

وی با بیان اینکه فاز نخست سامانه گرمسیری تکمیل شده، و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود، افزود: پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، و پتروشیمی دره‌شهر در مرحله تکمیل است که با افتتاح آن تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید استان ایجاد خواهد شد.

استاندار ایلام تاکید کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان راه‌اندازی شده است، در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان تلاش جهادی داریم.

بهرام‌نیا افزود: ایلام، استانی غنی است که با وجود این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌ها در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 747979

دیگر خبرها

  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • بازگشت ۴ هزار واحد تولیدی به چرخه صنعت
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار